Nejsi přihlášen
Kozene nebo textilni ???
Zdravim,zajimaly by me vase nazory a postrehy co se tyce obleceni,furt nevim do ceho jit kuze,nebo textil ?!! Zejtra jdu nakupovat tak bych si rad predem jeste precetl par nazoru thx...
Falling Slowly !!!! http://cs-cz.facebook.com/people/Jiri-Hruby/1213809471
Re: Kozene nebo textilni ???
Loser psal:na tohle tema uz toho zde bylo napsano hodne ... dej si to vyhledat a prostuduj starsi prispevky.
Za me rozhodne kuze
Za Losera Kůže a bičík...
a za mně:
Pro kůži hraje bezpečnot při pádu ...
ale textil je lehčí a trochu pohodlnější....
každý si musí vybrat sím co mu sedí víc já do kombošky nevlezu tak že jezdím v textilu...
Banditatom (Člen) 09.06.2008 18:39:21 Offline |
mám textil a doporučuju "hold každýmu bude sedět něco jinnýho a tisíc lidí tisííc názoru" prostuduj starší diskuse
lepší kůže po dědovi než trenky a tílko
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
v textilu si pripadam jak drak na motorce kdyz jedes malinko rychlejc tak se ti to nafukuje jak balón:) no a minulej tejden sem videl kluka jak mu ustrelil zadek a svezl se po asfaltu,rekne se banalitka ale jel v textilu a jak jel po asfaltu tak se mu ten textil zapekl do kuze docela hnus.... to se ti v kuzi nestane
gdo maže,ten jede...:)
Banditatom (Člen) 09.06.2008 18:57:57 Offline |
Msudra psal:v textilu si pripadam jak drak na motorce kdyz jedes malinko rychlejc tak se ti to nafukuje jak balón:) no a minulej tejden sem videl kluka jak mu ustrelil zadek a svezl se po asfaltu,rekne se banalitka ale jel v textilu a jak jel po asfaltu tak se mu ten textil zapekl do kuze docela hnus.... to se ti v kuzi nestane
mám textil 4 roky a nestalo se mi, že by se nafukoval vlál nebo tančil lambádu při 150. Ono záleží i na kvalitě (tudiž i ceně) toho textilu. měl jsem taky krash, jo bunda byla na odpis to jo, ale já jsem vstal otřepal se, zvedl motku a s mnoha sprostými slovy odjel domů a nic jsem na kuži neměl.
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Mám textil - lehčí, asi líp větrá, nepromokne (oproti kůži). Při 150 je znát, že to není hladká upnutá komboška. Kdybych měl volit ted, tak oboje - na delší cesty s větší rychlostí kůži, na kratší vyjížďky textil.
Don´t worry, be Bandit!
Mám kombinaci textilu a kůže....
zkušenosti nemám bo jí mám 2 hodiny....
Před tím jsem měl textil, ale s pádem "zatím" zkušenost taky nemám.
My co jsme prostorově výraznější máme vetší problém se soukat do kombinezy.
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Nooo uvidim zejtra az tam vlezu, ale asi to vidim na tu textilku jak rikal Fik-B6S, lehci vzdusnejsi. V kazdym pripade diky za nazory
Falling Slowly !!!! http://cs-cz.facebook.com/people/Jiri-Hruby/1213809471
Clockwork psal:Nooo uvidim zejtra az tam vlezu, ale asi to vidim na tu textilku jak rikal Fik-B6S, lehci vzdusnejsi. V kazdym pripade diky za nazory
Já bych bral kůži ale hodně perforovanou ale nedokýžu si představit jak bych v ní šel někde na něco kouknout...
A jelikož do žádný kombinezy nevlezu tak si jdu koupit druhou textilní bundu kterou budu mít na horko má vyndavacní nepromokavou vložku a je větraná...
Zdenák psal:Mám kombinaci textilu a kůže....
zkušenosti nemám bo jí mám 2 hodiny....
Před tím jsem měl textil, ale s pádem "zatím" zkušenost taky nemám.
My co jsme prostorově výraznější máme vetší problém se soukat do kombinezy.
Už?
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
mel sem textil byl dobrej na noseni pohodlnej, koupil sem kombosku a ta je na jizdu peckova, na noseni to ujde , vic po tobe cumej co si za kosmonauta ale muzou mi polibit prdel. kdyz mas love urco oboji. Oboje ma neco do sebe.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Kelly01 psal:My padavky už nic jinýho než kůži nechcem,a v případě kdy se válím po silnici jsem rád že jsem nepodlehl hysterii z horka
njn ale ty máš 40kg i s postelí tak na tebe koupit kombošku není problém...
já mám mnohem víc a tak je to trošku na nic protože když je dost velká tak je sakra drahá a PSI si nehcat ušít namíru ja pro mě otázka 20 tisíc což fakt nemám takže hold budu riskovat v textilu...
Blu one.... old one
Stránky: 1