Nejsi přihlášen
Rada (najeto 40 tisíc)
Zdravim všechny sice ještě nejsem majitelem žádné motorky (kdyby si bral pincek jako motorka tak teda jo), ale mam v plánu si nějakou v nejbližší době pořídit. Moh bych mít pár dotazů na zkušené Bandyťáky? Teď sem si vyhlídnul jednoho Banďourka, ale zaskočila mě relativně nízká cena a tak když jsem pátral po důvodu proč, zjistil jsem, že má 40tis nalítáno. Chtěl bych se zeptat jestli to neni risk?? Mohl by mi někdo poradit?? Předem moc děkuji..
Editoval osiris (11.06.2008 13:22:21)
Lepší je bejt druhej, než mrtvej!!
Re: Rada (najeto 40 tisíc)
...40000 km nejni žádná porce, ofšem pokuť sou skutečný, coš vječinou f případě vícero majitelů nejni pravda...vem sebou někoho skušenějšího, ať ti zhodnotí celkovej staf a pag se rozhodni...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
george604 psal:Zdravim všechny sice ještě nejsem majitelem žádné motorky (kdyby si bral pincek jako motorka tak teda jo), ale mam v plánu si nějakou v nejbližší době pořídit. Moh bych mít pár dotazů na zkušené Bandyťáky? Teď sem si vyhlídnul jednoho Banďourka, ale zaskočila mě relativně nízká cena a tak když jsem pátral po důvodu proč, zjistil jsem, že má 40tis nalítáno. Chtěl bych se zeptat jestli to neni risk?? Mohl by mi někdo poradit?? Předem moc děkuji..
Ja mam 50tis. a pořád v pohodě !!!! .... je to totiž Bandit
Traktor patří na pole !!!
Odpověď všem: Já sem si to myslel, že by to nemuselo bejt zas tak hrozný.. Já teda nemam zkušenost s Banďourem, ale mam 205ku Peugeota je to 1.9D a má asi 50kW..letos sme pokořili hranici 300tis a motor stále klape jako hodinky. Z toho usuzuju, že když je motor s vysokým obsahem a neni vyhnanej do výkonu, tak to asi budou držáky
george604 psal:Odpověď všem: Já sem si to myslel, že by to nemuselo bejt zas tak hrozný.. Já teda nemam zkušenost s Banďourem, ale mam 205ku Peugeota je to 1.9D a má asi 50kW..letos sme pokořili hranici 300tis a motor stále klape jako hodinky. Z toho usuzuju, že když je motor s vysokým obsahem a neni vyhnanej do výkonu, tak to asi budou držáky
S dieselem bych to asi moc neporovnával... já mám osobně nalítáno 57 tis a čeká mě spojka, jinak takže pokud má 40 tis poctivejch, vůbec bych se toho nebál... znám typa co má B12 a má na ní přes 100 tisíc a motor pořád šlape jako hodinky
žiješ jenom jednou, záleží na tobě jak dlouho!!!
george604 psal:Odpověď všem: Já sem si to myslel, že by to nemuselo bejt zas tak hrozný.. Já teda nemam zkušenost s Banďourem, ale mam 205ku Peugeota je to 1.9D a má asi 50kW..letos sme pokořili hranici 300tis a motor stále klape jako hodinky. Z toho usuzuju, že když je motor s vysokým obsahem a neni vyhnanej do výkonu, tak to asi budou držáky
Pokud je o ni dobře pečováno, tak je v nejlepších létech.
S dieslem to neporovnávej. Přeci jen točí oproti B12 o půlku míň a oproti B6 točí tak cca 1/3 otáček.
Pokud je o ni dobře staráno, tak myslím že se bez problémů dostaneš ke 100 tis. km.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
george604 psal:Dobře tedy..přiznávám, že srovnání benzínu s naftou nebylo asi to nejvhodnější Každopádně sem rád, že sem se dozvěděl, že Banďour je větší držák než sem si myslel
Ahoj Jirko... Když budeš chtít, můžem se sejít a dát řeč o tomto skvělém motocyklu ... Mam 04 Limitovanou a mam na ní už 45tis a je jak nová ... Poctivé kilometry a hodně dobrá péče o ní udělala dost. Jsem z Březnice, tak to máme kouda. mrkni do profilu nebo zavolej 774 172 383.
Čus
Bandit
Honza-B6 psal:george604 psal:Dobře tedy..přiznávám, že srovnání benzínu s naftou nebylo asi to nejvhodnější Každopádně sem rád, že sem se dozvěděl, že Banďour je větší držák než sem si myslel
Ahoj Jirko... Když budeš chtít, můžem se sejít a dát řeč o tomto skvělém motocyklu ... Mam 04 Limitovanou a mam na ní už 45tis a je jak nová ... Poctivé kilometry a hodně dobrá péče o ní udělala dost. Jsem z Březnice, tak to máme kouda. mrkni do profilu nebo zavolej 774 172 383.
Čus
Bandit
jj ja podobne jako Honza(mel sem ji taky kupovat tu co ma on jenze me ji vyfouk) a sem z obecnice 03 , 44000Km
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
sonyk psal:Honza-B6 psal:george604 psal:Dobře tedy..přiznávám, že srovnání benzínu s naftou nebylo asi to nejvhodnější Každopádně sem rád, že sem se dozvěděl, že Banďour je větší držák než sem si myslel
Čus
Banditjj ja podobne jako Honza(mel sem ji taky kupovat tu co ma on jenze me ji vyfouk) a sem z obecnice 03 , 44000Km
Hele prde..ja ti nic nevyfouk... já na ni čučel s otevřenou pusou už před 4 rokama. A pořád jsem slýchával : šetři a jednou bude tvoje...a co se stalo? Je moje ...a jsem rááááááááád
Honza-B6 psal:sonyk psal:Honza-B6 psal:
Čus
Banditjj ja podobne jako Honza(mel sem ji taky kupovat tu co ma on jenze me ji vyfouk) a sem z obecnice 03 , 44000Km
Hele prde..ja ti nic nevyfouk... já na ni čučel s otevřenou pusou už před 4 rokama. A pořád jsem slýchával : šetři a jednou bude tvoje...a co se stalo? Je moje ...a jsem rááááááááád
Vyfouk byls rychlejsi
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Čau Honzo, tak to je zase hustá náhodička... Doufam, že si poznal kámoše z Kozárovic??? No hele ale každopádně ten tvůj Bandůrek je prýmovej Musíme se už konečně domluvit a někam na pokec zajít..!
sonyk psal:Honza-B6 psal:sonyk psal:jj ja podobne jako Honza(mel sem ji taky kupovat tu co ma on jenze me ji vyfouk) a sem z obecnice 03 , 44000Km
Vyfouk byls rychlejsi
george604 psal:Čau Honzo, tak to je zase hustá náhodička... Doufam, že si poznal kámoše z Kozárovic??? No hele ale každopádně ten tvůj Bandůrek je prýmovej Musíme se už konečně domluvit a někam na pokec zajít..!
sonyk psal:Honza-B6 psal:
Hele prde..ja ti nic nevyfouk... já na ni čučel s otevřenou pusou už před 4 rokama. A pořád jsem slýchával : šetři a jednou bude tvoje...a co se stalo? Je moje ...a jsem rááááááááádVyfouk byls rychlejsi
Nazdáááár.... ty woe...to je náhoda...v metru se potkáme...tady se potkáme..... Určitě se domluvíme...čísla na sebe už vlastně máme. Tak až budeš mít chvilku, dej vědět... a mou motorku vlastně tak nějak znáš...v Mirojcích si ji asi potkával často.
To Sonyk :
jjjj rychlejší já sem
Honza-B6 psal:george604 psal:Čau Honzo, tak to je zase hustá náhodička... Doufam, že si poznal kámoše z Kozárovic??? No hele ale každopádně ten tvůj Bandůrek je prýmovej Musíme se už konečně domluvit a někam na pokec zajít..!
sonyk psal:
Vyfouk byls rychlejsiNazdáááár.... ty woe...to je náhoda...v metru se potkáme...tady se potkáme..... Určitě se domluvíme...čísla na sebe už vlastně máme. Tak až budeš mít chvilku, dej vědět... a mou motorku vlastně tak nějak znáš...v Mirojcích si ji asi potkával často.
To Sonyk :
jjjj rychlejší já sem
No vopravdu docela mazec no hele eště abych jí neznal, když sem na ní slintal vždycky když sem jí viděl Já sem hrozně dlouho váhal a přemejšlel a nakonec sem došel k eskovýmu bandůrku Takže až bude doma, tak někam vyrazíme..!
Stránky: 1