Nejsi přihlášen
Tuning Fest v Hradci !!!!
Zdarec .... vim že je to až další víkend ale pojedete někdo ???? mohli bychom si dát třeba závody na motokárách , minibajkách nebo si zastřílet na paintballu !!! Samozřejmě tam budou mít ,,a snad i něco k jídlu !! více info zde :! http://tuningfest.cz.fuerte.superhosting.cz/
Traktor patří na pole !!!
Progear 650 (Člen) 11.06.2008 14:54:42 Offline |
Re: Tuning Fest v Hradci !!!!
Filous psal:...myslim, že tam budou hrát děsný sračky a na nagelovaný metrouše taky nejsem zvjedavej, tagže za mě nee...
naprostej souhlas.... většina tech metroušů tam akorát machruje....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Filous psal:...myslim, že tam budou hrát děsný sračky a na nagelovaný metrouše taky nejsem zvjedavej, tagže za mě nee...
u toho fakt být nemusím
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Progear 650 psal:Filous psal:...myslim, že tam budou hrát děsný sračky a na nagelovaný metrouše taky nejsem zvjedavej, tagže za mě nee...
...ale tag takový se najdou i na motorkářský akci, ale tag ňák mi je bližší jinej styl hudby a je mi sympatyčtější dvoumetrový skérovaný a vožralý hovado f hadrech vod much neš ty hezounci s melírama a gelem na palici f autíku vot tatínka...no a samo taky že je tuner a "tuner", né fšichni sou nejspíš takový, ale bude jich tam dost...ale třeba uš je to jiný, neš dyš sem se byl poprvý a naposlet kouknout na tuningový akci...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:....... je mi sympatyčtější dvoumetrový skérovaný a vožralý hovado f hadrech vod much neš ty hezounci s melírama a gelem na palici ......
cili se ti libi neco jako emerickej von dolinek???
ps. taky by si geloval.....kdyby si mel co
jardagsf o presdrzku si zase koledujici....
MOTO KOZZI GRISO
Progear 650 (Člen) 11.06.2008 15:54:52 Offline |
2Filous: Je to pořád stejný, troufnu si říct, že horší.... Pač dřív, když sem takhle někde byl, tak tam nehráli jak na dikotéce, a místo postavání u naleštěný káry se s ní jezdilo. To se tedka moc nevidí, a proto sem už na žádný takový akci dlouho nebyl a dlouho nebudu...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Já už jsem starší člověk a mám rád spánek...
celou noc čekáš až se to trošičku uklidní abys mohl usnout doufáž, že už půjdou spát...
jsou 4 ráno a a probouzí se ti co šli dříve spát a dokázali usnout a pustí rádia tak abys opravdu věřil, že jejich táta je hodně bohatej a nespíš dál.
Nehledě na to, že spát ve stanu v prostoru kde všichni lítaj v autech jako prasata je taky o strach...
Lepší pro mě je sem tam kouknout se na ty xichty zdejší....
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
..Před třemi léty jsme tam jeli se mrknou z prdele svinsky "vytuněnou" 120tkou..cestou jsme urvali vejfuk v Hněvčevsi na přejezdu....nejhlasitější kára na letišti..měls vidět ty ksichty,jak čuměli,co že se to řítí za dělo..
Jinak samozřejmě o hovně..
Maximálně ty sprinty se podívat..ale jinak si raději zajdu kam mám....v klídku do hospody nebo do dílny..
PURE NAKED BIKE!
Filous psal:...myslim, že tam budou hrát děsný sračky a na nagelovaný metrouše taky nejsem zvjedavej, tagže za mě nee...
Nevím nic vo tom,že bych byl nagelovanej metrouš
a před zasraným mrdkostrojem co se kroutí sem byl jeden z nich
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Filous psal:...myslim, že tam budou hrát děsný sračky a na nagelovaný metrouše taky nejsem zvjedavej, tagže za mě nee...
njn ale ty ses dal na spravnou cestu.....
MOTO KOZZI GRISO
PALOUS psal:Filous psal:...myslim, že tam budou hrát děsný sračky a na nagelovaný metrouše taky nejsem zvjedavej, tagže za mě nee...
...no trochu násletků ti zvostalo ...dyšs dojel k nám na ves do sídliště svojí FauWé se staženejma vokýnkama a dunící mjúzikou, tag maminky na děckym hřišti mysleli, že přijel Berousek s medvjedama ...a nekecej, žeš negelovals
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
..a ty se tim este klubis
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Stránky: 1