Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Svajba

Koldan (Člen)
12.06.2008 08:33:16

Svajba

Tož kemu z Morafců (páč na zápaďáky to díky předpovídanému počasí moc nevypadá)by sa chtělo vochutnat svatební koláček a přijet mi a cukrářce zatrůbit a zatůrovat na svajbu,tož v sobotu 14.6. o půl desátý sraz ve Starém Městě u UH, ul. Klukova 1884smokin

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
osiris (Člen)
12.06.2008 08:43:06

Re: Svajba

...ale já sem chtěl jet, víš ...a chci, ale fakt to počasí smile2

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Koldan (Člen)
12.06.2008 09:40:03

no uvidíš,dle medarda by pršet nemělo,ale těm pakům meteorologickejm sa věřit nedá,každopádně dycky sem chtěl mít doprovod na svajbě,aby bylo vidět,že sa žení  motorkářskej pachant,tak dyž přijedeš budu rát,ale je jasný,že v chcanci je to na pikaču

qwerty (Člen)
12.06.2008 10:06:25

ja jedu v sobotu s par lidma na vyjizdku smer Zilina ... skoda .... jinac bych ti urco prijel zatroubit good

WD club member.
Kakin (Člen)
12.06.2008 12:16:00

Tož Pakistánče .................. na koláček přijedu - musím ochutnat konkurenci!!! :))) Akorát teda budem troubit v autě! :(((

ABik (Člen)
12.06.2008 13:04:37

To tam teda bude nakonec MirekD, já s Peťulí a Kakin kombíkem? Poněkud chabá účast idontknowhelp

mates (Člen)
12.06.2008 15:29:42

kurňa chlape škoda že to nemáš až příští tédeň ... jak už sem sa omlouval u Kakinoj

… voranžová
Monty Jack (Člen)
12.06.2008 17:29:35

Tož já bych přijel rád ... teď je otázka, jestli to chceš mít stylový, nebo uřvaný smokin

Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Koldan (Člen)
12.06.2008 22:45:32

jak uřvaný? jako že máš děravej vejfuck? to spravíme,zalepíme koláčkembigsmile

Mirek D (Člen)
12.06.2008 23:18:49

Eště kruCipísek pojede, KOldane podmázni mraky betónem a nezalejvat!!

Bo je napussy předpověď tak ani nebudu moto mejt a leštit.

Dnes 450 km a fungl nová pryž Bridgestone BT 021 na vobouch kolech. Hulit se nebude.

Autobus je taky Suzuki... .
Monty Jack (Člen)
13.06.2008 08:39:07

Koldan psal:

jak uřvaný? jako že máš děravej vejfuck? to spravíme,zalepíme koláčkembigsmile

varianta 1 .. stihnu dnes nasadit vobě kola a vyměnit přední desky a dojedu na seriove B6, varianta 2 .. uzmu Vepce kawu a vyhodím homologační vložku, ať si taky někdo všimne že už tam jsem bigsmile

Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Palino (Člen)
13.06.2008 15:29:10

Přijedu se podívat, jak strkáš hlavu do jámy lvovébigsmilebigsmilebigsmile

NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Banditatom (Člen)
13.06.2008 19:25:34

chlape rozmysli si tosurprisedbigsmile prej kdyř se vožereš tak tě voddávající nevoddábigsmile.

čoveče neblázni ženské jsou jak vítrbigsmile!!! když příjdou sou svěží jako vánek, ale když odcházejí jsou jako uragán berou sebou domy, auta a vše co jim dáš do cestybigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
osiris (Člen)
14.06.2008 00:43:06

...vo půl šestý ráno se rozhodne ...jestli tam budem ;)

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Koldan (Člen)
15.06.2008 23:46:54

Děkujeme všem co nás přijeli doprobodit,bylo to fajne a splnil se mi sen mít takový doprovodgood

Póla (Člen)
16.06.2008 06:26:40

Koldane oni ti to ještě zhodnotí jiní ostrostřelci....počasí jsi ale zajistil úžasné...a kněz byl krásně praštěný... vnímal jsi vůbec co vám tam povídal? Někteří ho hodnotili že je úchyl....

...a vůbec to byl podařený víkend...good

Hoď sem příležitostně společné foto....

ABik (Člen)
16.06.2008 07:57:55

Taky se nám to líbilo good Dvě odhozené motorky, jedna rozbitá helma bigsmile Trochu poškrábaného laku, podřené polepy, zlomená páčka bigsmilebigsmilebigsmile

A ten farář byl excelentní:
"Vy jste ti dobří motorkáři - pojďte blíž za náma." smile1smile1smile1
"Zbytečně neubírejte plyn." smile1smile1smile1
"Toto čtení si Martin vybral, protože je betonář a umí udělat pevné základy." good

Mirek D (Člen)
16.06.2008 08:19:34

Jj, zábavnej vobřad. Asik dobrý pokouřeníčko.

Petula (Člen)
16.06.2008 08:52:52

ABik: jak odhozenésurprised náhodou, obě bravurně oložené, jedna s excelentním příjezdem k ženichovi bigsmilebigsmile

Jinak pan farář byl opravdu pohodář, už při příchodu do kostela, když se k nám hrnul s roztaženýma rukama jsem si říkala, jestli na něčem nefičí bigsmile

Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
Póla (Člen)
16.06.2008 09:18:03

...podařenej víkend...
Koldane hoď sem páru fotek...lebo náš foťák celý víkend spokojeně odpočíval v chatce...

Já se těšila nejvíc na pětipatrový dort, a ten nakonec hodným motorkářům ani neukázali...
Tož aspoň foto....bigsmile

Honza (Člen)
16.06.2008 10:37:56

Hezke to bylo! good good good Velebny pan se opravdu vryl do pameti hodne hluboko, holt pohodar bigsmile K vyctu adrenalinovych okamziku - jeste se mely rozkutalet ty helmy... smile1

16.06.2008 11:54:31

No mě se to málem s těma helmama i podařilo bo jsem rychle utíkal umravnit ty dva se stříbrnou na kombožce, aby se přestali po sobě plazit jinak se bude muset kostel znovu vysvětit bigsmile

Jinak to bylo super. Mě se líbila ta pasáž se semenem a že by chtěl farář líbat rty........

....byl fakt úžasnýgoodsmokin

Petula (Člen)
16.06.2008 12:54:26

Kdo se po kom plazil, něco nám uniklo ? bigsmilebigsmile

A ty rty sis špatně vyložil idontknow přeci říkal, že spojením rtů by mělo dojít k propojení také duší v jedno tělo cool

Jiřina (Člen)
16.06.2008 13:54:45

Hele woe ABIKU...to jsi asi špatně slyšel...S těma motorkářema říkal: Stejně jako ti dobří motorkáři. sedíci vzadu,...zůstaňte tam...bigsmile...kort dobrý model...

Jináč gratuluji ženichovi k nevěstě smile1 Ostudu jsem snad moc nedělal a gumu ti vyfakturuju...bigsmile

Tož tak:-D
Petula (Člen)
16.06.2008 14:07:50

Velkému drzému pánovi s bílýma botamacool:
Abik slyšel dobře, to říkal pan farář hned u vstupu, když jsme se nasoukali za ty vrata kostela, tak prý jsme ti dobří motorkáři, tos někde zrovna asi lelkoval nebo někoho popichovalbigsmilebigsmile

Palino (Člen)
16.06.2008 14:14:30

Říkala naše bábina, že staří lidi z Velehradu toho faráře moc nemusí. Ani se jim nedivím, jestli při každé mši vychvaluje motorkáře, děckám radí ať fichtlů nakládají plný knedlík, doporučuje všem pořádnou líbačku a za základ všeho považuje kvalitní beton, pak je jasné, že ne každý z těch stréců a tetin je z něho odvázaný. Mně se líbil. A Koldanovým to taky slušelo.bigsmilebigsmilebigsmile

Mirek D (Člen)
16.06.2008 14:30:26

Nesvětí von tam taky motorky? idontknow

Petula (Člen)
16.06.2008 14:54:43

Tuším že ten služebník Boží by byl schopný posvětit téměř cokoliv bigsmile

tajnej (Člen)
16.06.2008 16:07:11

Jak čtu, dobře to dopadlo - vzali se.
Koldane, ať to dobře de pořááád.good

Palino (Člen)
16.06.2008 17:52:42

Mirek D psal:

Nesvětí von tam taky motorky? idontknow

Myslím, že domluvit by se to dalocool

Póla (Člen)
17.06.2008 09:52:53

Koldan zmizel z povrchu zemského...naposledy byl spatřen v neděli před půlnocí...

Tož buď skončil na betóně, nebo si válí šumky někde v teplích krajích.... a nebo ? idontknow

Mirek D (Člen)
17.06.2008 10:04:36

Póla psal:

Koldan zmizel z povrchu zemského...naposledy byl spatřen v neděli před půlnocí...

Tož buď skončil na betóně, nebo si válí šumky někde v teplích krajích.... a nebo ? idontknow

Vysral se na kamarády, užívá posledních okamžiků - než mu bude velmi zkrácen řetěz vod boudy... .

Koldan (Člen)
17.06.2008 11:44:28

Trůbové,jen to nestíhám,vono teho zařizování po svajbě je stejně jako před svajbů,už ně to nebahelp

ale jináč jag sem řek,děkujeme oba,fotky budů,ale eště to mosím probrat,je jich strašně moc,dokonce máme i ftoky na Pákistáncovi,jak nevěsta,tak já,já navíc s gumovačkou:o)))

Jinak co sa týče faráře,von je vážně skvělej,chodili jsme k němu na ponaučení a nebylo to o tom někomu nutit náboženství,spíš o tom jak by se k sobě lidi,respektive partneři měli chovat a s hodně věcma,které nám říkal sem se ztotožnil. A líbil se mi i ten obřad samotný,nebylo to tak formální,prostě mluvil jako člověk z lidu,bylo to přátelštější a pro mě velice příjemné a klidně si ho zas někdy poslechnu zas:o))))

Jo a s těma hodnýma motorkářema to bylo tak,že jag ste sa nahrnuli dovnitř,že skoro i někeré sfaté obrázky praskali v oknech,tag sem uklidňoval faráře: Pane farář,to nésů ti zlí motorkáři z Novy, to sů ti hodní motorkáři. No a proto vám říkal hodníbigsmilebigsmile

Borák (Člen)
17.06.2008 12:04:53

kuwa fota sem smokin

...nikdo nevojebe Ježíše...
svatej (Člen)
17.06.2008 20:23:40

Borák psal:

kuwa fota sem smokin

jjj,ten se sukni ma recht. . .

Amen. . .
Koldan (Člen)
22.06.2008 21:51:43

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/Koldan/1.JPG

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/Koldan/2.JPG

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/Koldan/3.JPG

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/Koldan/4.JPG

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/Koldan/5.JPG

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/Koldan/6.JPG

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/Koldan/7.JPG

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/Koldan/8.JPG

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/Koldan/9.JPG

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/Koldan/10.JPG

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/Koldan/11.JPG

mi (Člen)
23.06.2008 05:56:58

pjekná nevjesta...hodně štěstí a pevný nervy...smile1

svět je cirkusovej stan
svatej (Člen)
23.06.2008 23:47:33

surprised ty woe,Koldane,to snad nejsi ajni ty,takovej fesak.bigsmilecool Pjekny foto,jen co je pravda. Tak at Vam to obema klape aty,woe,jezdi vopatrne. A slovy klasika,Housky:"Vozen se,at taky nikam nemuzes!"bigsmilebigsmile

Amen. . .

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS