Nejsi přihlášen
Svajba
Tož kemu z Morafců (páč na zápaďáky to díky předpovídanému počasí moc nevypadá)by sa chtělo vochutnat svatební koláček a přijet mi a cukrářce zatrůbit a zatůrovat na svajbu,tož v sobotu 14.6. o půl desátý sraz ve Starém Městě u UH, ul. Klukova 1884
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Re: Svajba
no uvidíš,dle medarda by pršet nemělo,ale těm pakům meteorologickejm sa věřit nedá,každopádně dycky sem chtěl mít doprovod na svajbě,aby bylo vidět,že sa žení motorkářskej pachant,tak dyž přijedeš budu rát,ale je jasný,že v chcanci je to na pikaču
Monty Jack (Člen) 12.06.2008 17:29:35 Offline |
Tož já bych přijel rád ... teď je otázka, jestli to chceš mít stylový, nebo uřvaný
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Eště kruCipísek pojede, KOldane podmázni mraky betónem a nezalejvat!!
Bo je na předpověď tak ani nebudu moto mejt a leštit.
Dnes 450 km a fungl nová pryž Bridgestone BT 021 na vobouch kolech. Hulit se nebude.
Autobus je taky Suzuki... .
Monty Jack (Člen) 13.06.2008 08:39:07 Offline |
Koldan psal:jak uřvaný? jako že máš děravej vejfuck? to spravíme,zalepíme koláčkem
varianta 1 .. stihnu dnes nasadit vobě kola a vyměnit přední desky a dojedu na seriove B6, varianta 2 .. uzmu Vepce kawu a vyhodím homologační vložku, ať si taky někdo všimne že už tam jsem
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Banditatom (Člen) 13.06.2008 19:25:34 Offline |
chlape rozmysli si to prej kdyř se vožereš tak tě voddávající nevoddá.
čoveče neblázni ženské jsou jak vítr!!! když příjdou sou svěží jako vánek, ale když odcházejí jsou jako uragán berou sebou domy, auta a vše co jim dáš do cesty
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Koldane oni ti to ještě zhodnotí jiní ostrostřelci....počasí jsi ale zajistil úžasné...a kněz byl krásně praštěný... vnímal jsi vůbec co vám tam povídal? Někteří ho hodnotili že je úchyl....
...a vůbec to byl podařený víkend...
Hoď sem příležitostně společné foto....
Taky se nám to líbilo Dvě odhozené motorky, jedna rozbitá helma Trochu poškrábaného laku, podřené polepy, zlomená páčka
A ten farář byl excelentní:
"Vy jste ti dobří motorkáři - pojďte blíž za náma."
"Zbytečně neubírejte plyn."
"Toto čtení si Martin vybral, protože je betonář a umí udělat pevné základy."
ABik: jak odhozené náhodou, obě bravurně oložené, jedna s excelentním příjezdem k ženichovi
Jinak pan farář byl opravdu pohodář, už při příchodu do kostela, když se k nám hrnul s roztaženýma rukama jsem si říkala, jestli na něčem nefičí
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
Hezke to bylo! Velebny pan se opravdu vryl do pameti hodne hluboko, holt pohodar K vyctu adrenalinovych okamziku - jeste se mely rozkutalet ty helmy...
Jinak to bylo super. Mě se líbila ta pasáž se semenem a že by chtěl farář líbat rty........
....byl fakt úžasný
Hele woe ABIKU...to jsi asi špatně slyšel...S těma motorkářema říkal: Stejně jako ti dobří motorkáři. sedíci vzadu,...zůstaňte tam......kort dobrý model...
Jináč gratuluji ženichovi k nevěstě Ostudu jsem snad moc nedělal a gumu ti vyfakturuju...
Tož tak:-D
Velkému drzému pánovi s bílýma botama:
Abik slyšel dobře, to říkal pan farář hned u vstupu, když jsme se nasoukali za ty vrata kostela, tak prý jsme ti dobří motorkáři, tos někde zrovna asi lelkoval nebo někoho popichoval
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
Říkala naše bábina, že staří lidi z Velehradu toho faráře moc nemusí. Ani se jim nedivím, jestli při každé mši vychvaluje motorkáře, děckám radí ať fichtlů nakládají plný knedlík, doporučuje všem pořádnou líbačku a za základ všeho považuje kvalitní beton, pak je jasné, že ne každý z těch stréců a tetin je z něho odvázaný. Mně se líbil. A Koldanovým to taky slušelo.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Póla psal:Koldan zmizel z povrchu zemského...naposledy byl spatřen v neděli před půlnocí...
Tož buď skončil na betóně, nebo si válí šumky někde v teplích krajích.... a nebo ?
Vysral se na kamarády, užívá posledních okamžiků - než mu bude velmi zkrácen řetěz vod boudy... .
Autobus je taky Suzuki... .
Trůbové,jen to nestíhám,vono teho zařizování po svajbě je stejně jako před svajbů,už ně to neba
ale jináč jag sem řek,děkujeme oba,fotky budů,ale eště to mosím probrat,je jich strašně moc,dokonce máme i ftoky na Pákistáncovi,jak nevěsta,tak já,já navíc s gumovačkou:o)))
Jinak co sa týče faráře,von je vážně skvělej,chodili jsme k němu na ponaučení a nebylo to o tom někomu nutit náboženství,spíš o tom jak by se k sobě lidi,respektive partneři měli chovat a s hodně věcma,které nám říkal sem se ztotožnil. A líbil se mi i ten obřad samotný,nebylo to tak formální,prostě mluvil jako člověk z lidu,bylo to přátelštější a pro mě velice příjemné a klidně si ho zas někdy poslechnu zas:o))))
Jo a s těma hodnýma motorkářema to bylo tak,že jag ste sa nahrnuli dovnitř,že skoro i někeré sfaté obrázky praskali v oknech,tag sem uklidňoval faráře: Pane farář,to nésů ti zlí motorkáři z Novy, to sů ti hodní motorkáři. No a proto vám říkal hodní
Stránky: 1