Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » nesmrtelná teta

misi (Člen)
13.06.2008 11:50:26

nesmrtelná teta

http://moss.hu.cz/Photos/misc/slunce.jpg

bigsmile

Blu one.... old one
Ondráš (Člen)
13.06.2008 11:55:42

Re: nesmrtelná teta

No co... Každej jsme nějakej...

Ale jinak.bigsmilegood

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
nicola.foxx (Člen)
14.06.2008 10:48:52

No neni ta Jirinka porad sexy kocka bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

Chtel bych idet ten fotak kterym to ten nahodny turista fotil. Ze by to byl obycejne kompaktni fotacek s objektivem 220 - 800 ??idontknow

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Kelly01 (Člen)
14.06.2008 10:56:31

Kurva,kurva je tofuck

God Save The Queen!
Baltazar (Člen)
14.06.2008 11:00:33

Myslím, že to tady nemá co dělat, chtěl bych vidět každýho z Vás jak by jste byli nadšený, že na každým rohu je úchyl co Vás sleduje a fotíidontknowidontknowidontknowidontknow

The father of the little princess of the dawn
nicola.foxx (Člen)
14.06.2008 11:54:02

Baltazar psal:

Myslím, že to tady nemá co dělat, chtěl bych vidět každýho z Vás jak by jste byli nadšený, že na každým rohu je úchyl co Vás sleduje a fotíidontknowidontknowidontknowidontknow

No to mas recht smile1

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Zdenda (Člen)
14.06.2008 12:33:29

nicola.foxx psal:
Baltazar psal:

No to mas recht smile1

Asi tak nějak. Nechápu ty co v tomhle hledají senzaci. Akorát bych z těch čecháčků co si chodí pro plátky typu Aha, Blesk atd. kvůli tomuhle blil. sick

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
misi (Člen)
16.06.2008 07:46:01

Zdenda psal:
nicola.foxx psal:
Baltazar psal:

No to mas recht smile1

Asi tak nějak. Nechápu ty co v tomhle hledají senzaci. Akorát bych z těch čecháčků co si chodí pro plátky typu Aha, Blesk atd. kvůli tomuhle blil. sick

mě se taky nelíbí nějaké špiclování to jo...... mě jen pobavilo tohle zpracování je to vynatek z jednoho vtipu s pzadím s jiřinou, připadlo mi to vtipné. Že to tu nemá co dělat nesouhlasím, gor na těchhle stránkách plných uchylů atd. ... bigsmilebigsmilebigsmile

Blu one.... old one

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS