Nejsi přihlášen
jak Na mokro?
Jak vsechny vite jsem amater :)
Tak dneska jsem jel na projizku a vsechno ok az zacalo prset :)):bad:
Sup sup jsem si dal nepromok:good:. a jel dal.
Po starou cestou u berouna prselo az az, tak jeden auto (plechace) proste se mu nelibil ze jedu predpisove, predjel me a hned brzdil predemnou :fuck:, jsem se lekl a; annnnoooo; prednikolo strelil, diky andel strelce:cool: tak jsem to urovnal a vsechno dopadl ok.
1) Chci se zeptat podle vase zkusenosti jak se ma (mam) chovat kdyz prsi a neni kam se schovat:help:?
2) Proc plechare jsou tak nervousni, pak proc tolik motorkaru zemrou, ze:surprised:?
Sorry na cestinu jsem to prectl 2krat znar bude lepe a zrozumitelny.
Libertad se dice Bandit
Re: jak Na mokro?
...s tim nic nenadelas
...ja si beru hadr na podlahu
...nejdriv s nim vytru a pak dostane sycak hadrem pres tlamu
...no zkratka jezdi volneji a neohlizej se na to jestli se to plechovce libi nebo ne
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
clovece :)
Mas jako vzdi pravdu :)
Zamozrejme hadry na mokro se vezmu.
Plechare jsou proste takovy nervosni .....
raci nic nenapisu pak budete mi nadavat za cestinu
Ktera mimo chodem musi byt lepsi , proc vam reknu pristy
Libertad se dice Bandit
...hele na cestinu se vyser, tvoje cestina se mi libi
...jednoduse, pokud je cesta poradne omyta destem, tak je to hodne o schopnosti mozku pustit te do vetsiho naklonu, protoze ta guma drzi dobre, ale ta hranice mezi tim kdy poznavas ze se neco zacina dit je o hodne mensi a tak riziko padu tim umerne stoupa
...tak se nesponuj, za deste zvolni a jed si klidne dal svym bezpecnym tempem ktery vyhovuje tvymu mozku a na plechovky se vykasli
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Diky, prave me prekvapilo ze moje predni koly jel jak na shampoon a pritom na brzdach tolik jsem ne tlacil (ze by guma byla nejaka divna, no uvidime.
Rychlost no jak pises proste podle mosku a s hlavou.
Jinak tu cestinu znazim se ucit.
Libertad se dice Bandit
To mě se cestou s srazu stalo něco co se mi ještě nestalo...
v jedne vsi jsem přejel přejezd a začalo mi strašně tancovat zadní kolo takovej pocit jako když vám bouchne zadní guma a je rázem prázdná nějak jsem to ustál a z bušícím srdcem zastavil. ale guma byla Ok.
až později sem zjistil, když to udělala podruhý, že je to krouťákem páč ikdyž sem si dával pozor tak se to prostě rozrtočilo.... Voda je humus.
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Honzah psal:Nejhorší je to když začne pršet. Prach na vozovce s prvními kapkami vytvoří blátíčko, které klouže. Když se to spláchne, je to lepší, ale dobré gumy a zvýšená opatrnost je i tak nutná.
Pravda
Když už dýl leje,drží to potom víc,nejhorší je začátek.
A dobrá guma je základ.
...a bude hůř!
Z srazu jsem je na slískané přední kurvě naprotso nevyvážené no prostě děs...
po ceste jsem několikrát brzdil i očima a po příjezdu dom jsem ji okamžitě měnil
na vodě moc zkušenosti nemám tak jedu jako připosranej šak mě předjela kolona banditu v čele s Kabriem
Ocool:
...češtinu uš se neuč, takle je to fajn ...a g dotazu...krom toho, co psal Osi se snaš na vodě vyvarovat prutkejch změn směru, akcelerace a prutkýho brždění a budeš f oukeji...jo a vyhejbej se přechodum pro chodce a fšem namalovanejm čárám, kanálům a koleje přejížděj pokut možno dycky kolmo...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1