Nejsi přihlášen
GSX vs. GSF
Chtel bych se zeptat, jakej je rozdil treba mezi GSX 750 a B6? Myslel jsem, ze to bylo neco jako predchudce bandasek, ale koukam, ze se vyrabely soubezne. V cem je u nich rozdil?
Diky
P.S. Bandit
Kdyz do pekla, tak na poradnym koni :-)
Re: GSX vs. GSF
No uplne presne mi jde o rozdil mezi jizdnima vlastnostma Inazumy a Bandasky. Kamos se me na to ptal, pac resi moto. B6 nechce (ma tak 120 kg), a B12 nechce kvuli penezum, takze Inazuma se zda byt jako zlata stredni cesta. A proto se ptam v cem je tam takovej rozdil, kdyz to svym zpusobem vypada jako Bandit.
Meloun psal:..je to delší..dalo by se říct, že pohodlnější..cestovnější..
Nebude lepší se na tom někde svízt??
Moc lidí tady Inazumu nemá..
Jako da se asi sehnat po bazarech, ale kdyz se dozvim, ze je to na kok.ot, tak tim clovek usetri cas a taky hlavne penize. Pak je tu dalsi otazka a to jsou nahradni dily a jejich dostupnost? Asi to nebude v pohode jako na B
ja bych rekl, ze je jedno jestli budes mit inu nebo becko, v otazce dilu a spolehlivost teda jako.
Ina je jina neni jich tak moc, je to vic klasika (dva tlumice vzadu, apod), ma lepsi kroutak nez B6. Kdyby se me libila, tak bych do ni sel
Second Class Citizen
1130 Café Racer
kryskak psal:Meloun psal:..je to delší..dalo by se říct, že pohodlnější..cestovnější..
Nebude lepší se na tom někde svízt??
Moc lidí tady Inazumu nemá..Jako da se asi sehnat po bazarech, ale kdyz se dozvim, ze je to na kok.ot, tak tim clovek usetri cas a taky hlavne penize. Pak je tu dalsi otazka a to jsou nahradni dily a jejich dostupnost? Asi to nebude v pohode jako na B
...s dílama mít problém nebudeš, nejni to žádná rarita...a jag píše Meloun, je to konstrukčně cestovnější mašina, tzn. krapítek delší s jinym úhlem řízení neš B...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
kryskak psal:No uplne presne mi jde o rozdil mezi jizdnima vlastnostma Inazumy a Bandasky. Kamos se me na to ptal, pac resi moto. B6 nechce (ma tak 120 kg), a B12 nechce kvuli penezum, takze Inazuma se zda byt jako zlata stredni cesta. A proto se ptam v cem je tam takovej rozdil, kdyz to svym zpusobem vypada jako Bandit.
Vogo dyť B12 se dá pořídit za 65-70 tisíc,zrovna fčera sem jednu pěknou B12N rok 97 v černé,odmít. Cena těch GSX není moc nižší.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:kryskak psal:No uplne presne mi jde o rozdil mezi jizdnima vlastnostma Inazumy a Bandasky. Kamos se me na to ptal, pac resi moto. B6 nechce (ma tak 120 kg), a B12 nechce kvuli penezum, takze Inazuma se zda byt jako zlata stredni cesta. A proto se ptam v cem je tam takovej rozdil, kdyz to svym zpusobem vypada jako Bandit.
Vogo dyť B12 se dá pořídit za 65-70 tisíc,zrovna fčera sem jednu pěknou B12N rok 97 v černé,odmít. Cena těch GSX není moc nižší.
Ze bych byl idiot? No ..... mozny to je.
jednu Ianzumu mám ve stodole,vo víkendu jsem na ní jel a byl jsem z ní nadšenej jak krásně to jede,je to takový sametovější než moje B12ka,ta mně proti tomu přijde taková hrubá..
já jsem pro je to hezkej klasickej bajk a veškerý spotřební díly do motoru nebo i kola atd jsou stejný s bandaskou takže žádnej trabl..
jo a nevim jestli ji mám raděj prodat tu Inu páč je skoro nová..
ne,né,Furate,to neni skrytá reklama,zcela votevřeně jednu z nich hodlám prodat
čoveče vejfuck by i nějakej byl,ale dodavatel se tvářil zarputile když jsem mu nastínil že má dvě možnosti a to bud z velkoobchodní ceny ti slevit poviných 30% nebo ti případně onen nepokrytě darovat..
hele a ty hodláš opouštět republiku nebo na co ho vůbec potřebuješ čoveče? dyk víš že zabloudíš i po velkomoravské říši tak co v zahraničí?
K.a.s.y.m. (Člen) 19.06.2008 17:07:40 Offline |
to už jsi změnil slevu z 20 na 30%
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Zdarec Kryskak,taky sem se jednou rozhodoval e zajímal se o Inu.Zkus tohle: http://www.moto.lovosice.net/archiv/Inazuma/Inazuma.htm
Editoval osiris (22.06.2008 14:48:14)
Kristova noho,kupředu.....
VikecB12 psal:Kelly01 psal:kokoti
potřebuji něco homologovanýho na pružinky se vstupem 56mmKam se chystáš do světa?
Spis bych rekl, ze je v takove bodove tisni, ze se snazi "zlegalizovat" bajk, aby to jako mel uz v cajku
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1