Nejsi přihlášen
CEC na CT4 pořad 102oktanu
Píšu to sem protože se tam objevilo číslo 499
Re: CEC na CT4 pořad 102oktanu
ps jezdec na jezdec v ryflové vestě a jeho výlet ven... do štěrčíku
Opakování dneska někdy po 22hod
DOufám že teda na brno dorazím a uvidím vás na živo...
taky sem na haluz vcera na to mrkl v tv a rikam kurva fakt je tam cernej banditos a ryflova vesta nebo bunda , a kdoze to byl ? Filous ?, Slecna rikala ze prej jezdi u vic nahacu tak ze aspon uz pokazdy nestojis na bedne jak driv
...se stydim ...ale byl sem rát, že sem při tom vejletu nepad...vono to bylo vopravdu docela vo hubu s tema kotoučema a vyblitym tlumičem...brzdil sem, celý se to rozkmitalo, tag sem rači pustil brzdy a šel ven ...teť uš by mělo bejt po technický stránce fšechno oukej, tagže je to jenom na nás...dršte nam aspoň palce, byla by docela prča vidět názef "Bandit Pičo Racing Team" f dalšim díle na vobrazofce na ňákym bodovanym místě
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...se stydim ...ale byl sem rát, že sem při tom vejletu nepad...vono to bylo vopravdu docela vo hubu s tema kotoučema a vyblitym tlumičem...brzdil sem, celý se to rozkmitalo, tag sem rači pustil brzdy a šel ven ...teť uš by mělo bejt po technický stránce fšechno oukej, tagže je to jenom na nás...dršte nam aspoň palce, byla by docela prča vidět názef "Bandit Pičo Racing Team" f dalšim díle na vobrazofce na ňákym bodovanym místě
do , příště určitě bedna
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
K.a.s.y.m. (Člen) 19.06.2008 16:57:33 Offline |
byl tam vidět i nějakej kriplik .jen to mohlo být delší
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 20.06.2008 12:31:13 Offline |
Filous psal:karlos100 psal:Utíkej
jen tam není ouplně jasný,jestli předjíždíš
nebo Tě ten druhej bere vnitřkem...JASNĚ ŽE PŘEDJÍŽDIM!!!
je vidět ,že jsi skvělej řidič když to umíš i na vlnícím se hadu
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:karlos100 psal:Utíkej
jen tam není ouplně jasný,jestli předjíždíš
nebo Tě ten druhej bere vnitřkem...JASNĚ ŽE PŘEDJÍŽDIM!!!
je vidět ,že jsi skvělej řidič když to umíš i na vlnícím se hadu
...ďál sem si prču, nejspíš sem byl dlouhej na brzdy nebo jel uplně špatnou stopu a ten druhej mě uďál spodem ...si myslim...ale nepamatuju si to a tu fotku sem eště neviděl, páč v místní trafice Motoráj jagsi nevedou ...jaký to je číslo??? ...šeska???
čoveče Filous,já to kupoval na pumpě
tak vim jaký je to číslo,
ale asi šestka.
Musíte kucí alespoň na bednu,
chci vidět jak se vyjímá titulek
"Bandit pičo team" z reportáže
o takovým týmu se novináři poserou
...a bude hůř!
K.a.s.y.m. (Člen) 20.06.2008 14:38:42 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...JASNĚ ŽE PŘEDJÍŽDIM!!!je vidět ,že jsi skvělej řidič když to umíš i na vlnícím se hadu
...ďál sem si prču, nejspíš sem byl dlouhej na brzdy nebo jel uplně špatnou stopu a ten druhej mě uďál spodem ...si myslim...ale nepamatuju si to a tu fotku sem eště neviděl, páč v místní trafice Motoráj jagsi nevedou ...jaký to je číslo??? ...šeska???
Já to myslel taky jako vtip....tim teda nechci podcenovat tvoje řidíčský umění
Filous psal:...dívejte se na další Oktany, bude prča, prej aš budou řikat Bandit Pičo Racing team, tag to bude Bandit (pííííp) Racing Team ...za chvíli budu medijální hvjezda jako Jarken
jste se dostali na bednu nebo jste to rozštípali že se o vás bude více mluvit...
Nikde nejsou žadný výsledky...
K.a.s.y.m. (Člen) 23.06.2008 09:56:43 Offline |
Filous psal:...dívejte se na další Oktany, bude prča, prej aš budou řikat Bandit Pičo Racing team, tag to bude Bandit (pííííp) Racing Team ...za chvíli budu medijální hvjezda jako Jarken
to jsem zvědavej co z toho rozhovoru zbude...většinou to dost sestřihaji.
P.S. stejně dělal rozhovor jen kvůli tý babě která to uvádí
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...dívejte se na další Oktany, bude prča, prej aš budou řikat Bandit Pičo Racing team, tag to bude Bandit (pííííp) Racing Team ...za chvíli budu medijální hvjezda jako Jarken
to jsem zvědavej co z toho rozhovoru zbude...většinou to dost sestřihaji.
P.S. stejně dělal rozhovor jen kvůli tý babě která to uvádí
...čoveče, vona ňák nejni muj tip ...a taky sem zvjedaf, co tam daj
barynek psal:jsem na to zvědavej, jestli to zase nenajdu tak uz se naseru, bo na našich pošahanejch kolejich TV je tak nedostatkovy zboží, že by jeden
už si kup na pokoj se ženou něco ne? Vždyť seženeš v bazáči za pár stovek bednu... Já vim, stejně na to nemáš čas ale přeci jenom jednou za čas bys mrknul ne? Na mašiny samozřejmě.
Ne asi
luig psal:barynek psal:jsem na to zvědavej, jestli to zase nenajdu tak uz se naseru, bo na našich pošahanejch kolejich TV je tak nedostatkovy zboží, že by jeden
už si kup na pokoj se ženou něco ne? Vždyť seženeš v bazáči za pár stovek bednu... Já vim, stejně na to nemáš čas ale přeci jenom jednou za čas bys mrknul ne? Na mašiny samozřejmě.
v semestru to nebyl problem, to byly mistnosti 4, ale tedka pres prazdniny jsou tom krámy nějakejch študáků a to je na .
Jinak mašiny samozřejmě jsem n a tom sledoval, co jinýho asi
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:luig psal:barynek psal:jsem na to zvědavej, jestli to zase nenajdu tak uz se naseru, bo na našich pošahanejch kolejich TV je tak nedostatkovy zboží, že by jeden
v semestru to nebyl problem, to byly mistnosti 4, ale tedka pres prazdniny jsou tom krámy nějakejch študáků a to je na .
Jinak mašiny samozřejmě jsem n a tom sledoval, co jinýho asi
mě z tebe jebne, já to přesně čekal že se budeš vymlouvat na místo. mrdneš jí na mikrovlnku a je to ne? Žádný s tim
Ne asi
Stránky: 1