Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Závodníci

Inženýrek (Člen)
18.06.2008 23:41:44

Závodníci

Koukam, ze se tady z vas stavaji sami zavodnici.surprised To je sama C.E.C., sama razervace okruhu atd. Bacha ale, aby ste si pak nepletly okruh se silnici!

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Meloun (Člen)
18.06.2008 23:49:15

Re: Závodníci

surprisedidontknow

PURE NAKED BIKE!
Zdenák (Člen)
18.06.2008 23:53:43

Meloun psal:

surprisedidontknow

Co vejráš...?? evil

*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Meloun (Člen)
19.06.2008 00:01:27

Zdenák psal:
Meloun psal:

surprisedidontknow

Co vejráš...?? evil

Áááá-všudypřítomný kozellll je nám ozval..evilbigsmile
To se tebe netýká..bigsmile

PURE NAKED BIKE!
Zdenák (Člen)
19.06.2008 00:23:45

Meloun psal:
Zdenák psal:
Meloun psal:

surprisedidontknow

Co vejráš...?? evil

Áááá-všudypřítomný kozellll je nám ozval..evilbigsmile
To se tebe netýká..bigsmile

Kozelll povídáš Kozelll bigsmile

*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Ondráš (Člen)
19.06.2008 02:17:15

Inženýrek psal:

Koukam, ze se tady z vas stavaji sami zavodnici.surprised To je sama C.E.C., sama razervace okruhu atd. Bacha ale, aby ste si pak nepletly okruh se silnici!

Čéče.... Jsem se taky vrátil z brka, ale to tvoje musel bejt hustej matroš.headshake

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Tom-DK (Člen)
19.06.2008 06:59:31

Inženýrek psal:

To neznáš těžko na cvičišti lehko na bojišti bigsmilebigsmile. A ty nechoď moc na slunce.

SLUGI (Člen)
19.06.2008 08:21:08

Inženýrek psal:

... až tady budeš dýl tak pochopíš o co jde  cool

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Michal Dk (Člen)
19.06.2008 08:25:55

Díky za péči ale nejvíc nehod způsobí podle statistik řidiči od 21 do 25 let měj se na pozorugood

Inženýrek (Člen)
19.06.2008 08:40:41

Presne takove rekce sem cekal smile1

Monty Jack (Člen)
19.06.2008 08:45:52

Inženýrek psal:

Bacha ale, aby ste si pak nepletly okruh se silnici!

Kucí klííd. To je na mě. Už mi to říkal kamarád, že sem tam byl jak profesor na vejletě.
Prostě jsem si spletl OKRUH se silnicí bigsmile bigsmile bigsmile
Ale neboj Inženýrek .. příště to bude lepší good evil

ps. :  A je to "nepletli, páč tam i nějací borci byli smokin

Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
osiris (Člen)
19.06.2008 08:54:14

montymu: to je ale úplně v pořádku že jsi tam byl good (ať už jsi jezdil jakkoliv) a to je i pro vostaní "váhavý střelce" - kde jinde bezpečně vyzkoušet, naučit, zablbnout........... ???
...je jedno s jakým úmyslem tam vjedeš, ale jsi v "chráněný krajině"
...není to vždy jen o trhání traťovejch rekordů

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Monty Jack (Člen)
19.06.2008 09:01:52

Jojo, přesně a moc se mi to líbilo.
Z předvánění za každou cenu už jsem vyrostl a ublížit jsem si taky nechtěl.
Prostě jsem si to užil.
A vzhledem k tomu, že jsem vodřel levej padák, tak to úplně špatný taky nebylo.
příště budu trénovat ty pravý točky good
Hlavně jsem poukazoval jsem na Inženýrkův špatný slovosled a gramatiku, když už chce teda poučovat idontknow

Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
inkvizitorr (Administrator)
19.06.2008 09:11:37

Monty Jack psal:

Jojo, přesně a moc se mi to líbilo.
Z předvánění za každou cenu už jsem vyrostl a ublížit jsem si taky nechtěl.
Prostě jsem si to užil.
A vzhledem k tomu, že jsem vodřel levej padák, tak to úplně špatný taky nebylo.
příště budu trénovat ty pravý točky good

přesně takhle to má bejt, naučit se ovládat motorku a zkusit si mezní situace na okruhu a né na silnicigood myslim, že nikdo se nemá čeho bát, jezdíme tam "mezi svejma", takže nikdo nikomu překážet nebude bo ten co jezdí rychlejš počká na bezpečný předjetí pomalejšího, prostě ideální místo na vyježdění segood (doteď mě z těch outerních prostocviků bolej nohy a ruce bigsmilebigsmilebigsmilegoodcoolsmokin)

doba je temná...
Marián (Člen)
19.06.2008 09:19:29

tak tak,proto se tam jezdi, aby se clovek vyblbnul a neblaznil tolik na silnici.
akorat sem zjistil, ze ten muj bandit neni asi delanej na takovyhle utazeny zatacky,pac se mi povedlo ohnout packu  zadni brzdy asi tak o 60 stupnu dozadu a myslim,ze ani prepakovani by moc nepomohlosmile2

...sam mezi jebkarema...
Inženýrek (Člen)
19.06.2008 09:21:51

Urcite nechci poucovat. Jako ja prave nerikam, ze neni dobre se vyblbnout na okruhu, ale urcite neni dobre se to tam naucit a pak tenhle styl jizdy tahat na silnici. Jinak je jasny, ze nejvic lidi umira od tech 21 do 25, kdyz dostane do ruky takovejhle typ silnou masinu a chce se predvest, bohuzel s jeho zkusenostma se takovyhle jednani neslucuje s zivotem...

Tom-DK (Člen)
19.06.2008 09:32:34

Inženýrek psal:

Urcite nechci poucovat. Jako ja prave nerikam, ze neni dobre se vyblbnout na okruhu, ale urcite neni dobre se to tam naucit a pak tenhle styl jizdy tahat na silnici. Jinak je jasny, ze nejvic lidi umira od tech 21 do 25, kdyz dostane do ruky takovejhle typ silnou masinu a chce se predvest, bohuzel s jeho zkusenostma se takovyhle jednani neslucuje s zivotem...

kdybychom jezdili na silnici jako v sosnové tak by z nás měla pocie čr radost ani jednou jsem tam nepřekročil rychlost (mimo obec) bigsmilebigsmilebigsmile

SLUGI (Člen)
19.06.2008 09:37:38

... bych bejval taky rád dojel, ale myslím že bych tam nezatočil idontknow (připadá mi to nějaký malý) musel bych tu zatáčku projet na několikrát s couváním   smile1 cool

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Tom-DK (Člen)
19.06.2008 09:39:15

i autobus zatočil bigsmile

Meloun (Člen)
19.06.2008 09:40:40

Tak tak..je to tam pomalý a to se mi líbígoodNěco jako zatáčky na Semily...cílovka 120..max ke 130 a to pak musím fest brzditbigsmile
Akorát ten povrch no..není to pěkný,když ti předek ujíždí po spáře v asfaltu někam jinam..bad

PURE NAKED BIKE!
19.06.2008 09:51:25

Inženýrek psal:

čéče prober se, člověk kterej se vydá na okruh už má v hlavě srovnaný proč tam jedesurprised (ty k nim evidentně nepatříšidontknow) jede se tam líp naučit ovládat motorku v zatáčkách v bezpečí uzavčený silnice a né trénovat maximálkuheadshake možná bys měl taky vyrazit abys pochopil vo co de, třeba ti pak dojde spousta souvislostí a třeba i to, že ten kdo jezdí na okruh tak nemá důvod kravit na normální silnci bo se vykraví na okruhugood

doba je temná...
Inženýrek (Člen)
19.06.2008 09:54:04

OK, uz sem zticha smile1

19.06.2008 09:54:45

Inženýrek psal:

OK, uz sem zticha smile1

takže za měsíc v sosnovýgood napiš si to do notýskubigsmilebigsmilebigsmilegood

doba je temná...
Inženýrek (Člen)
19.06.2008 10:02:20

bigsmile

Filous (Člen)
19.06.2008 10:03:02

Inženýrek psal:

...navopag...bych řek, že je právje dobrý vopčas f určitejch situacích použít to, co se na vokruhu naučíš...teprf tam totiš zjistíš, jag málo toho s motorkou umíš a gde máš rezervy...a máš možnost se v relativnim bespečí zlepšit...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
stoner (Člen)
19.06.2008 10:51:44

Filous psal:
Inženýrek psal:

...navopag...bych řek, že je právje dobrý vopčas f určitejch situacích použít to, co se na vokruhu naučíš...teprf tam totiš zjistíš, jag málo toho s motorkou umíš a gde máš rezervy...a máš možnost se v relativnim bespečí zlepšit...

2 Filous: Pravdu díš good .

2 Inženýrek: Já jsem tam jel hlavně proto, abych se zkusil zase něco naučit. Nejsem žádnej lovec rekordů. Chci pouze jezdit tak, abych nepadal. smile1
Na okruhu máš totiž více prostoru na to dávat si pozor na svý chyby. Neřešíš běžnej silniční provoz (auta, překážky, ...). A když máš pod kontrolou sebe a motku (na okruhu), tak je potom pravděpodobnější, že zvládneš i nástrahy našich silnic.

Měl jsem trochu obavy, abych nepřekážel "zkušenějším nebo nervoznějším". Pak jsem ale pochopil Osiho nebo Inkvizova slova "jezdit mezi svejma". Ta pohodová atmosféra byla super. good
Osimu i všem ostatním ještě jednou dík. good

Meloun (Člen)
19.06.2008 10:54:04

Je to tam poměrně ouzký a předjíždí se hůř,takže když jel někdo pomalejší přede mnou,tak jsem si v klidu zastavil a počkal až poodjede...stejně tak, když se za mnou hnal někdo rychlejší,tak jsem mu zpomalil na rovince, ať mám volnogood

PURE NAKED BIKE!
Meloun (Člen)
19.06.2008 10:54:16

PURE NAKED BIKE!
barynek (Člen)
19.06.2008 12:00:50

Inkvizz že ty víš zase něco víc než myevil

Bandit 4EVER!!!
Lihy (Člen)
19.06.2008 12:11:49

Jojo vokruch je fajn....akorát někdy dost drahejbigsmile Hele nechcete někdo ten můj verk?, nějak sem línej s tim cokoli dělatsurprised

19.06.2008 12:22:15

šmarjá já to jenom tak plácnul, řikal moderatizátor, že pojedem zas, tak bych jel co nejdřívgood

doba je temná...
Filous (Člen)
19.06.2008 12:27:18

Lihy psal:

Jojo vokruch je fajn....akorát někdy dost drahejbigsmile Hele nechcete někdo ten můj verk?, nějak sem línej s tim cokoli dělatsurprised

...čoveče Lihu, mam možnost srovnání a vono to je ve finále jedno, gde s tym praštíš, esi na vokruhu nebo na silnicibigsmile

P.S. ...jako že bys to prodal a tajně si pučoval vot Šaris Kwaka???surprised ...nebo uš ti ho pučuje legálně???surprisedbigsmile

Ton@l (Člen)
19.06.2008 12:30:55

http://auto.idnes.cz/motorkari-sebevraz … otorky_fdv
konecne jeden clanek trochu objektivnigood

Vzdy muze byt hur :-)
Ondráš (Člen)
19.06.2008 12:42:13

Ton@l psal:

http://auto.idnes.cz/motorkari-sebevrazi-a-darci-organu-dtu-/motorky.asp?c=A080618_134148_motorky_fdv
konecne jeden clanek trochu objektivnigood

Čet jsem to v magazínu MF Dnes. No řekl bych, že se snažil o objektivitu a možná trochu i pohled ze strany motorkářů, ale člověk kterej na motorce nejezdí bude prostě furt trochu mimo...
Jinak odmítám tvrzení co tam bylo, že ty co jezdí na zmrzlinách jsou šlechta.idontknow

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Lihy (Člen)
19.06.2008 12:42:56

Filous psal:
Lihy psal:

...čoveče Lihu, mam možnost srovnání a vono to je ve finále jedno, gde s tym praštíš, esi na vokruhu nebo na silnicibigsmile

P.S. ...jako že bys to prodal a tajně si pučoval vot Šaris Kwaka???surprised ...nebo uš ti ho pučuje legálně???surprisedbigsmile

Čéče pučovat kwaka asi né...i když rád bych si to zkusil, bo je to lehoučký jako kolo, ale když si na to sednu tak se mi přes kolena špatně držej řidítkabigsmile. Nicméně s tou opravou je to takový demotivující, začínám si připadat jako serpenízek, to co sem dojebal na okruhu je maličkost, skoro všechno doma mám. Origo řidítka, stupačky s držákama, přepákování dokonce i dekl altíku, takže bych ho mohl používat a jezdit než by se nalakoval ten co tam je teť. Ale už mi to připadá že ta motorka prostě končí....převodovka, centrál (dostal sem tam 2x při překlopení do poslední zatáčky před cílovkou hajsajdr jak hovado a to sem nejel ani nijak rychle...rex mi tam normálně na B6 ujížděl), brzdový kotouče.... Takže suma sumárum nějak mě to přestává bavit

Marián (Člen)
19.06.2008 13:00:20

no sak uz na to pravo ne bejt trosku nemocna ne s tou porci kmsmile1

...sam mezi jebkarema...
Filous (Člen)
19.06.2008 13:00:45

Lihy:
...rozumim...ale musíš to brát tag, že uš je to pomálu veterán...a byla by ho kurva škodasmile2

Lihy (Člen)
19.06.2008 13:03:56

Filous psal:

Lihy:
...rozumim...ale musíš to brát tag, že uš je to pomálu veterán...a byla by ho kurva škodasmile2

To jediný jí drží doma... ale nejsem na tom finančně tak dobře abych udělal vše co je nutný aby dál jezdila. Nemám na to mít motorku na koukání a šťourání se pro zábavu a pak jednu na který by se jezdilo...i když je to můj sensmile2

Billy (Člen)
19.06.2008 15:06:32

a co to ma teda natocino ten motor ? ma aspon uz pres 100 tis ?

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
Lihy (Člen)
19.06.2008 15:49:37

Billy psal:

a co to ma teda natocino ten motor ? ma aspon uz pres 100 tis ?

na budíkách je cca 76 000 evil chceš ho? za 60 000 je tvůj

Kelly01 (Člen)
19.06.2008 16:09:44

Lihy!!! Opovaž se!!!

Neříkej že za 30 z toho nebude funglovkasurprised

Měl jsem stejný dilema,sehnal prašule,udělal vše podle seznamu a nedám,nedám!!!

God Save The Queen!
Lihy (Člen)
19.06.2008 16:21:30

Kurnik kelly počítej se mnou:
kotouče cca 10 000 (po slevě)
centrál novej kolem 15 000 (nějakej stavitelnej jetej švéckej by se dal dejme tomu za 6000 plašit, ale bůh ví jestli někde někdy...)
Motor cca 25 000 a zase nemáš jistotu co to je a je i celkem trabl nějakej rozumnej sehnat (01 nechci a vono ani asi starší jak 03 nemá moc smysl)
+ nějaký ty vícepráce jako lak, přebalení a oprava vejfucku, nový páčky a tahle drobodina  cca dalších 10 000 (tam je nejvíc lak samozřejmě a bůh Osiris ví jestli sám ten lak neni za 10 000 bigsmile) a si tam bratru za 60 000 a bude to na 1 s*.
Tak nevim jestli neni lepší za 60 000 prodat a něco přidat a mít něco celkově novějšího....i když vůbec nevim co....

osiris (Člen)
19.06.2008 16:28:19

...to víš že za míň pussyo good smile1

ross (Člen)
19.06.2008 17:00:30

no a už z toho máš 55 tis.redfacebigsmile

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Kelly01 (Člen)
19.06.2008 18:20:50

Pošli fotky,nic není tak horký jak to vypadá,co je kotoučům?
V nejhorším pošleš unašeče tomu jak to dělal našim CAC závodníkům a on tam fukne nový obruče..
Jinak to dělá kluk v BV kolem 2500 za kus(nový kotouč a přenýtování)..
Těžko soudit když jsem neviděl fotky,a motoru je cosurprised
Co vím tak uděláš kolečko převodovky,zrovna přebrousíš a prdneš tam Wisecoevil

God Save The Queen!
osiris (Člen)
19.06.2008 19:04:07

...tywe na co chceš fotky surprised líh není jelito aby si to nevodhad sám a v podstatě ani není co fotit smile1
...co mu chceš říct na vohnutou brzdovou páčku a dva důlky v nádrži (sklo zrcátka, odřenej tlumič výfuku, ohnutá tyčka válečku zadní brzdy a přepákování) evil
...uvědom si že na tom vodjel a je to normálně pojízdný woe !!! cool smile1

SLUGI (Člen)
19.06.2008 19:45:29

... si vem toto na náhradní díly a zbytek prodej  evil

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI (Člen)
19.06.2008 19:45:43

SLUGI psal:

http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=182605

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Lihy (Člen)
20.06.2008 08:40:00

SLUGI psal:
SLUGI psal:

http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=182605

No sice pěkný, ale je to stejnej rok jak mám já tak nevim jestli si pomůžu výměnou dílů. Aby ste mě blbě nechápali, vono nejde o opravu toho co způsobyl pád, drahý sou ty věci co už sou prostě utahaný používáním, nijak tu motorku nešetřim a tak se neni co divit, že tlumiče jdou do věčnejch lovišť po 10ti letech lítání po českejch tankodromech, kotouče těsně za limitem opotřebení a převodovka už začíná odcházet (ne jen ta trojka). Když sundám svody tak sou některý ventily vlhký od oleje (ten to kupodivu ani moc nežere...ani ne 1l od výměny k výměně). Je mi jasný že Kelly nebo Koval mi na to řeknou, že se každá ta věc dá udělat celkem levně, atd. atd., ale v tomhle sem trochu jako Filous, prostě když už něco dělám tak to nechci jen tak sflikovat aby to bylo na chvilku cajk...když už tak to chci pořádně. Proto ten novější motor, je mi totiž jasný že to odchází jako celek a né jen to co zrovna vidim nebo slyšim a dělat komplet GO z novejch dílu....za to bych měl pomalu novou motorkusick

ps. neviděli ste někde prodávat busu padanou na plasty atd.... by se mi líbila nahatábigsmile

Kelly01 (Člen)
20.06.2008 09:41:56

Co je sfikovanýho na zabroušení ventilů a výměně jejich gufersurprised

A osobně si myslím že by stačilo vyměnit pístní kroužky,opravit převodovku a dalších 50000km je pokoj,přední pružiny tu mám nový,zadek se dá sehnat dobrej za 6000,já třeba prodával origoš centrál ujeto 500km za 3000smokin

a šel tam místo něj můj dvousettisícovej švédevil

A osobně si myslím že nemáš nalítáno víc jak 100-120000km,takže sotva zajetýcool

God Save The Queen!
Mour (Člen)
20.06.2008 09:54:58

Já si myslím, že Lihoměr je tou Bandaskou "unavený" , jinak samo, že opravit se dá všecko (téměř)

Kelly01 (Člen)
20.06.2008 09:56:12

Bandaska neunavísmokin

za 5 min s jednou vyrážíme do dálekevil

God Save The Queen!
K.a.s.y.m. (Člen)
20.06.2008 12:27:04

asi jak koho....já už jí mám třeba jen ze setrvačnosti protože není na jinou,silnější.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Mour (Člen)
20.06.2008 12:40:43

...myslel jsem konkrétní!!! Bandasku, ne jako takovou obecně goodbigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
20.06.2008 12:50:22

chápu...já taky myslel tu konkrétní mojísmile1 bajk dobrej ,ale už slabej.

Billy (Člen)
20.06.2008 13:01:53

No Kasyme byl sem na tom jak ty tedka sem prodaal pred par dnama a zase tesknim po masine pac tedka nicn neni ale s tim sem pocital. Stejne si rikam mam jasno nemam jasno co to bude, ale puvodne gsx-r 750 04-05 nebo pak B12S nejlip 05 a vejs a nebo Fazera 1000 ale me se to tak nejak dizajnove nelibi sice prej super stroj, kdyz ja nevim proc me se to tak nejak nelibi a B12S je pro me nadhernej stroj podle toho, proste Becko ma koule. evil

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
K.a.s.y.m. (Člen)
20.06.2008 13:17:28

já mám dilema spíš SV 1000 N,speed triple,GSX 1400...když byh tu svojí dobře prodal 70 000 tak pořád ještě jednou tolik chybí..takže zatím nic no.

Kelly01 (Člen)
20.06.2008 13:22:02

to máte blbý,já když ji kupoval tak jsem věděl že to je vono a 12 let jsem názor nezměnilsmokin

akorát snese sestřičku Palousova styluevil

God Save The Queen!
VikecB12 (Člen)
20.06.2008 15:07:31

Kelly01 psal:

to máte blbý,já když ji kupoval tak jsem věděl že to je vono a 12 let jsem názor nezměnilsmokin

Kelly neříkej že budeš taky komediantsurprisedheadshake

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
SLUGI (Člen)
20.06.2008 15:18:33

Kelly : ty a něco v Palousově stylu surprisedidontknow
          ... ty musíš "vybočovat z davu" nejseš přece na masofky, co  toto idontknow

http://www.tipmoto.com/motorky/honda/61 … -1800.html

...  evilcool

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
K.a.s.y.m. (Člen)
20.06.2008 15:43:10

no půl tuny železa a chromu fakt masovka není bigsmile

Marián (Člen)
20.06.2008 17:19:41

Kelly01 psal:

tak tak,mam podobnej nazorgood
kdyz uz sem ji dedkoj starymu vybralsmile1
akorat bude asi trosku vetsi...

...sam mezi jebkarema...
Lihy (Člen)
20.06.2008 19:35:53

K.a.s.y.m. psal:

já mám dilema spíš SV 1000 N,speed triple,GSX 1400...když byh tu svojí dobře prodal 70 000 tak pořád ještě jednou tolik chybí..takže zatím nic no.

koukni ještě na novou (model 08)  kawu Z1000 mít zbytečnejch 250000 tak du do ní. V černý je náramnábigsmile

osiris (Člen)
20.06.2008 19:46:28

...je malá, ale jízda na ní je tím pádem hravá, dobrý brzdy, ale jako žihadlo nic moc, posez příjemnej, moc hezká

barynek (Člen)
20.06.2008 20:10:47

SLUGI psal:

Kelly : ty a něco v Palousově stylu surprisedidontknow
          ... ty musíš "vybočovat z davu" nejseš přece na masofky, co  toto idontknow

http://www.tipmoto.com/motorky/honda/61 … -1800.html

...  evilcool

sicksicksickbad takhle snad ani Kelly nemůže chtít vybočovat z řady ne??idontknow

Bandit 4EVER!!!
SLUGI (Člen)
21.06.2008 09:29:52

... Kelly ví jak to myslím a ty časem pochopíš taky cool

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
tomasNJ (Člen)
21.06.2008 09:42:04

a měl by skončit u evropské motorky...goodgood hmmm taková Ducati...good

Inženýrek...
Tvůj podpis mluví sám za sebe...sick nebo za Tebe??headshake

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
SLUGI (Člen)
21.06.2008 10:16:43

tomasNJ psal:

Inženýrek...

... myslíš třeba toto idontknow

http://www.moto.it/usato/usato03.asp?EID=1620034

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
K.a.s.y.m. (Člen)
21.06.2008 11:26:36

Lihy psal:
K.a.s.y.m. psal:

koukni ještě na novou (model 08)  kawu Z1000 mít zbytečnejch 250000 tak du do ní. V černý je náramnábigsmile

woe...mi v tom dělej ještě větší bordelbigsmile jasně ,že je pěkná,ale já bych když už tak radši zelenou ta ke Kawě tak nějak patřísmile1

gore (Člen)
21.06.2008 11:31:05

K.a.s.y.m. psal:
Lihy psal:
K.a.s.y.m. psal:

woe...mi v tom dělej ještě větší bordelbigsmile jasně ,že je pěkná,ale já bych když už tak radši zelenou ta ke Kawě tak nějak patřísmile1

..no jisteee..f jested kola zatina na vokrese jedina..kawasaki zelenaaaabigsmilegoodcoolsmokinsmokin

OOUUJEEEEEEEEE!!!!
K.a.s.y.m. (Člen)
21.06.2008 11:38:12

gore psal:
K.a.s.y.m. psal:
Lihy psal:

..no jisteee..f jested kola zatina na vokrese jedina..kawasaki zelenaaaabigsmilegoodcoolsmokinsmokin

bigsmilebigsmile nesnídal jsi bábovku?bigsmilebigsmile

Progear 650 (Člen)
21.06.2008 12:57:30

Michal Dk psal:

Díky za péči ale nejvíc nehod způsobí podle statistik řidiči od 21 do 25 let měj se na pozorugood

ufff......sem si oddychl.....nastestí sem mimo výseč...........bigsmilegood

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
tomasNJ (Člen)
21.06.2008 13:00:48

SLUGI psal:
tomasNJ psal:

Inženýrek...

... myslíš třeba toto idontknow

http://www.moto.it/usato/usato03.asp?EID=1620034

no to zrovna ne-e... ale třeba GT 1000good

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
SLUGI (Člen)
21.06.2008 13:10:54

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Michal Dk (Člen)
21.06.2008 13:26:42

Progear 650 psal:
Michal Dk psal:

Seš adept jen blbni bigsmilebigsmile

Progear 650 (Člen)
21.06.2008 14:10:04

Michal Dk psal:
Progear 650 psal:
Michal Dk psal:

Seš adept jen blbni bigsmilebigsmile

njn, podle veku jo no... tak snad budu mit i nadale stesti...good

"44 HONDA CBR 600RR 44"
Michal Dk (Člen)
21.06.2008 14:13:56

Hlavně rozum a štěstí takysmile1

Progear 650 (Člen)
21.06.2008 14:19:45

Michal Dk psal:

Hlavně rozum a štěstí takysmile1

no to určitě, tyhle dvě věci spolu dost souvisí... když rupne v kouli tak to nejni dobrý.... a to podle mě nezáleží ani tolik na věku... někdo může bejt magor i ve 40...bad, škatulkovat to podle věku nemusí podle mě bejt vždycky cajk.... i když statiska mluví jasně no...

"44 HONDA CBR 600RR 44"
Kelly01 (Člen)
21.06.2008 15:07:56

Dovolsurprised

God Save The Queen!
osiris (Člen)
21.06.2008 16:04:23

...můžeš good

barynek (Člen)
21.06.2008 17:22:56

SLUGI psal:

... Kelly ví jak to myslím a ty časem pochopíš taky cool

já to tak nějak chápu, z těch vašich handrkovaček tady, a prot jsem to sem napsal, ale jako jinak je mi po tom ass kdo si kam vybočujegood proti gustugood

Bandit 4EVER!!!
Progear 650 (Člen)
21.06.2008 17:35:55

Kelly01 psal:

Dovolsurprised

no snad jsem se Tě nějak nedotkl...smile1 jestli ano, tak se omlouvám...good

"44 HONDA CBR 600RR 44"

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS