Nejsi přihlášen
Korsika
Tak dneska konečně nastal den kdy se vyráží na Korsiku držte mi palce snad mám všechno, všechno se vydaří, a nikomu se nic nestane o bandasku samozřejmě strach mít nemusím
Za 10 dní vám snad poreferuju jaký to bylo a hodím nějaký fota
Takže zatím čest badiťáci a badiťačky
žiješ jenom jednou, záleží na tobě jak dlouho!!!
Re: Korsika
Tise zavidim, ja tam byl pred par lety jeste ale bez motorky ale je to tam raj, neskutecny silnice a zatacky
Pic lidi, tak už sem zase doma z nejúžasnější dovči kterou sem zažil. Korsika je fakt ráj, hlavně pro motorkáře Je tam jenom jedna rovná silnice, jinak bych řekl že při stavění silnic tu rovinku nějak vynechávali fakt moooc super svezení, minimální provoz, hrubej asfalt no prostě ideál občas teda překvapí nějakej ten zvěřinec za zatáčkou, ale s tím už pak člověk počítá. Je to báječnej ostrov, nikdo nikam nepospíchá, v horách se teprve pozná co je pravá korsika, lidi moc příjemný, pohoda, klídek, fakt doporučuju navštívit já se tam chci určitě ještě někdy podívat, protože co dokáže příroda je fakt neuvěřitelný. Jenom na ukázku pár fotek je na www.kotlass.rajce.net
ross psal:na kolik vyšlo půjčení toho karavanu? a celýho výletu?
jinak
hele karavan stál trojku na den, takže sme ho platili 30 tis v 6 lidech, to je docela rozumný, no a jinak vejlet vyšel zhruba od 25 do 30 tis na hlavu se vším všudy. někdo řekne že je to paleta, ale já bych to za to dal klidně znova, fakt to za to stálo
Kotlas psal:ross psal:na kolik vyšlo půjčení toho karavanu? a celýho výletu?
jinakhele karavan stál trojku na den, takže sme ho platili 30 tis v 6 lidech, to je docela rozumný, no a jinak vejlet vyšel zhruba od 25 do 30 tis na hlavu se vším všudy. někdo řekne že je to paleta, ale já bych to za to dal klidně znova, fakt to za to stálo
dík
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Kotlas psal:Tak dneska konečně nastal den kdy se vyráží na Korsiku držte mi palce snad mám všechno, všechno se vydaří, a nikomu se nic nestane o bandasku samozřejmě strach mít nemusím
Za 10 dní vám snad poreferuju jaký to bylo a hodím nějaký fota
Takže zatím čest badiťáci a badiťačky
Určitě to musela být super dovolená Poreferovat o Korsice by mohl určitě i Inkvizz a další...Já byl vloni v září s kamarádem na Sardinii a taky super. Jak se tak dívám na foto, jeli jste trajektem s Corsica a Sardinia Ferries nebo s Mobym?
Jo bylo to super, potkal sem tam asi 4 bandasky, bohužel nečeský, takže moje nehorázný zdravení a kravinky moc nepochopoli ale nejvíc mě dostala jedna místní ženská v horským občerstvení když sme tam přijeli, tak na mě koukala jak parkuju pod terasou mezi dalšíma 6 motorkama z naší výpravy a začla na mě vykřikovat "Bandííííít???" nejdřív sem ji nerozumněl, ale když mi to asi po 3 zopakovala tak mi to došlo fakt mě to moc potěšilo, odpověděl sem ji že je to "Best moto" a ženská se smála
Jinak jestli tam ještě někdy pojedu na bandasce tak rozhodně s menším kolečkem na řetěz, protože kvalty jako třeba 5 a 6 sou tam skoro nepotřebný, jinak bandaska to ustála celkem v pohodě a to i přes takový pařáky a teplotě motoru asi takovou jako u nás ještě nezažila akorát rapidně dostaly nafrak brzdový desky, jinak vše ok, je to přeci Bandit
Takže teď už jenom zbejvá vymyslet co na příští sezonu a hlavně našetřit lováky
inkvizitorr (Administrator) 03.07.2008 21:19:08 Offline |
fotky pěkný, na příští sezónu nic extra nevymejšlej a zkus ostrov hned pod korzikou, je to eště vo chlup lepčí
doba je temná...
inkvizitorr psal:fotky pěkný, na příští sezónu nic extra nevymejšlej a zkus ostrov hned pod korzikou, je to eště vo chlup lepčí
No o Sardínii sme přemejšleli už na Korsice Jeden z těch kámošů co tam byli se mnou tam jede v září, tak to omrkne a v létě tam asi vyrazíme jinak díkes za typ
Ve čtvrtek jsme se vrátili z Korsiky.
Hodně jsem toho předem přečetl, ale realita mi vzala dech.
Jen na Korsice jsme najeli 1 308 km, takže jsme ostrov, který má 180 x 80 km projeli dost podrobně.
Doporučuji všem milovníkům krásné přírody, hor, moře a starých památek.
V Calvi jsem byl nucen měnit pneu, Battlax 023 za 147 Eur. Pilot 3 ani 4 neměli.
Pivo od 6 do 8 Eur.
Jídlo například:
Denní menu v Corte - polévka "korsických banditů" a studená mísa - salát, sýr a pršuto - 11 Eur.
Denní menu v Sarténe - stejk ze zdivočilýho prasete a jedlými kaštany, brambory - 13 Eur.
Nebyla to nejlacinější dovolená, ale stálo to za to.
Mohu doporučit.
GSF1250SA K7
bolek009 psal:Ve čtvrtek jsme se vrátili z Korsiky.
Hodně jsem toho předem přečetl, ale realita mi vzala dech.
Jen na Korsice jsme najeli 1 308 km, takže jsme ostrov, který má 180 x 80 km projeli dost podrobně.
Doporučuji všem milovníkům krásné přírody, hor, moře a starých památek.
V Calvi jsem byl nucen měnit pneu, Battlax 023 za 147 Eur. Pilot 3 ani 4 neměli.
Pivo od 6 do 8 Eur.
Jídlo například:
Denní menu v Corte - polévka "korsických banditů" a studená mísa - salát, sýr a pršuto - 11 Eur.
Denní menu v Sarténe - stejk ze zdivočilýho prasete a jedlými kaštany, brambory - 13 Eur.
Nebyla to nejlacinější dovolená, ale stálo to za to.
Mohu doporučit.
jednou to vyjde!
rád čtu, že jseš v cajku
Strýcfajtr !!!
Stránky: 1