Nejsi přihlášen
Re: Lepení na moto
Kua ja to zrovna tehdy kupoval a nevim uz vlastne od koho zkusim pohledat
Banditatom (Člen) 20.06.2008 14:07:24 Offline |
ty kurvy v h3 moto za to chcou 750kč 3x čudel a 3x bombička
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 21.06.2008 12:53:18 Offline |
qwerty psal:Banditatom psal:ty kurvy v h3 moto za to chcou 750kč 3x čudel a 3x bombička
nevim cemu se divis , H3 moto je stara znama mrdka draha
máš recht člověče proč se v stresovat a to jsi měl vidět ty ksichty jak se tvářil když jsem mu odpověděl, že za tu cenu ani omylem!!!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Martin B12 (Člen) 23.06.2008 08:36:56 Offline |
jo za 350 to bude čína :)
kvalitní sady třeba od rema tiptop - do svejch motorek to standartně dává BMW,suzuki to prodává jako orig. díl- neseženeš pod 550 kč /většinou v krámě 800/
teď u sebe mám 3 sady od jinýho kval.výrobce
a kdyby něko chtěl jen bombičky s adaptérem tak 3ks mi zbyli
street triple picco
Monty Jack (Člen) 23.06.2008 09:33:11 Offline |
Já koupil jen knoty za 500, takže pokud se chce někdo zbavit bombiček, tak já je beru.
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Jsou to SafetySeal je to švédská firma, jsou odskoušený, stejně když píchneš a použiješ tu opravnou sadu je dobré zajet do pneuservisu a pokud ta díra není velká tak tam dát hříbek zevnitř a knot dát do.
Máme s kamarádem pneuservis v Praze, zjistím přesnou cenu ( jsou stopro do 400,-kč ) a pokud bude zájem tak jich můžu objednat víc a můžete si je pak u nás vyzvednout. Samozřejmě pro Bandiťáky, za mojí cenu nákupu.....
Když budou dobrý tak mi na srazu koupíte
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Tom-B6 psal:To Kojaksro když budeš objednávat tak pro mně dvě . Kde v Praze sídlíš ??? Mám to kousek tak se stavím.
zjistím přesnou cenu a dám Ti hned vědět, jinak jsme v Barrandovských ateliérech, až budou tak to prdnu do fóra a můžeš se stavit. Stejně vás asi bude víc....
Martin B12 (Člen) 24.06.2008 22:34:54 Offline |
hurá konečně to po mě někdo po 40 prodanejch sadách přebere příjemný stání fronty na poště
street triple picco
Martin B12 psal:hurá konečně to po mě někdo po 40 prodanejch sadách přebere příjemný stání fronty na poště
Psal že si to můžou u nich vyzvednout.... služby které si poskytoval ty byly nadstandartni....
Jinak ty gumy stale samo platej. Žena je ve špitale tak se nam to o to trošičku posunuje
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Martin B12 (Člen) 24.06.2008 23:23:55 Offline |
v pohodě
street triple picco
Ten pičus co nám dodával do pneuservisu, s náma vyjebal, zvednul ceny tak sháním náhradu. Dnes tu byl a já ho poslal do ....
Hned jak budu mít od někoho jiného, dám vědět....
Sem to slíbil...to mi sere nejvíc....
Martin B12 (Člen) 24.07.2008 08:11:47 Offline |
kojaksro psal:Ten pičus co nám dodával do pneuservisu, s náma vyjebal, zvednul ceny tak sháním náhradu. Dnes tu byl a já ho poslal do ....
Hned jak budu mít od někoho jiného, dám vědět....
Sem to slíbil...to mi sere nejvíc....
kvalitní náhradu pod 450 /nákupka/ neseženeš
street triple picco
Takže jak jsem tu již psal sada 3X bombička, 3x samolepící knot, redukce, šídlo
je to Safety Seall, jsou to švédové a cena je 480kč ( buzna mi je zdražil ), je to konečná cena za kterou mi to ten jejich podělanej díler, dá....
Jsou vyzkoušený, fungujou, ale podotýkám, chce to po takovéto opravě zajet do pneuservisu a dát tam hříbek, to pak drží když je to udělané správně, dobře. Ten knot může ( ale nemusí ) časem začít utíkat. Pokud budete mít zájem, napište mi sem kolik jich kdo chcete, objednám a budou k vyzvednutí v Barrandovských ateliérech v Praze, jsme tu od po do pá od 8 do 17 hod, nebo po domluvě.....
Tom-B6 psal:Nevím jestli platí ty předešlé objednávky ale já bych prosil dva kusy
Počítám s Tebou, pokud se do středy někdo neozve, objednám to a počítám do pátku je to tady, dám Ti hned vědět jak to tu bude.....
SuJazuwaki (Člen) 08.08.2008 11:47:35 Offline |
SuJazuwaki (Člen) 08.08.2008 12:51:07 Offline |
1. odkaz je určen pro socky a lidi s nedostatkem místa pro skladování bombiček....
a další dva pro ty,
co mají jen knoty.
Kdo nemá nic jde do sady...
(konec odpolední chvilky poezie)
SuJazuwaki
Takže ve středu je tu mám mít........
Do středy ještě můžu přiobjednat.....
Až tu budou dám vědět a můžete se zastavit....
Jak jsem psal AB Pneuservis, Kříženeckého nám 322, areál Barrandovských ateliérů, jeďte sem tou první vrátnící, naproti hotelu Smaragd, hned za Lídlem do prava....
Tom-B6 psal:Ok a kde přesně tě najdeme ?????
Jak jsem psal AB Pneuservis, Kříženeckého nám 322, areál Barrandovských ateliérů, jeďte sem tou první vrátnící, naproti hotelu Smaragd, hned za Lídlem do prava....
Tom-B6 psal:Ok dnes nebo zítra dopoledne se stavím
Zítra je sobota, to tady nebudu...... dnes jsme tady do 17 hod akorát mezi 11,30 a 12, 30 jsme na obědě...., ale v poho zastav se až se Ti to hodí
Stránky: 1