Nejsi přihlášen
Re: BREZUVKY U ZLÍNA SRAZ TENTO VÍKEND
tak jsem tam byl .... no kua ale tak jsem se najebal že jsem tam robil cirkus.... ale fakt.... všechny prasárny včetně vyřvávání že muzika napiču baby napiču sraz napiču... pry sem malem dostal přezpiču. No kua, už tam asi nepojedu.. byl jsem tam sice jeden den pa/so protže jiné kalby ale moc se mi tam nelíbilo .... večer jsem u sebe mě 1600 a rano 50 kč... no tak asi tak .... probudil jsem se ranop nataženy na asfaltu pod mašinou .... bylo mi chojovo až do večera.
Blu one.... old one
Kelly01 psal:je to sraz pro debily co chtěj sponzorova vyžírky z Vipers klubu,který to dělaj jen pro sebe a veškerej plebs je tam jen rpoto aby jim dovezl peníze..
no kua kelly.... jako zase nadruhou stranu kdyby se akce nedělaly tak žadne nejsou ... ja mam koncíky rád, jsem rád když si mladá kapelka může zahrát na festynu a tyhlety srazy jsou takový dobrý začátek... kde svojí hudbou nikoho neurazíš... (kromě mě.... já jsem prase...) no a že se pár lidí sejde taky není naškodu... já tam poznal pár dobrých lidí .... ale kua prostě já mám rád méně komerční akce s přátesštější atmoškou... viz blackdragon sraz ve vendryni kde je atmoška dycky dělo ... a je mi jedno kdo ho pořádá...
Blu one.... old one
Kelly01 psal:plať za všechno,chceš se podívat doleva,můžeš na hodinu za kilo.atd
...a ty jezdíš snad zadarmo ?
ps: eště chybí že maj malý panáky a pivo pod míru
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Kelly01 psal:první 2 ročníky byly OK,pak se to zvrhlo v honbu za penězi
plať za všechno,chceš se podívat doleva,můžeš na hodinu za kilo.atd
prachy pohltí každého ... ale at jdou dopič... s piwem za 35 ... za dva panaky jacka jsem platil 140 a říkám kurwa to je moc.. a oni ber nebo nech bejt... tak jsem bral bo jack je jack ... a byl jsem najebany... ale kurwa je jasné že už tam nejedu ... někdy si o tom mužeme promluvit u piwka za 20 ....
Blu one.... old one
Kelly01 psal:A o tom to je..
Na akci nebo v hospodě musím mít pocit že tam jsou oni pro mne a ne já pro ně
Což 99% srazů nesplńuje...
přijed na hajenku do vendryně. myslím že budeš spkojeny.... kluci tamodsad se kteryma jsem tam byl měli stejny nazor jako já ... doufam že letos nezklamou a připraví dělo komorní akci pro normální lidi v jejich brko prostředí...
http://www.motorkari.cz/detail-akce/?aid=1862
Blu one.... old one
Stránky: 1