Nejsi přihlášen
Re: Plast do budiku
No, tak celkem necekany objev. Kryt budiku na Nko z partsdepot za 3088 + postovne a v suzuki v prerove jen za 2999. To je celkovej rozdil tak 250 penez. Se divim, ze suzuki je levnejsi.
Kdyz do pekla, tak na poradnym koni :-)
Na Parts depot to bylo levnejsi ale diky lidem co si nevyzvedavaji dily zrusili delsi cekacku a tudiz i mensi cenu na 5 dnu a ceny jsou mnohem vyssi
Mam prestavbu z Eska a chtel jsem si koupit plne kelimky,ktere meli predtim za 2100 a ted za ne chteji takovy balik
Jezdim s pulkama a uvidime jestli pres zimu sezenu levneji.
Jinak ten stredovy plast meli predtim za 800 ale ted...
Starsi ho tezko sezenes,jedine koupit starsi budiky +-5000,- a zbytek prodat.Kdyby neco,beru kelimky
Jawa 50,350,Bandit 1200N 02,SV 1000S K3.
jo, jsou dražší než když to koupíš u zastoupení značky...a nejsou to až tak malý částky...například jsem kupovala držák stupačky na novou R1, rozdíl v ceně byl cca 600 a v Yamaze jsem to v pondělí objednala a ve středu po obědě pro to šla...
a krytky na banditbudíky? ty jsem měla díky svejm krásnejm modrejm očím za 2500 (od dovozce Suzuki samozřejmě) :)
...Do you know that bad girls go to hell?...
Lenka psal:jo, jsou dražší než když to koupíš u zastoupení značky...a nejsou to až tak malý částky...například jsem kupovala držák stupačky na novou R1, rozdíl v ceně byl cca 600 a v Yamaze jsem to v pondělí objednala a ve středu po obědě pro to šla...
a krytky na banditbudíky? ty jsem měla díky svejm krásnejm modrejm očím za 2500 (od dovozce Suzuki samozřejmě) :)
No ..... tak to mam smulu. Oci sice modry mam, ale vubec ne hezky a i ta modra je nejaka divna
Kdyz do pekla, tak na poradnym koni :-)
Stránky: 1