Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » CEC - Hungaroring

Monty Jack (Člen)
22.06.2008 13:12:47

CEC - Hungaroring

Kucí do tohogood, dejte jim na ass držím pěsti smile1
Bandit pussy Racing Team rulezzz !!bigsmile good good
Jedem jedem jedem, ať na bednu vlezem bigsmile jdu otevřít další beer

Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Banditatom (Člen)
22.06.2008 13:47:12

Re: CEC - Hungaroring

banditpussygoodgoodgood kua kua ukažte jim jak se jezdí jebkařům

válečný pokřikpussypussypussypussypussypussypussypussybanditbigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
SLUGI (Člen)
22.06.2008 20:11:17

... tak co,jak dopadli idontknow

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Monty Jack (Člen)
22.06.2008 20:48:18

Kdo ví? Na ofiko stránkách je zatím kulový bad

Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
barynek (Člen)
22.06.2008 21:51:45

to jste tak nikdo z Azie nebyli? jako podpořit?
Nevadi, hlavně ať daj už výsledky a můžem si dát jedno nebo dvě beer na pussyteamgood

Bandit 4EVER!!!
XJelen (Člen)
22.06.2008 22:21:14

barynek psal:

Voni čekaj až jim to bude jezdit pod nosem, pak dojdou bigsmile
Víš jakej je to flák cesty třeba z Brna?bigsmile

Strýcfajtr !!!
Monty Jack (Člen)
22.06.2008 23:04:00

XJelen psal:
barynek psal:

Hele to je špatný plánování
za prváka sem vyjížďku neprozřetelně naplánoval na sobotu, nikoli na neděli
za druháka bych fakt potřeboval domluvit někoho, kdo speakuje tou jejich hatmatilkou, případně tam trefí
za třeťáka byl dnes kurefskej hic
(pomlčím, že sem až dnes zjistil, že je to volně přístupný surprised)

Ale je fakt, že se na ně na Masarykáči těším, kluky jedny ušatýgood Kdo se přidá, ať jim tam uděláme trochu rozruch ??  bigsmilegood

barynek (Člen)
23.06.2008 07:58:44

Monty, prostě jim řekneš "nem tudom maďárom" a oni tě nechaj bejtbigsmilegood

Bandit 4EVER!!!
Luk (Člen)
23.06.2008 08:08:05

barynek psal:

Monty, prostě jim řekneš "nem tudom maďárom" a oni tě nechaj bejtbigsmilegood

pripadne zkus "eť šér" (jedno pivo) "čapolt" (točený) a "kesenem" (děkuju) a máš to vykrytygood
za tejden tam zase jedubeer ale tri tejdny bez masinysmile2

Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
karlos100 (Člen)
23.06.2008 08:14:46

XJelen psal:
barynek psal:

Voni klucí asijský jezděj jen kolem komínabigsmile
Taky sem zvědavej,jak pussyteam dopadgood

...a bude hůř!
huskyb12 (Administrator)
23.06.2008 08:19:07

jak sedláci u Chlumce :)))

ale di, Ty brepto ...
Luk (Člen)
23.06.2008 08:24:55

huskyb12 psal:

ajaj, vopravdu?surprised copa se vysralo tetokrat?headshakesmile1

karlos100 (Člen)
23.06.2008 08:51:42

huskyb12 psal:

Nezamlžuj,jsme zvědaví?!
Na stránkách CECků je prd,
tak kdo něco ví,šup sem s tímsurprised

...a bude hůř!
Filous (Člen)
23.06.2008 09:21:27

...no tag já vam to povimsmile2 ...dojeli sme živý, zdravý a celý, technika taky vydržela i dyš toho ke konci měla chudinka plný brejle a vopčas si zakoktala a ani se jí nedivim, že se jí to nelíbilo, páč f tom vedru celej vokruch dvojka, trojka furt f červenym akorát na cílofce za štyry...jinag podvozek dobrý, motorka seděla jag přilepená, to se povedlo, ofšem co se nepovedlo sou brzdy, pořát se to při vostrym brždění vlní a kmitej řidítka, tagže se nedalo moc ject stylem přiletět přet zatáčku, vostře na brzdy, vodřadit a fláknout tam s tym, to prostě nešlo a muselo se vopatrnějc...tagže to sou ty lepčí správy, ty horší sou, že sme skončili pátý a co mě sere nejvíc, že je to mojí vinou, páč sem byl rychlej v boxový uličce a Jarda si za mě votseděl dvje minuty na výjezdu z boxu...nebejt tý penalizace, byli sme zas štvrtý, páč sme ve finále stratili minutu...já vim, bedna to nejni, ale aspoň ta bramborasmile2 ...sem vocas a f prdeli bych se nejrači vidělsmile2 ...jináč to byl heskej vejlet, vokruch je to zajimavej, hodně technickej a náročnej, jen mi nigdo nevysvjetlí, jag tam můžou jezdit s tema formulema, to nepochopimidontknow

P.S. ...f kačeru sem nebyl, jen jednou f trávje, dyš sem si máznul stupačkou f poslední přet cílofkou a trochen mě to vykolejilo...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Ondráš (Člen)
23.06.2008 09:27:27

Tak snad to vyjde příště...good

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Kelly01 (Člen)
23.06.2008 09:28:14

nemáte látat věci jako brzdy u garážových kutilů,furt mám pocit že na nich se nemá šetřitidontknowsurprised

God Save The Queen!
Billy (Člen)
23.06.2008 09:29:34

A tak co budete resit s tema brzdama ? No hlavne ze jste se nerozflakali a priste to bude lepsi treba good, drzim palcesmokin

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
ross (Člen)
23.06.2008 09:30:20

Filous psal:

...no tag já vam to povimsmile2 ...dojeli sme živý, zdravý a celý, technika taky vydržela i dyš toho ke konci měla chudinka plný brejle a vopčas si zakoktala a ani se jí nedivim, že se jí to nelíbilo, páč f tom vedru celej vokruch dvojka, trojka furt f červenym akorát na cílofce za štyry...jinag podvozek dobrý, motorka seděla jag přilepená, to se povedlo, ofšem co se nepovedlo sou brzdy, pořát se to při vostrym brždění vlní a kmitej řidítka, tagže se nedalo moc ject stylem přiletět přet zatáčku, vostře na brzdy, vodřadit a fláknout tam s tym, to prostě nešlo a muselo se vopatrnějc...tagže to sou ty lepčí správy, ty horší sou, že sme skončili pátý a co mě sere nejvíc, že je to mojí vinou, páč sem byl rychlej v boxový uličce a Jarda si za mě votseděl dvje minuty na výjezdu z boxu...nebejt tý penalizace, byli sme zas štvrtý, páč sme ve finále stratili minutu...já vim, bedna to nejni, ale aspoň ta bramborasmile2 ...sem vocas a f prdeli bych se nejrači vidělsmile2 ...jináč to byl heskej vejlet, vokruch je to zajimavej, hodně technickej a náročnej, jen mi nigdo nevysvjetlí, jag tam můžou jezdit s tema formulema, to nepochopimidontknow

P.S. ...f kačeru sem nebyl, jen jednou f trávje, dyš sem si máznul stupačkou f poslední přet cílofkou a trochen mě to vykolejilo...

nebulpussy

příště to vyjdegood

hlavně, že se nepadágood

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Monty Jack (Člen)
23.06.2008 09:30:40

Všeci ste celí, to je hlavní good technika se poladí, holt dobrej diamant se brousí dlouho bigsmile A chybky člověk dělat musí, aby se měl z čeho poučit. evil
Jinak časově je to paráda, našlápnuto je dobře. Eště že tak, dojet líp, tak jsem naštvanej, že jsem tam nebyl smile2
Polaďte na Brno ty brzdy. Přidělejte druhej olejovej chladič a hurá na ně evil
Přijedu se vám motat do boxu, ať to nemáte tak jednoduchý bigsmile

Kelly01 (Člen)
23.06.2008 09:32:32

Vaše brzdy jsou tenhle styl:

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/mazec.jpg

a až je doděláte tak zjistíte že za stejný prachy a bez nervů jste mohli mít nový kotoučeevil

God Save The Queen!
Pšán (Člen)
23.06.2008 09:34:22

..v pohodě..good
..se stane..no co už..
..bandaska je skoro už gut,tak to půjde..good
..do Brna se těším..good

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
vorel (Člen)
23.06.2008 09:34:34

vono to pudegoodgoodgood

řikám si hurikán
osiris (Člen)
23.06.2008 09:38:01

...ušto dee cool

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
inkvizitorr (Administrator)
23.06.2008 09:40:18

yak psal filous, sice poslednísmile2 ale ne rozdílem třídy, ale vo minutu. holt má asik všechno svůj čas, satanuželidontknow nezbejvá než začít vzhlížet k brnusmokin jináč filous je nová médijální hvězda, takový interview jaký poskytnul do 102 oktanů, to budete koukatsmile1 jeiný z několika překvapení za celej den co se mě dost dotklo, že mi na cílovce ujížděl monster s4r nebo co to bylosick sem myslel, že ty chrchly tolik nejedoubad

doba je temná...
Ondráš (Člen)
23.06.2008 09:42:45

inkvizitorr psal:

jeiný z několika překvapení za celej den co se mě dost dotklo, že mi na cílovce ujížděl monster s4r nebo co to bylosick sem myslel, že ty chrchly tolik nejedoubad

Hendikep ve hmotnosti?surprised

smile1

Monty Jack (Člen)
23.06.2008 09:46:23

Ondráš psal:
inkvizitorr psal:

jeiný z několika překvapení za celej den co se mě dost dotklo, že mi na cílovce ujížděl monster s4r nebo co to bylosick sem myslel, že ty chrchly tolik nejedoubad

Hendikep ve hmotnosti?surprised

smile1

bigsmilebigsmile

nic sem neřek headshake evil smile1

K.a.s.y.m. (Člen)
23.06.2008 09:46:55

tak zamrzíto to né že né,ale chybama se člověk učí a asi kromě inkvize závody zatím nikdo z vás nejel,nebo se pletu?
Myslím,že od dob GSX-R 1100 olej-vzduch s tímhle motorem asi nikdo nezávodil tak bude asi chvilku trvat než bude fakt supr pro závodění evil
těšim se na Brno.good

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kelly01 (Člen)
23.06.2008 09:47:20

jo,jo..
tady sou ostrý vačky k ničemu,tady je potřeba pořádnej krouťáksmokin

God Save The Queen!
23.06.2008 09:51:05

no že bych zhubnul, vo tom sem taky přemejšlel, ale nebylo by jednodušší dovážit monstry???surprisedbigsmilebigsmilebigsmile

doba je temná...
Monty Jack (Člen)
23.06.2008 09:53:18

inkvizitorr psal:

no že bych zhubnul, vo tom sem taky přemejšlel, ale nebylo by jednodušší dovážit monstry???surprisedbigsmilebigsmilebigsmile

Chceš chytnout piloty jak jeníčka a mařenku a vykrmit je perníčkem ?

Co do nich naprat nějakej "perník" před závodem surprised

Ondráš (Člen)
23.06.2008 09:53:36

Monty Jack psal:

Já střílím do vlastních řad... Já můžu... smile1

Ale pokud je to hendikep opravdu, tak bych to zkusil vylepšit Progearem. Ten má 60 kg i s kombinézou.bigsmile

A pilu jezdí taky.ass

23.06.2008 09:56:26

jináč eště k výkonům, fiat samo opět nejlepší i když i von jezdli "jenom" 4 místo, my ostatní už horší a sebe beru jako osobní tragédii, vůbec mi to tam nešlobad jeli sme tam všichni ouplně poprvý, takže kdyby tam člověk trénoval, asi by to bylo lepčí. jináč obávám se, že vyladit béčko na úroveň sportovního náčiní asi nepude, jediný že z toho uděláme konkurenceschopnej bajkgood tak pa v brněgood

doba je temná...
23.06.2008 09:57:47

Monty Jack psal:
inkvizitorr psal:

Chceš chytnout piloty jak jeníčka a mařenku a vykrmit je perníčkem ?
Co do nich naprat nějakej "perník" před závodem surprised

né, normálně cihlama do baťůžku na záda, nébigsmilebigsmilebigsmile

doba je temná...
Ondráš (Člen)
23.06.2008 09:59:29

inkvizitorr psal:

Rozhodně.good
Každej jezdec by se musel před jízdou povinně nažrat. Lidé s postavou jako ty (či já) by nemuseli, páč na nich je vidět, že už se nažrali.smile1

smile1

Monty Jack (Člen)
23.06.2008 10:05:57

inkvizitorr psal:

jináč obávám se, že vyladit béčko na úroveň sportovního náčiní asi nepude, jediný že z toho uděláme konkurenceschopnej bajkgood tak pa v brněgood

Šak taky dělat z toho sportovní náčiní nikdo nechce, stačí když to bude ten nej mega super hyper naked bike široko daleko good bigsmile

Lihy (Člen)
23.06.2008 10:23:04

Kelly01 psal:

nemáte látat věci jako brzdy u garážových kutilů,furt mám pocit že na nich se nemá šetřitidontknowsurprised

Ale, ale, to sou věci a mě si před nedávnem řikal ať si brzdy nechám udělat..., zrovna u toho "kutila" co je dělal klukůmsurprised
bigsmile

23.06.2008 10:29:46

Lihy psal:
Kelly01 psal:

Ale, ale, to sou věci a mě si před nedávnem řikal ať si brzdy nechám udělat..., zrovna u toho "kutila" co je dělal klukůmsurprised
bigsmile

když já si nejsem úplně jistej jestli je chyba v kotoučích, zatim se chovaj myslim docela korektně, kdyžtak můžem testnout příště kotouče jiný, spíš si myslim, že je potřeba na tom jezdit a zkoušet ještě laborovat s tim zadnim tlumičem, jinak moc toho už na tom nevylepšíme snad jenom ještě zkusit racingový palivo a jiný převody a nebo vyměnit šoféra bigsmilebigsmilebigsmile

doba je temná...
Monty Jack (Člen)
23.06.2008 10:40:13

inkvizitorr psal:

a nebo vyměnit šoféra bigsmilebigsmilebigsmile

šofér dostane tréninkový dávky přespolního běhu a bude mít po ass evil

K.a.s.y.m. (Člen)
23.06.2008 10:49:14

inkvizitorr psal:
Lihy psal:
Kelly01 psal:

bigsmile

když já si nejsem úplně jistej jestli je chyba v kotoučích, zatim se chovaj myslim docela korektně, kdyžtak můžem testnout příště kotouče jiný, spíš si myslim, že je potřeba na tom jezdit a zkoušet ještě laborovat s tim zadnim tlumičem, jinak moc toho už na tom nevylepšíme snad jenom ještě zkusit racingový palivo a jiný převody a nebo vyměnit šoféra bigsmilebigsmilebigsmile

s tím rejsovym palivem si nejsem tak jistej...tam vás asi bude dost omezovat komperse,ne?Teda pokud mluvíme o tom 100 a 102 oktanovym benzínu.

Filous (Člen)
23.06.2008 10:50:43

...taky si myslim, že kotoučema to nejni...mam tajnej tip na hodně měkkej předek + hodně váhy na přednim kole...no a stym budem těško něco dělatsmile2 ...ale pravdou je, že by to nejspíš chtělo jiný desky, tydle nemaj takovej účinek, za studena uš vůbec né a dyš je to rospálený, tag to vydává zvuky, jag dyš brzdí vlaksurprised

SLUGI (Člen)
23.06.2008 11:07:12

... jen tak mimochodem, kdy se jede to Brno idontknow

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
karlos100 (Člen)
23.06.2008 11:08:44

Hele,berte to tak,že jste zkoušeli.
Čtvrtý nebo pátý je skoro jedno,
je k nasrání,že kvůli penalizaci,ale
to se kurva může stát. Brzdy poladíte
a příště zas bude líp.
Držimgood palce

...a bude hůř!
Monty Jack (Člen)
23.06.2008 11:13:56

K.a.s.y.m. psal:

s tím rejsovym palivem si nejsem tak jistej...tam vás asi bude dost omezovat komperse,ne?Teda pokud mluvíme o tom 100 a 102 oktanovym benzínu.

Jedině nitrometan evil good

Ondráš (Člen)
23.06.2008 11:15:25

Monty Jack psal:
K.a.s.y.m. psal:

A po každém závodě měnit motor...smile1

VikecB12 (Člen)
23.06.2008 11:15:36

Filous psal:

...taky si myslim, že kotoučema to nejni...mam tajnej tip na hodně měkkej předek + hodně váhy na přednim kole...no a stym budem těško něco dělatsmile2 ...ale pravdou je, že by to nejspíš chtělo jiný desky, tydle nemaj takovej účinek, za studena uš vůbec né a dyš je to rospálený, tag to vydává zvuky, jag dyš brzdí vlaksurprised

A nestálo by za vyskoušení vyměnit větve za normální renthály,by se trochu ulevilo tomu předku. Ale zase už by to nebyl ten pravej závoďákcool

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Monty Jack (Člen)
23.06.2008 11:19:48

Ondráš psal:
Monty Jack psal:
K.a.s.y.m. psal:

A po každém závodě měnit motor...smile1

Ale hovno, bandaska je držák ... ta vydrží všecko good, naopak by to mělo lepší chlazení ještě navíc.

Ondráš (Člen)
23.06.2008 11:27:52

Monty Jack psal:

Ale hovno, bandaska je držák ... ta vydrží všecko good, naopak by to mělo lepší chlazení ještě navíc.

Já ti neberu, že bandit je držák, ale pochybuji, že na tohle by byl ten motor stavěnej. Ojnice, čepy, klikovka... To by šlo pryč strašně rychle...

Progear ti to spočítá dostal z toho jedničku. bigsmile

Petr J. (Člen)
23.06.2008 11:30:49

on vás předjel fázer tým? to nejni přeci možný....bigsmile

barynek (Člen)
23.06.2008 11:31:08

inkvizitorr psal:

yak psal filous, sice poslednísmile2 ale ne rozdílem třídy, ale vo minutu. holt má asik všechno svůj čas, satanuželidontknow nezbejvá než začít vzhlížet k brnusmokin jináč filous je nová médijální hvězda, takový interview jaký poskytnul do 102 oktanů, to budete koukatsmile1 jeiný z několika překvapení za celej den co se mě dost dotklo, že mi na cílovce ujížděl monster s4r nebo co to bylosick sem myslel, že ty chrchly tolik nejedoubad

kdy to budou dávat? A připadně na netu by se to nenašlo? Minule tu nekdo hazel link ale houno jsem tam naselsmile2

Bandit 4EVER!!!
Kelly01 (Člen)
23.06.2008 11:41:33

Lihy
myslel jsem že jim to bude fungovat..
stálo mne to u něho 5000 a fůru času,pak jsem raději koupil nové kotouče...

God Save The Queen!
Monty Jack (Člen)
23.06.2008 11:45:11

Ondráš psal:
Monty Jack psal:

Já ti neberu, že bandit je držák, ale pochybuji, že na tohle by byl ten motor stavěnej. Ojnice, čepy, klikovka... To by šlo pryč strašně rychle...

Progear ti to spočítá dostal z toho jedničku. bigsmile

Myslím, že by to nebylo tak zlý, teoretický maximum využitelné energie je prej 2,3x větší než benzín, tak to snad není tak moc, zvlášť na čtyřválci. Spíš mě zaujalo, ta možnost chlazení bohatou směsí, když tu byla ta poznámka o přehřívání a to, že to nepotřebuje tolik vzduchu, což mě teoretika vedlo k myšlence, že by to šlapalo dobře i v případě, že se  vlivem vysokejch otáček už třeba ne zcela optimálně plní válce směsí.

Ondráš (Člen)
23.06.2008 11:49:04

Monty Jack psal:

... že se  vlivem vysokejch otáček už třeba ne zcela optimálně plní válce směsí.

A nebylo by to lepší vyřešit náporovým sáním? Alespoň trochu...help

Monty Jack (Člen)
23.06.2008 11:54:27

Ondráš psal:
Monty Jack psal:

... že se  vlivem vysokejch otáček už třeba ne zcela optimálně plní válce směsí.

No to by ale asi chtělo stříkačku ale potom.bad

Ondráš (Člen)
23.06.2008 11:57:17

Monty Jack psal:
Ondráš psal:
Monty Jack psal:

No to by ale asi chtělo stříkačku ale potom.bad

No to asi jo... Ale do určité hodnoty by se to možná sneslo, ne?help

Luk (Člen)
23.06.2008 12:20:11

...tak hlavne ze ste nerozvesili sebe nebo bajk nekde po vokruhu, chce to nakej cas a vono se to podda, drzim pestigood

luboss (Člen)
23.06.2008 12:48:44

kluci, respect cool

enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
tajnej (Člen)
23.06.2008 13:40:01

Já to nechtěl řikat předem, abych vás neštresoval, ale měřil jsem logaritmickym pravítkem mapu toho hungaroringu a vůbec neni vhodnej pro bandita. Brno mi vychází vo dost příznivějc a Most je úplně ideální.
Takže dobrý výsledky nás teprv čekaj smile1

SLUGI (Člen)
23.06.2008 14:04:13

SLUGI psal:

... jen tak mimochodem, kdy se jede to Brno idontknow

.

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
K.a.s.y.m. (Člen)
23.06.2008 14:06:18

www.cec.cz  viz. 3.závod

SLUGI (Člen)
23.06.2008 14:20:48

... Díky

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
23.06.2008 15:02:33

už tam sou časy, tak i když poslední, přesto bych řek že dobrý, bo odstup od čtvrtýho monster teamu 51 vteřin, a 4,5 minuty na třetí fazer team...smokin

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/inkviz/cec2vysledky.jpg

doba je temná...
Monty Jack (Člen)
23.06.2008 15:29:30

inkvizitorr psal:

už tam sou časy, tak i když poslední, přesto bych řek že dobrý, bo odstup od čtvrtýho monster teamu 51 vteřin, a 4,5 minuty na třetí fazer team...smokin
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … sledky.jpg

No co to je toto "Bandit PiCo Racing Team" ... takový prachy za to zkasírujou a pak to zmastěj ... reklamovat, do pussy s takovejma nemehlama fuck
jednou už je čeština úřední jazyk EU, tak by se ty háčky čárky mohli naučit používat  bigsmile

Časově paráda, klobouk dolů good
A v Brně bedna, uvidíte evil bigsmile

tomasNJ (Člen)
23.06.2008 21:43:44

Monty Jack psal:
inkvizitorr psal:

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … sledky.jpg

No co to je toto "Bandit PiCo Racing Team" ... takový prachy za to zkasírujou a pak to zmastěj ... reklamovat, do pussy s takovejma nemehlama fuck
jednou už je čeština úřední jazyk EU, tak by se ty háčky čárky mohli naučit používat  bigsmile

Časově paráda, klobouk dolů good
A v Brně bedna, uvidíte evil bigsmile

Bandit piCo je to proto, bo je to německá časomíra...

časově tragedie... to nevidíš???
skoro 3 sekundy za monstrem...sicksicksicksicksick

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Monty Jack (Člen)
23.06.2008 22:03:09

tomasNJ psal:

časově tragedie... to nevidíš???
skoro 3 sekundy za monstrem...sicksicksicksicksick

německy umím dostatečně na to abych tam viděl beste zeit.
To že nějaká dukna haluzově zajede jedno rychlý kolo mě o tragedii nepřesvědčí.headshake
pokud se nepletu tak jsou to ENDURANCE závody a tam jsou důležitější jiný věci.
A navíc, v Brně se uvidí good
ps.: (namontujte tam tacho bigsmile )

tomasNJ (Člen)
23.06.2008 22:34:54

pojedeš místo mě??

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
osiris (Člen)
23.06.2008 22:52:32

tomasNJ psal:

pojedeš místo mě??

...no nějak se domluvíme ;)

svatej (Člen)
23.06.2008 23:36:45

surprised kluci,take pred Vami smelam a hluboce se klanim a drzim palce na Brno. Bo to mate zmaknuty,i vozraly po Jedasich,i kdyz nebudete jediny.bigsmile Ci fix,hazejte sem info,at tady taky vedej,proc se raduju a naky spesl foto toma v zatackach,ci holt teda Vas.evilcool

Amen. . .
Progear 650 (Člen)
24.06.2008 15:46:58

Ondráš psal:
Monty Jack psal:

Ale pokud je to hendikep opravdu, tak bych to zkusil vylepšit Progearem. Ten má 60 kg i s kombinézou.bigsmile

A pilu jezdí taky.ass

Kdybys nekecal, tedka sem se vážil, a mám 61 kg ouplně nahatej bigsmile
Jenže já sem lama a socka, já jezdit s klukama nemůžu....bad

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Terez(k)a (Člen)
24.06.2008 15:53:04

Progear 650 psal:
Ondráš psal:
Monty Jack psal:

A pilu jezdí taky.ass

ty moji vaze never....jednou sem se vazila mela sem 56 vazila sem se o 5 minut pozdejc a mela sem 55....takhle rychle se nehubne ani s prostredky od Horheho a Gábi z telešopingubigsmile

Ondráš (Člen)
24.06.2008 17:19:24

Progear 650 psal:
Ondráš psal:
Monty Jack psal:

A pilu jezdí taky.ass

Socka, která už letos podruhé mění olej...surprised

Progear 650 (Člen)
25.06.2008 08:13:48

2 Ondras: No to sice jo, ale v porovnání s náklady na CEC to asi bude pořád ještě ouplně jiná písníčka...smile2 a navíc, to neřeší pořád problém číslo jedna, a to, že sem lama.....surprised

"44 HONDA CBR 600RR 44"
Meloun (Člen)
25.06.2008 08:18:17

Progear 650 psal:

2 Ondras: No to sice jo, ale v porovnání s náklady na CEC to asi bude pořád ještě ouplně jiná písníčka...smile2 a navíc, to neřeší pořád problém číslo jedna, a to, že sem lama.....surprised

No aspoň, že to přiznáš..redfacebigsmile

PURE NAKED BIKE!
Progear 650 (Člen)
25.06.2008 08:24:16

Meloun psal:
Progear 650 psal:

No vidíš jakej sem hrdina....bigsmilebigsmilebigsmile
PS: kosti budou z nerezu a budou umotaný na laseru.....good díky ještě jednou....

"44 HONDA CBR 600RR 44"
Meloun (Člen)
25.06.2008 08:45:01

Progear 650 psal:
Meloun psal:
Progear 650 psal:

No vidíš jakej sem hrdina....bigsmilebigsmilebigsmile
PS: kosti budou z nerezu a budou umotaný na laseru.....good díky ještě jednou....

Není za co vee!bigsmilegood

PURE NAKED BIKE!
tomasNJ (Člen)
25.06.2008 20:34:57

nechci malovat inkvize na zeď .. ale potřebujem někoho gdo JEDE...

JINAK BUDEM VŽDY HNÍPAT V PROPADLIŠTI ZA TŘETÍM MÍSTEM...bad

osiris (Člen)
25.06.2008 20:47:46

...no to že ty vostatní frantové redface bigsmile ale ty snad dáváš ok ne ? bigsmile

tomasNJ (Člen)
25.06.2008 20:56:31

jo... ale i já sem byl teď v pussy....

zajel sem v kvalifikaci 2:15 ... beru to jako osobní tragediibadbadbadbadsicksicksicksick

abys tomu rozuměl... to je NEJHORŠÍ ČAS Z CELÉHO KVALIFIKAČNÍHO POLE.... BYL JSEM UPLNĚ POSLEDNÍ...badsurprisedhelpsick

osiris (Člen)
25.06.2008 21:01:12

...no tak se z toho neposer bigsmile  ty makumbo

ps: šli jste tam za zábavou a každej den není posvícení; navíc kvalifikace u čtyřhodinovky ? fiate kua, nezkoušej to na mě smile1  ta je podružná ...a co bys chtěl ? vyházet ostatní a najmout licencovaný piloty ? vím že ne, dělám si prdel good bigsmile

tomasNJ (Člen)
25.06.2008 21:06:05

osiris psal:

ps: šli jste tam za zábavou a každej den není posvícení; navíc kvalifikace u čtyřhodinovky ? fiate kua, nezkoušej to na mě smile1  ta je podružná ...a co bys chtěl ? vyházet ostatní a najmout licencovaný piloty ? vím že ne, dělám si prdel good bigsmile

ale nebaví mě mrdat na 4 a 5...

ale je to těžko... ne každý má prachy na zavody...

osiris (Člen)
25.06.2008 21:15:48

...tak teď nějak nechápu co vlastně chceš

KOVAL (Člen)
25.06.2008 21:23:31

no dyk to píše woe,nechce mrdatbigsmile

Progear 650 (Člen)
25.06.2008 21:48:00

tomasNJ psal:
osiris psal:

ale je to těžko... ne každý má prachy na zavody...

teda Ty mě sereš... sem socka, vim to, a jeste bych jezdil jag šmudla, ale nadšení bych měl, to jo....smile2

"44 HONDA CBR 600RR 44"
Zdenák (Člen)
25.06.2008 23:54:25

Se nevtírej.... evil

*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Ondráš (Člen)
26.06.2008 00:24:54

Zdenák psal:

Se nevtírej.... evil

bigsmilebigsmilebigsmilegood

Luk (Člen)
26.06.2008 08:23:22

tomasNJ psal:

tak vam ten hungac nesed no, dys nejde vo zivot tak de vo... ne?ass
ten Most by vam asi sedel lip akorat vam ho pokurvil nemocnej picorejsinkbajk ne? tak si myslim ze to takova tragedie nebude...hlavu vzhuru, vono to pude!pussygood

huskyb12 (Administrator)
26.06.2008 08:29:12

Tomáš: připadá mi neslučitelný vopečovávat Fiaty a nemít trpělivost :)))

ale di, Ty brepto ...
misi (Člen)
26.06.2008 08:46:21

Kurwa pičo třeba jenom jezdit, čím víc naokruhováno tím lepší časy.... a až budete prdět do plínek budou tady další mladí (...misi třeba...)  na zástup ...a budete rozdávat rady... (nejsem moc drzý ? pussy

Blu one.... old one
Lihy (Člen)
26.06.2008 08:49:12

F\Y\J\A\T :
hele korektore, nestresuj, sice jezdíš tušku, ale to je fuk, my tě tu máme rádibigsmile

Měl bych jedno řešení tvého problému....možná i Filousova....jste moc nervózní před závodem. Tákže než pudete na start nechte si vykouřit brabánka (nebo v nejhoršim případě levou rukou pod pravou nohoubigsmile) a hned budou výsledky smokin

Sponzorů je tu fůra tak by snad neměl bejt problém sehnat nějaké "uklidňovačky" Nebo většina týmu má v tomto směru vlastní zázemí a Fijatovi  by tedy mohli vypomocievil, popřípadě sponzor Koval svou sestrou....i když tam je nebezpečí že se Tomas zruší totálně a na bajk ani nevylezebigsmile

Progear 650 (Člen)
26.06.2008 09:14:27

bigsmilebigsmilebigsmile

"44 HONDA CBR 600RR 44"
Filous (Člen)
26.06.2008 09:24:19

Lihy psal:

F\Y\J\A\T :
hele korektore, nestresuj, sice jezdíš tušku, ale to je fuk, my tě tu máme rádibigsmile

Měl bych jedno řešení tvého problému....možná i Filousova....jste moc nervózní před závodem. Tákže než pudete na start nechte si vykouřit brabánka (nebo v nejhoršim případě levou rukou pod pravou nohoubigsmile) a hned budou výsledky smokin

Sponzorů je tu fůra tak by snad neměl bejt problém sehnat nějaké "uklidňovačky" Nebo většina týmu má v tomto směru vlastní zázemí a Fijatovi  by tedy mohli vypomocievil, popřípadě sponzor Koval svou sestrou....i když tam je nebezpečí že se Tomas zruší totálně a na bajk ani nevylezebigsmile

...mě se "po tom" chce dycky spát, tagže to nejni uplně ten nejlepčí nápatidontknow ...bych si pag moch zajet někam do kačírku a schrupnout sibigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
26.06.2008 09:28:11

Ale zase by jsi spal v měkym bigsmilebigsmile

Mour (Člen)
26.06.2008 09:31:26

...spíš sbigsmile

Ondráš (Člen)
26.06.2008 09:32:28

K.a.s.y.m. psal:

Ale zase by jsi spal v měkym bigsmilebigsmile

Nebo s měkkým?bigsmile

ABik (Člen)
26.06.2008 10:23:03

tomasNJ psal:

zajel sem v kvalifikaci 2:15 ... beru to jako osobní tragediibadbadbadbadsicksicksicksick

abys tomu rozuměl... to je NEJHORŠÍ ČAS Z CELÉHO KVALIFIKAČNÍHO POLE.... BYL JSEM UPLNĚ POSLEDNÍ...badsurprisedhelpsick

V úterý jsem šnekotempem obkroužil Brno za 2:54 bigsmile Vezmete mě k sobě do týmu jako hvězdu? smokinsmile1

K.a.s.y.m. (Člen)
26.06.2008 10:27:58

ABik psal:
tomasNJ psal:

V úterý jsem šnekotempem obkroužil Brno za 2:54 bigsmile Vezmete mě k sobě do týmu jako hvězdu? smokinsmile1

tenhle čas budu jezdit v Sosnový smile1

Ondráš (Člen)
26.06.2008 10:41:46

K.a.s.y.m. psal:

Už zase pilu...headshake

smile1

Progear 650 (Člen)
26.06.2008 10:43:02

K.a.s.y.m. psal:
ABik psal:
tomasNJ psal:

Tak to bys musel couvat....bigsmile

"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen)
26.06.2008 10:53:56

hodlám pošetřit benzín takže stylem na koloběžku smile1

tomasNJ (Člen)
26.06.2008 16:34:30

Lihy psal:

F\Y\J\A\T :

gdyž sem nervózní tak se du vys*at....
ale Kovalovu sestru bych bralbigsmilebigsmile

Ondráš (Člen)
26.06.2008 17:31:40

tomasNJ psal:

gdyž sem nervózní tak se du vys*at....
ale Kovalovu sestru bych bralbigsmilebigsmile

Tady čuju fekal porno...help

bigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS