Nejsi přihlášen
opet Flexi passy - vyhodna vymena :o)
Tak jako loni, opet se mi do rukou dostalo nekolik nemalo flexi passu (kazdy v hodnote 1000 Kc) a potreboval bych je promenit za penizky. Stravenky plati vsude mozne v cestovkach, fit centrech, v optice, kine ... a nevim kde jeste (muzu poslat seznam vsech smluvnich partneru).
Pri odberu nekolika kusu poskytuju slevu 100 kc na kazdou tisicikorunu (jsem ochoten i jednat o vetsi sleve pri odberu vice kusu) a pri od beru vsech kusu (za 15000) dam hromadnou slevu 2000 kc (taktez se o tom da jeste jednat)
Takze kdybyste nahodou nekdo v blizke dobe mel v planu platit nejaky zajezd treba u Fishera nebo jinde, nebo si treba zaplatit permici nekam do fitka na celej rok, dejte vedet a nejak se domluvime.
diky
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
K.a.s.y.m. (Člen) 24.06.2008 12:36:32 Offline |
Re: opet Flexi passy - vyhodna vymena :o)
nejsi aktuální...Kelly už upravil na 30%
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Zdenák psal:za 100 ,- je beru všechny..... myslím , že tuhle nabídku nikdo nepřekoná...
za 98,- a beru jen jednu, nejsem chamtivec
ať vyjde i na ostatní
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
HOHOHO.....
tak snižuju na 95, ale za všechny ať nejsem chamtivec a klidně do toho fitka půjdu....
to mi připomíná, že mám někde nabitou kartu na fitko a ještě jsem tam nebyl...
No... ale dělaj tam i masáže tak......
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Loser psal:Tak jako loni, opet se mi do rukou dostalo nekolik nemalo flexi passu (kazdy v hodnote 1000 Kc) a potreboval bych je promenit za penizky. Stravenky plati vsude mozne v cestovkach, fit centrech, v optice, kine ... a nevim kde jeste (muzu poslat seznam vsech smluvnich partneru).
Pri odberu nekolika kusu poskytuju slevu 100 kc na kazdou tisicikorunu (jsem ochoten i jednat o vetsi sleve pri odberu vice kusu) a pri od beru vsech kusu (za 15000) dam hromadnou slevu 2000 kc (taktez se o tom da jeste jednat)
Takze kdybyste nahodou nekdo v blizke dobe mel v planu platit nejaky zajezd treba u Fishera nebo jinde, nebo si treba zaplatit permici nekam do fitka na celej rok, dejte vedet a nejak se domluvime.
diky
Pokud dáš 20% slevu,tedy za 12.000,-Kč, tak je beru všechny. V pondělí odjíždím na dovolenou, ale dá se to stihnout.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Palino psal:Pokud dáš 20% slevu,tedy za 12.000,-Kč, tak je beru všechny. V pondělí odjíždím na dovolenou, ale dá se to stihnout.
odpoved mas na mailu
pučmeloun400 (Člen) 25.06.2008 16:09:03 Offline |
U nás se prodáváj 19000 stravenky za 14000 a ty jim tu nabízíš jen dvojku
pučmeloun400 psal:U nás se prodáváj 19000 stravenky za 14000 a ty jim tu nabízíš jen dvojku
no nevim ... myslim, ze jakakoliv sleva je dobra .... i kdyby to byl jen litr, ne? Kde prijdes jen tak k litru navic, hmmm?
obchodování s tebou - čas..
výběr partnerů Sodexa(Accorservices apod.)..
kolikrát se na ně nevrací..
atd. atd.
taky s nima kupuji pernamentky atd. ale že bych kvůli trapným dvoum litrům uložil 13000 k ledu než je utratím
to bych udělal jedině v situaci že tě potkám u nás,řeknu OK,dáš mi je do ruky a já je během 10min protočím,pak to má smysl a rozumnej zisk
God Save The Queen!
no vsak jsem prave psal, jestli treba ted nebude nekdo platit dovolenou (tam by je mohl vyplaznout vsechny) nebo ze je udam po castech - kazdymu, kolik bude zrovna potrebovat a k tomu prislusna (smluvena) sleva.
Vim, ze jsi pan velkopodnikatel a dva taci pro tebe nestoji za rec ... ale nekomu se treba hodi a kdyby to chtel nekdo na ruku, tak klidne dojedu a vyplaznu na ruku
Kelly01 psal:dva tácy po troškách např. za 4 měsíce jsou mi opravdu u
myslim, ze to nema cenu resit ... je mi jasny, ze ty bys do toho nesel (ani to nikomu nevnucuju - proste, kdyby se to nekomu hodilo, tak se prihlasi - ze Pavle?)
Stránky: 1