Nejsi přihlášen
Re: SVATOSLAV TENHLE VÍKEND
VikecB12 psal:misi psal:kua svatoslav u třebíče neexistuje a u třebíče jsem ji nenašel... madafaka.... kde to je?
špatně hledáš
už mám...
hm to je kua napiču cesta.... uvažuju že zajedu na hel do polska... cca 780km k moři... ubytko zalatveno kalba ... všecko... nehecne se někdo .. ? ...
Blu one.... old one
misi psal:VikecB12 psal:misi psal:kua svatoslav u třebíče neexistuje a u třebíče jsem ji nenašel... madafaka.... kde to je?
špatně hledáš
už mám...
hm to je kua napiču cesta.... uvažuju že zajedu na hel do polska... cca 780km k moři... ubytko zalatveno kalba ... všecko... nehecne se někdo .. ? ...
Vogo,ty by ses potřeboval na ty víkendy rozčtvrtit abys to fšechno stíhal co
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:misi psal:VikecB12 psal:
špatně hledášuž mám...
hm to je kua napiču cesta.... uvažuju že zajedu na hel do polska... cca 780km k moři... ubytko zalatveno kalba ... všecko... nehecne se někdo .. ? ...Vogo,ty by ses potřeboval na ty víkendy rozčtvrtit abys to fšechno stíhal co
víkendy kua zužitkovávám od jejich začátku až po uploný konec a v pondělí do práce vstávám našrot ještě
Blu one.... old one
Progear 650 (Člen) 26.06.2008 12:29:00 Offline |
a v tejdnu taky vid
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
misi psal:VikecB12 psal:misi psal:kua svatoslav u třebíče neexistuje a u třebíče jsem ji nenašel... madafaka.... kde to je?
špatně hledáš
už mám...
svět je cirkusovej stan
mi psal:misi psal:VikecB12 psal:
špatně hledášuž mám...
močko
Blu one.... old one
včera sem krafal s helmutem o polácích a světe div se měli sme stejnej názor
tobje polák eště asi nic neukrat co? nebo si díky nim nemusel krachnout CO?
aš opravdu zjistíš co sou zač tak si uděláš zbroják.
a vážně jedeš knim na dovolenou k moři nebo si děláš prdel??
jestli jedeš vážně dávej bacha kradou ještě výc neš čehůni.
a drogi krom chlastu kafe brufenu neberu woe....
svět je cirkusovej stan
a já s nima mám přesně vopačnou skušenost,jezdil sem za jedním pracovně a byl to uplně super chlápek,pak ještě do pár firem a tam hnedka naběhli fachmani složit dodávku zboží,bez kecu,to kdyš dojedu do práglu,tak sou fšichni zhnilí jak veš.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
mi psal:včera sem krafal s helmutem o polácích a světe div se měli sme stejnej názor
tobje polák eště asi nic neukrat co? nebo si díky nim nemusel krachnout CO?
aš opravdu zjistíš co sou zač tak si uděláš zbroják.
a vážně jedeš knim na dovolenou k moři nebo si děláš prdel??
jestli jedeš vážně dávej bacha kradou ještě výc neš čehůni.
a drogi krom chlastu kafe brufenu neberu woe....
no oka.... bydlím na českopolské hranici už 23 let.... kurwa na poláky jsem zvyklý, jsou to kokoti ale né všichni, stejně jako u nás..... jebat blba debata
Blu one.... old one
Stránky: 1