Nejsi přihlášen
Re: Nastavení tlumičů
Mám to teď chvíli asi o 12 mm popustěný v brejlích,kvůlivá objímce na tlumič a moc změn nepozoruju..
Někdy je holt den,kdy se svezu pěkně,drží to,jede to,brzdí..pohoda..
Jindy se na tom zase furt vrtim,nemůžu se kloudně usadit,nedrží,je to líný atd....lepší pak to ukončit dřív,než se něco semele..
PURE NAKED BIKE!
Když jsme u těch tlumičů....dnes jsem byl měnit přední gumu,protože byla doskákaná jak sviňa.Na bocích byla nepravidelně sjetá,byly tam rozdíly v tloušťcě dezénu tak 3-4mm a ten co mě to měnil říkal že to bude asi špatnejma tlumičema.
Je možný že jsou nějak blbě nastavený,nebo je problém někde jinde????
pet psal:Když jsme u těch tlumičů....dnes jsem byl měnit přední gumu,protože byla doskákaná jak sviňa.Na bocích byla nepravidelně sjetá,byly tam rozdíly v tloušťcě dezénu tak 3-4mm a ten co mě to měnil říkal že to bude asi špatnejma tlumičema.
Je možný že jsou nějak blbě nastavený,nebo je problém někde jinde????
Voskákaná guma je prej z brždění v zatáčkách... Já tam brzdím () a oskákanou jí nemám, ale taky už tam mám hovno vzorek. Předchozí přední ale oskákaná byla.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:pet psal:Když jsme u těch tlumičů....dnes jsem byl měnit přední gumu,protože byla doskákaná jak sviňa.Na bocích byla nepravidelně sjetá,byly tam rozdíly v tloušťcě dezénu tak 3-4mm a ten co mě to měnil říkal že to bude asi špatnejma tlumičema.
Je možný že jsou nějak blbě nastavený,nebo je problém někde jinde????Voskákaná guma je prej z brždění v zatáčkách... Já tam brzdím () a oskákanou jí nemám, ale taky už tam mám hovno vzorek. Předchozí přední ale oskákaná byla.
tak bacha ať ti to někde neujede od předku
to pak budeš mít voskákanou motorku celou
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Meloun psal:Mám to teď chvíli asi o 12 mm popustěný v brejlích,kvůlivá objímce na tlumič a moc změn nepozoruju..
Jindy se na tom zase furt vrtim,nemůžu se kloudně usadit,nedrží,je to líný atd....lepší pak to ukončit dřív,než se něco semele..
měl sem zvedlej zadek,tag sem eště popustil vidle a dyž sem pak jel před Mourem blbých 160 km/hod tag si myslel,že ho sfádím,jag sa mi zadek vlnil,nedalo sa na tom sedět,tag sem to vrátil zpět a vše v oukeji a to podotýkám,že se jednalo možná o 4 milimetry,ale zřejmě v kombinaci s tím zadkem vo 5 mm to bylo už moc
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Meloun psal:Mám to teď chvíli asi o 12 mm popustěný v brejlích,kvůlivá objímce na tlumič a moc změn nepozoruju..
Jindy se na tom zase furt vrtim,nemůžu se kloudně usadit,nedrží,je to líný atd....lepší pak to ukončit dřív,než se něco semele..měl sem zvedlej zadek,tag sem eště popustil vidle a dyž sem pak jel před Mourem blbých 160 km/hod tag si myslel,že ho sfádím,jag sa mi zadek vlnil,nedalo sa na tom sedět,tag sem to vrátil zpět a vše v oukeji a to podotýkám,že se jednalo možná o 4 milimetry,ale zřejmě v kombinaci s tím zadkem vo 5 mm to bylo už moc
Zvedek mám zvedlej jen tlumičem z RF..asi tak 3-4 cm odhadem...kosti originál...vidle jak říkám o nějakých 11-12mm a vyhovuje mi to
Řidítka přesně tam,kde to mám rád (hodně vepředu a široký)
..sednu a všechno mi padne do ruky jak má..
A 200km/h odzkoušeno a žádný vlnění a tancování..kromě klasickýho se praní s větrem...a navíc-nejsem rovinkář
PURE NAKED BIKE!
Ondráš psal:Meloun psal:...a navíc-nejsem rovinkář
To my víme... Mě z těch tvých průjezdů zatáček jednou klepne...
Cože??Nechápu...
..jako,že nejsem typ,kterej když vidí rovinu,tak to hned rozkulí na plnej knedlik..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Ondráš psal:Meloun psal:...a navíc-nejsem rovinkář
To my víme... Mě z těch tvých průjezdů zatáček jednou klepne...
Cože??Nechápu...
..jako,že nejsem typ,kterej když vidí rovinu,tak to hned rozkulí na plnej knedlik..
Už jsem to psal několikrát. Kasym nejezdí rychle. DO těch 120 na rovině to drží. Problém je, že ti to v těch 120ti vohne i do zatáčky... Žádné brzdové světlo, prostě najednou brousí stupačku...
Meloun psal:Však to taky správně!
..ale jen tam,kde to znám...jinak jsem zdrženlivější..
No nejsem si jistej jestli cestu k Loserovi má najetou... Ale podle toho co říkáš, tak asi jo...
Ja sem to hodil o cca 1cm dolu (brejle) a
nemuzu rict jedinyho spatnyho slova.
Je fakt, ze sem zaroven s tim taky nechal vyvazit kolo (60g ) a vymnenil olej a gufera ve vidlich, takze nevim co melo nejvetsi vliv na rizeni, ale uz pri rozjezdu sem pozoroval, ze sem "vic na rukach"
rychle nejezdim, takze je me to jedno a Blansko se me ted jezdi daleko lip
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1