Nejsi přihlášen
Kyvka do chromu???
Co myslite? Nebude to vypadat blbe? Mam tedka moznost za levnej peniz si nechat nejaky veci pochromovat, tak jsem prave uvazoval nad kyvkou, pac ji mam krapet chytlou rezem na hranach(ne moc, jen tak decentne), ale zas nehcu, aby to vypadalo blbe, kdyz vsecho bude puvodni, jen se bude vzadu blejskat kyvka, jedine kdybych ji vzdykcy poradne umazal a az potom vyjel
Re: Kyvka do chromu???
tak vylesti kola a udelej zlaty stredy, a vylestit vika motoru at se tam toho bliska vic !! me se to libi ale je to moc prace a pak se o to porad starat, radsi jezdit nez lestit
koukni ke mě do profilu a budeš vědět jak to vypadá,mám ji leštěnou.V chromu se nevyznám,ale měl bych trošku obavu co to udělá při manipuilaci nebo co s tím provedou odlétající kameny apod,ale toti řekne spíš Inkviz
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:koukni ke mě do profilu a budeš vědět jak to vypadá,mám ji leštěnou.V chromu se nevyznám,ale měl bych trošku obavu co to udělá při manipuilaci nebo co s tím provedou odlétající kameny apod,ale toti řekne spíš Inkviz
Chrom je tvrdej jako prase (a že Prase je tvrdej jak cyp bo v alpách kácí stromky vlastnim tělem :) )Takže kamínků bych se nebál, dyk se chromujou vejfucky...a údržba je 100x lepší než u leštěnýho hliníku, ale když to odřeš tak to neopravíš, musíš celý znovu (tmelem si při opravě nepomůžeš, jedině to jde vyplnit tvrdou pájkou a chromovat přes to, ale taková oprava bude vždycky trochu vidět.
Pěkně to má popsaný inkviz na www.chromovani.cz ve FAQ (čti fuck)
Lihy psal:Koldan psal:koukni ke mě do profilu a budeš vědět jak to vypadá,mám ji leštěnou.V chromu se nevyznám,ale měl bych trošku obavu co to udělá při manipuilaci nebo co s tím provedou odlétající kameny apod,ale toti řekne spíš Inkviz
Chrom je tvrdej jako prase (a že Prase je tvrdej jak cyp bo v alpách kácí stromky vlastnim tělem :) )Takže kamínků bych se nebál, dyk se chromujou vejfucky...a údržba je 100x lepší než u leštěnýho hliníku, ale když to odřeš tak to neopravíš, musíš celý znovu (tmelem si při opravě nepomůžeš, jedině to jde vyplnit tvrdou pájkou a chromovat přes to, ale taková oprava bude vždycky trochu vidět.
Pěkně to má popsaný inkviz na www.chromovani.cz ve FAQ (čti fuck)
dík,su zas chytřejší tak nějak sem to myslel,že ten hliník pokud ho škrábnu prostě přeleštím,ale jakmile sa začne lůpat chrom,tag je to asi v řiti
a jináč myslím,že kyvky sů stejné,ne?jak na B6, tag na B12, akorát plnotučná ji má pevnější,matroš zůstává,je to tag?
Koldan psal:blbečci,nevšim sem si,že ste sa k temu už vyjádřili,ale jináč sem si myslel,že matroše sů stejné,ale je fakt,že sem to na šesce nestudoval páč to byla jen přestupní stanice
...muj táta mi dycky řikal: "myslet znamená hovno vjedět"
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Koldan psal:blbečci,nevšim sem si,že ste sa k temu už vyjádřili,ale jináč sem si myslel,že matroše sů stejné,ale je fakt,že sem to na šesce nestudoval páč to byla jen přestupní stanice
...a jináč myslím,že kyvky sů stejné,ne?jak na B6, tag na B12, akorát plnotučná ji má pevnější,matroš zůstává,je to tag?...
jag vidíš ja sa ptal a navíc,trhněte si nohů pazůři
Koldan psal:Filous psal:Koldan psal:blbečci,nevšim sem si,že ste sa k temu už vyjádřili,ale jináč sem si myslel,že matroše sů stejné,ale je fakt,že sem to na šesce nestudoval páč to byla jen přestupní stanice
...a jináč myslím,že kyvky sů stejné,ne?jak na B6, tag na B12, akorát plnotučná ji má pevnější,matroš zůstává,je to tag?...
jag vidíš ja sa ptal a navíc,trhněte si nohů pazůři
...nevymlouvej se!!!
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
TO Mour:no dyk jo,už sem to pochopil,já byl přesvědčenej že materiál je stejnej,jen že u plnotučný je kyfka udělaná zesílená,ale dyž říkáte,že je tam jinej matroš,tag holt je
TO Rebel.du se zeptat matky gde sa stala chyba
no dříf na dědině dyž sa setmělo a sfítilo sa sfíčkama,tag se kolikrát čowěk vopravdu splet a skončil v jiný posteli,páč hra stínů vod sfíčky dělá sfé,ale že by se můj tata zatůlal až desi do čech?to sa ně nezdá.voni možná dostali ti naši tatové tu radu vod sfých tatů a ti zas vod sfých atd. a gdo ví gde to má původ
Krleš psal:2 KOLDAN: neztraci ti ta lestena kyvka a vubec vsechno co tam mas lestene casem lesk, teda myslim zoxidovanim by mela zasednou casem ne? pokud na tom teda nemas nejakej lak nebo podobnou ochranu
neztrácí páč se mi vo to kluci na sraze staraj
nemám tam žádnej lak ani jsem to za celou sezonu ničím neudržoval,jen jarová voda a hadra jednou za 2-3 týdny
Stránky: 1