Nejsi přihlášen
I. suzukinakedrakday
...pamětníci si určitě pamatujou jak to tenkrát vzniklo, tehdy se nepodařilo dotáhnout všechno do konce, teď je to ale tady
30.08.2008
Zajištěný letiště, zajištěná časomíra, zajištěný občerstvení ...
(letiště Tchořovice na trase Písek - Plzeň)
Samotný amatérský klání proběhne v sobotu v časech:
09.00 - 11.00 registrace jezdců
11.00 - 12.00 rozprava s jezdci a technická přejímka
12.00 - 16.30 rozjížďky, finále
POZOR: REGISTRACE PROBÍHÁ UŽ OD 9.00 A POKUD PŘIJEDETE TĚSNĚ PŘED 11.00 A NESTIHNETE REGISTRACI DO 11.00 KVŮLI FRONTĚ DALŠÍCH OPOZDILCŮ, NEPOJEDETE.
kategorie:
- banditi 6
- banditi 12
- autobusy
- polomrdky
- ženský
Startovný je 150,- kačen.
Jezdit se bude o hodnotný ceny v řádu tisíců.
Ubytování, který si každej zarezervuje sám na vlastní triko:
MLÝN KARAS
František Špikr
Krašlovice 25
38901 VODŇANY
E-mail: mlyn.karas@seznam.cz
www.rs-karas.wz.cz
mobil : +420 602 656 758
...při objednávce nahlaste že se jedná o motoakci klubu GSX 1400
ps: tehdy jsme byli...
draci:
škardík
kelly
vikec b12
borák
wildmeloun
datel
lihy
koval
filous
kuba b12
dolínek
mr.bse
husky
jardagsf
ondráš
rafan
honza
zdenák
freshman
wenzelb6
cz iceman
tom dk
kakin
malda
eremi
prase
michald
palous
humlák
radka
koldan
vorel
marián
jiřina
michal
bobule
vostrý ondřej
maňas
tleskalové/ky:
bobule
abik
looser
mour
inkviz
fiat
nety
jarken
pšán
zdenák
bedřich
živel
pps: hlaste se v kalendáři akcí na hl. stránce
Editoval osiris (27.08.2008 09:30:30)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Re: I. suzukinakedrakday
...kurva, kurva, kurva...rušim oučast, páč mam zrovna ten den ňákou společenskou povinnost přet ouřadem a možná i bohem, s kerý se nemůžu a ani nechci vykroutit...tagže bohužial...ale určitě to bude fain
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 27.06.2008 08:31:57 Offline |
....no možná se tam ukážu aspoň na jeden den.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Ondráš psal:mi psal:taky se těšim. a co je to polomrdka
Hale já se na to ptal několikrát a stejně to dodnes nevím, tak se radši neptám, abych nebyl za vola.
Ale Osiris to ví.
uš to vym teda asi jooo
polomrdka polomotor jak říka imr osi budé
..............sw sv .............
svět je cirkusovej stan
Petula psal:Můžu se teď nahlásit a rozmyslet si, jestli se aktivně zúčastním nebo budu chtít jen na čumendu? (tleskačka)
...jó, napiš se na hl. stránce v akcích (je to orientační) a pak samotná registrace je až hodinu přímo před závodem
K.a.s.y.m. (Člen) 27.06.2008 13:57:41 Offline |
Filous psal:osiris psal:filousoj: to miluju, tydle tajemný kydy buď napiš na plnou hubu komu deš za světka nebo kmotra, nebo kušuj (dolínek uš s tym jinde taky votravuje )
...dyš já nevim esi můžu
můžeš
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
inkvizitorr (Administrator) 27.06.2008 21:32:45 Offline |
do já taky ten den nemůžu sem na tý akci s filousem
doba je temná...
nicola.foxx (Člen) 27.06.2008 21:41:41 Offline |
inkvizitorr psal:do já taky ten den nemůžu sem na tý akci s filousem
To si delate oba srandu ne? Takovejch prima lidi a vy si pojedete jinam !!
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
osiris psal:...ježíš, polomrdka je přece tak neskutečnej sráč, že se tomu ani nedá říct celá mrdka a je to samo horší než jebka jasný ?
Ja vol !! dekuji za osvětu. máš u mě přípravek proti stárnutí kloubů, nebo vlašku dobrý vody
svět je cirkusovej stan
qwerty psal:kdyby ste se tam pak chystali nekdo ze severni moravy tak by to nebylo zle at nemusim jet sam taku streku (beztak zabludim )
bandit
možná jo no ..... kua.... třicátého jo .... no možná jo no ... ale nezávodím ještě bych zjistil že to piču jede
Blu one.... old one
misi psal:qwerty psal:kdyby ste se tam pak chystali nekdo ze severni moravy tak by to nebylo zle at nemusim jet sam taku streku (beztak zabludim )
banditmožná jo no ..... kua.... třicátého jo .... no možná jo no ... ale nezávodím ještě bych zjistil že to piču jede
ja taky nebudu zavodit ale kde jinde krom masofky uvidis a potkas tolik stroju
WD club member.
qwerty psal:misi psal:qwerty psal:kdyby ste se tam pak chystali nekdo ze severni moravy tak by to nebylo zle at nemusim jet sam taku streku (beztak zabludim )
banditmožná jo no ..... kua.... třicátého jo .... no možná jo no ... ale nezávodím ještě bych zjistil že to piču jede
ja taky nebudu zavodit ale kde jinde krom masofky uvidis a potkas tolik stroju
ještě to tu připomen před akcí ... a jako beje. ..
Blu one.... old one
Hele a bude ještě nějak upřesněný program (pokud nějaký ještě bude)kromě toho sobotního dopoledne? Jako jestli ubytko jen z pátku na sobotu, nebo bude večer v sobotu a domů odjezd až v neděli. Jen abych věděl kolik nocí si mám zamluvit a tím pádem zaplatit a hlavně co říci doma. Bandit
GSX1250FA
Možná tak trochu mimo mísu, ale kdyby byl náhodou zájem ...
Blízko letiště se nachází vesnice Pole s poměrně známou hospodou "na statku" http://www.kreteni.cz/k8/pole/ . Majitetel je Václav Běhavý z Odyssey.
Kromě hospody a ubytování nabízí "na statku" různé kulturní akce. V minulosti velmi bouřlivé a to se bohužel nelíbilo spoluobčanům :bad: :idontknow: . Takže teď už to není tak "velký", ale přesto 30.8.2008 proběhne Závěrečná bombastická, kde vystoupí Vítkovo kvarteto /Praha/ a ODYSSEA classic vč. JBL .
Berte to jen jako informaci pro případné zpestření programu.
stoner psal:Možná tak trochu mimo mísu, ale kdyby byl náhodou zájem ...
Blízko letiště se nachází vesnice Pole s poměrně známou hospodou "na statku" http://www.kreteni.cz/k8/pole/ . Majitetel je Václav Běhavý z Odyssey.
Kromě hospody a ubytování nabízí "na statku" různé kulturní akce. V minulosti velmi bouřlivé a to se bohužel nelíbilo spoluobčanům . Takže teď už to není tak "velký", ale přesto 30.8.2008 proběhne Závěrečná bombastická, kde vystoupí Vítkovo kvarteto /Praha/ a ODYSSEA classic vč. JBL .
Berte to jen jako informaci pro případné zpestření programu.
Tak jsem jednou hrál... Kytarista říkal, že tam mají pivo barvy panenské raní moče, ale že jinak chtuná výborně (oproti té Vincentce bych tomu i věřil). No a pokud tam jsou Vítkáči, tak bych i vyrazil...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
osiris psal:...no hlavně aby to nebylo každej pes jiná ves a nespali jsme rozstrkaný po všech koutech
Já se omlouvám, ale až teď jsem si všiml, že ubytování u Karasů je od letiště "trochu" dál. Měl jsem zafixováno, že je to někde vedle. (Popř to smaž.)
REX psal:A kuwa
že bych jel s magnetákem .....fotit???!!!
Alespon bych videl po delsi době tu děfku pražskou "spidyse"
co ty na to? "záchranáři"
PS:určo dle počáska
Víš, že sem nefotogenickej
Ale rád tě taky uvidim
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
... hlavně se moc nepřevádět
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=13726
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
inkvizitorr (Administrator) 26.07.2008 16:36:54 Offline |
zrzule psal:inkvi: taky tě můžůu nalákat na velký brko....
sem si doteď myslel, že nalákat na velký brko můžu jenom já tebe, ale asi i vobráceně by to šlo
doba je temná...
......upravil jsem časovej harmonogram tady i http://www.suzukibandit.cz/akce_detail.php?id=57
mlejn karas: z vodňan výpadovka na bavorov - prachatice, na konci vodňan první vpravo, dál vokolo rybníka, doprava a doleva přes můstek a po 250 m je bílá budova, je vidět vlevo a jsou tam i tabule k mlejnu, vlevo po horší asfaltce přímo do areálu
nicola.foxx (Člen) 26.08.2008 21:40:36 Offline |
Ma tam cca 200 mist na ubytovani. Spat ve stanu neni problem, mam to potvrzeny pres telefouna. Tad se jeste tak dohodnout na nejakym hromadnejsim odjezdu od Praglu.
Jo a prej ma pro nas prichystany nejaky dlabani
inkvizitorr psal:zrzule psal:inkvi: taky tě můžůu nalákat na velký brko....
sem si doteď myslel, že nalákat na velký brko můžu jenom já tebe, ale asi i vobráceně by to šlo
..na velky brko vas muzu nalakat voba
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Ondráš psal:A jak to chceš jet? Na pavouka s jednou opravou?
Kategorie:
B6 – suzuki bandit do 700ccm
B12 – suzuki bandit do 1300ccm
G14 - suzuki gsx 1400 do 1500ccm
Z - kategorie ostatní - bez rozdílu značek
D - bez rozdílu značek, řidičem motocyklu je žena
Soutěž jednotlivců: započítává se pouze lepší čas ze dvou časů . Vítězí jezdec s nejnižším časem. V případě rovnosti nejlepších časů, rozhoduje součet časů z obou jízd. Pokud bude i ten stejný, rozhoduje v následujícím pořadí. 1. nižší objem, 2. vyšší stáří motocyklu, 3. los
Soutěž klubů: týká se klubu suzuki gsx 1400 a klubu suzuki bandit. Bude sečteno prvních 12 nejlepších časů v obou jízdách. Celkem každé družstvo dodá 24 časů. Vítězí klub s nižším součtem. V případě rovnosti se škrtají dva nejhorší časy u každého klubu. Tak se postupuje, dokud součet nebude rozdílný.
Soutěž družstev: čtyřčlenná družstva bez ohledu na typ motocyklu a pohlaví jezdců. Sčítají se čtyři nejlepší časy jezdců družstva ze všech dosažených časů. Platný do součtu je vždy čas pouze od jednoho jezdce. V součtu čtyř časů družstva, nelze mít dva časy od jednoho jezdce družstva. Název družstva a členové družstva musejí být přihlášeni do 10:00.
Absolutní vítěz bude vyhlášen po souboji vítězů jednotlivých kategorií.
1. jízda B6xB12
2. jízda G14xZ
3. jízda B6xD
4. jízda G14xB12
5. jízda ZxD
6. jízda G14xB6
7. jízda B12xZ
8. jízda G14xD
9. jízda ZxB6
10. jízda DxB12
Za vítězství v jízdě je bod. Vítězí jezdec s nejvyšším počtem bodů. Při rovnosti bodů rozhoduje součet všech dosažených časů v jízdách finále . Při rovnosti rozhoduje nejlepší čas dosažený ve finále.
Takže vlastně odjedu 2 jízdy a tím to pro mě hasne. Je to tak?
Já osobně bych teda radši jel na pavouka, ale když chcete dělat družstva, kluby a pak ještě celkového vítěze, tak to asi jinak nejde...
Progear 650 (Člen) 27.08.2008 20:41:36 Offline |
tak moc moudrej z toho nejsem, ale je mi to jedno...
prostě jedu jezdit.... a těším se....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 27.08.2008 20:50:30 Offline |
Meloun psal:A kdy se bude chlastat??
Z pátka na sobotu nebo ze soboty na neděli nebo oboje??
to je ale dotaz..... jasně že voba.....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 27.08.2008 21:35:47 Offline |
osiris psal:...hovno se dělá z prdele, ne do prdele
tag konečně vim jak to na tom světě chodí....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
nicola.foxx (Člen) 28.08.2008 23:23:46 Offline |
WenzelB6 psal:"hlavní stan" bude asik v pátek u pípy U Karasů
Ja uz mam zizen, jako DABEL.
Tak sem si dneska udělal parádní vejlet,ráno v 7 odjezd na sprinty,tam nějaký to poježdění a cestou dom sem to bral fšelijakejma vedlejšíma cestama Hodilo mě to dneska pěknejch 580km
Bohužel sme neměli fšichni tak dobrej den,ale to se bude muset rozepsat hlavní aktér
Jenom mě mrzí že sem nebyl fčera na té chlastačce,ale aspoň mě nebolela celej den hlava
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
...dík všem za účast, myslím, že se to povedlo
...no co ? sem vocas no jezdil sem po zadním a pak už mě to asi nebavilo nebo co a hodil sem s tím vo zem
...nevím co sem zkurvil, něco sem uďál blbě, můžu si za to sám fotky z klauniády který můžou kandidovat na pulitzerovu cenu, mi teprv přídou
...velkej dík rodinnýmu přiteli kovalovi za vodvoz motorky domů, dál hozovi, jerzymu, humlákoj a dalším za velkou pomoc, moníčkovi za podporu
Osi, ať se to dobře hojí.
Jinak akce dobrá. Jen to ubytování... Obsluhující personál se nemusel tvářit jako že všechno co po nich chceme je obtěžuje. A taky zavřít hospodu ve třičtvrtě na jednu...
Progear 650 (Člen) 31.08.2008 16:46:05 Offline |
Akce dobrá.....
Ale potřebuju nový ruce.......
"44 HONDA CBR 600RR 44"
...woe abych moh jako první na světě, bez použití nájezdový rampy dělat salto, skákat po zadním kole a jako první dávat z whellie přímo stoppie bez toho aby se ti dotkla kola mezitím země
ps: sekvence existujou, psal jsem že reportáž o klauniádě je na pulitzerovu cenu
pps: na tréningu jsem byl proto abych se povozil na vokruhu, na dotaz co od toho očekávám jsem měl vyplněno "vyřádit se"
nicola.foxx (Člen) 31.08.2008 18:29:11 Offline |
Akce paradni jak svina. Motorka se opravi. Ruka se zahoji. Ale to na co se chci zeptat je, " Kdy bude nejaky to video co tam celou tu akci delali a kdy budou fotky z tech fotaku? " Jo a fotky ktery jsem fotil ja a Progearova zena uz se fofrujou na ftp.
nicola.foxx (Člen) 31.08.2008 18:46:31 Offline |
Tak trosku jinak. Fotky nakopiruju zitra z prace. To moje pripojeni
Progear 650 (Člen) 31.08.2008 19:42:06 Offline |
všechno co šlo.... jsme vyhráli..... jenom celkovej vítěz jel na BMW K 1200 S ...... tusim ze se ten verk jmenoval.....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Ondráš psal:Osi, ať se to dobře hojí.
Jinak akce dobrá. Jen to ubytování... Obsluhující personál se nemusel tvářit jako že všechno co po nich chceme je obtěžuje. A taky zavřít hospodu ve třičtvrtě na jednu...
Jestli ste daly onomu personálu najevo že ste z práglu ( coš se pozná okamžitě) tak se divym že nezavřeli sofort
svět je cirkusovej stan
mi psal:Jestli ste daly onomu personálu najevo že ste z práglu ( coš se pozná okamžitě) tak se divym že nezavřeli sofort
Nebyli sme tam jen z čurákova, ale i kdyby jo, tak snad by mělo platit náš zákazník náš pán - už jen proto, že se mi ta pani co mě ukazovala pokoj omlouvala, že to neni nic moc extra, protože tu část kde sem spal chtěj rekonstruovat, ale nemaj zatim dostatek financí.
Ale to je jejich boj - hold ze soboty na neděli sme nechali vydělat jiný a myslim že se večer poved
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...