Nejsi přihlášen
Re: I. suzukinakedrakday
osiris psal:...dík všem za účast, myslím, že se to povedlo
...no co ? sem vocas no jezdil sem po zadním a pak už mě to asi nebavilo nebo co a hodil sem s tím vo zem
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … urva_1.jpg
...nevím co sem zkurvil, něco sem uďál blbě, můžu si za to sám fotky z klauniády který můžou kandidovat na pulitzerovu cenu, mi teprv přídou
...velkej dík rodinnýmu přiteli kovalovi za vodvoz motorky domů, dál hozovi, jerzymu, humlákoj a dalším za velkou pomoc, moníčkovi za podporu
CO TO KURVA JE!? jaj taková vonavka Osi přeji brzo cajk! Hlavně nazdraví
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
osiris psal:...takže klauniáda ...se saltem z roviny bez rampy (POZOR ta s kolem vzhůru je celá motorka v letu ve vzduchu)
...už jsem to dlouho nepsal, ale jsem wůl, vím to
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … urva_3.jpg
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … urva_4.jpg
jj koukám ža to je vzhůru....a celkem dost odhaduji tak 30-40
kuwa je mi to líto i za tebe. A co ty? jai ok? nebo ti něco křuplo v tělíčku!?
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
osiris psal:...takže klauniáda ...se saltem z roviny bez rampy (POZOR ta s kolem vzhůru je celá motorka v letu ve vzduchu)
...už jsem to dlouho nepsal, ale jsem wůl, vím to
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … urva_3.jpg
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … urva_4.jpg
ty woe . Netušil jsem, co všechno jsi tam stihnul.
dík za super akci.
Fakt to všechno klapalo jak mělo. A malá neochota personálu v mlýnu nemůže převážit připravenost a průběh celé akce na letišti
jen musíme pro příště psát opalovací krém sebou huba mi pálí ještě teď
čtyři kola jsou super, ale dvě mnohem lepší
K.a.s.y.m. (Člen) 31.08.2008 21:36:01 Offline |
No ty voe Osi co jsi tam vyváděl?Jak se ti povedli ty jiskry za tebou?To jsi to překlopil na záda až si škrábnul nosičem?
Jestli jsi ti OK tak je to jen kosmetika
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
...ne e, nechci pilovat
- mimochodem pajk je vítěz kategorie B6;
- xjelen je vítěz kategorie B12;
- v čtyřčlenejch družstvech jsou vítězové banditpičo ve složení humlak, jerzy, honza (málem jsem jim to zkazil, ale jardagsf mě zastoupil )
- no a mě dali cenu fair play (útěchy ) - uzenou 11ti kilovou kejtu za předvedenou klauniádu
ps: jen vy baby, vás bylo málo, styďte se
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
no ty krááávo, když jsi mi to popisoval, tak jsem si to představoval krapet míň akčněProti tomu je moje jarní stopí přes plzeňskej kanál ouplná sračka tak srůstej brachu
Jinak bomba akce byla to klika, ale trochu jsme je spráskali až na to stříbrný báwojezdí to jako z praku
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:no ty krááávo, když jsi mi to popisoval, tak jsem si to představoval krapet míň akčněProti tomu je moje jarní stopí přes plzeňskej kanál ouplná sračka tak srůstej brachu
Jinak bomba akce byla to klika, ale trochu jsme je spráskali až na to stříbrný báwojezdí to jako z praku
..trochu jsme je spráskali.. trochu DOST. B12 XJelen jel pěkně. Jen na báwo s dvouprocesorowym hlídáním proklusu a tragce neměl.
Pri jake přilezitosti se to stalo ? Osi to postavil moc do svíčky ? převazil se do zadu na nosič a vzniklo toto ? nechapu jak mohl vyletet teda do luftu, skoda tak krasne motorky , A nasledky zdravotni po padu jsou jake ?
...rozkejvalo se mi to ze strany na stranu, síla se furt načítala a zadníma teleskopama to vystřelovalo střídavě šikmo do luftu ? asi ...nevím ...něco sem posral, ale nevím co
Osi,vono to letiště asi bylo špatně,
jsi předvedl nízko letící rotující identifikovatelný předmět.
Hlavně že si až na palec ok.
PS: XJelen byl důstojnej zástupce
Pro Bandit byl morální vítěz
Vono taky vyhrát s našláplým bávkem jentaktak nad starou Bandaskou
není žádná klasa
...a bude hůř!
spidys psal:kecáš !! Gde?
Přibližně v těchto místech (označená červeně).
Na těch prvních dvou jsi ještě jel "podle pravidel", takže tam odsud čekat nemusíš. Ale ty zbývající tam už jsi jel ostře.
Sice to bylo mimo obce, ale pod 140 si tam neměl.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
nicola.foxx (Člen) 01.09.2008 10:13:05 Offline |
Ondráš psal:spidys psal:kecáš !! Gde?
Na těch prvních dvou jsi ještě jel "podle pravidel", takže tam odsud čekat nemusíš. Ale ty zbývající tam už jsi jel ostře.
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … s/mapa.png
No to jdi do prrrr ja jsem to tam taky v sobotu moc nesetril
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
inkvizitorr (Administrator) 01.09.2008 10:35:29 Offline |
wogo koukám že akce se povedla, hlavně některejm tedy moderatizátoroj přeju rychlej srůst a ať je pohřebák zas brzo v kupě co nějaký výjezdy z časomíry nebudou?
doba je temná...
inkvizitorr psal:wogo koukám že akce se povedla, hlavně některejm tedy moderatizátoroj přeju rychlej srůst a ať je pohřebák zas brzo v kupě co nějaký výjezdy z časomíry nebudou?
Co si tak pamatuji z hlavy, tak nejrychlejší B12 měl asi 11,4s, u B6 to bylo okolo 12s, a vůbec nejrychlejší bylo to Báwo s myslím 10,5s.
Klub B12 vyhrál v součtu časů před autobusama asi o 5 s (my měli 141 a nějký drobný a oni asi 146). Snad se moc nepletu...
Meloun psal:Ty časy by to chtělo rozepsat..jestli má někdo k těm listinám přístup..
Psychicky mě odrovnalo těsné vítězství Jelena....ale přeju mu to..Byls dobrej pičo!!
Při součtech by to ale bylo jiný..
Jo,jo,vypadals trochu posmutněle Meloune,ale Jelen byl fakt dobrej
Tak příští rok mu třeba nandáš
Možná
...a bude hůř!
Meloun psal:Psychicky mě odrovnalo těsné vítězství Jelena....ale přeju mu to..Byls dobrej pičo!!
Při součtech by to ale bylo jiný..
O.K. příště si to vyměníme a já zdržím to káčko na semaforech, zeptám se ho třeba kudy se jede na Písek a sušák bude tvůj
Jinak díky všem za bouřlivou podporu, rvát se za Bandit mi bylo ctí
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Meloun psal:Psychicky mě odrovnalo těsné vítězství Jelena....ale přeju mu to..Byls dobrej pičo!!
Při součtech by to ale bylo jiný..O.K. příště si to vyměníme a já zdržím to káčko na semaforech, zeptám se ho třeba kudy se jede na Písek a sušák bude tvůj
Jinak díky všem za bouřlivou podporu, rvát se za Bandit mi bylo ctí
Ten sušák mě sere nejvíc..
Do příště musim shodit milana,pořídím tam nějakou kapotu a jdu pod 11s..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:XJelen psal:Meloun psal:Psychicky mě odrovnalo těsné vítězství Jelena....ale přeju mu to..Byls dobrej pičo!!
Při součtech by to ale bylo jiný..O.K. příště si to vyměníme a já zdržím to káčko na semaforech, zeptám se ho třeba kudy se jede na Písek a sušák bude tvůj
Jinak díky všem za bouřlivou podporu, rvát se za Bandit mi bylo ctíTen sušák mě sere nejvíc..
Do příště musim shodit milana,pořídím tam nějakou kapotu a jdu pod 11s..
Co chceš shazovat kluk jak zagroškudla když si tak prohlížím některý fotky některých závodníků, tak mě ty myšleńky o shazování pomalu přecházej Než přestat žrát, to radši nějakej tůnink
Strýcfajtr !!!
Ondráš psal:spidys psal:kecáš !! Gde?
Mezi Pískem a Vodňanama voperovali Čuk a snad i Gek. Čuk lítal vrtulnikem a jag zmerčil rychlý neidentifikovaný motorkáře nalít za ně a asik naváděl Geky ( Octávka+PanE). Viděl jsem jednu takovou akcičku v protisměru.
WenzelB6 psal:Mezi Pískem a Vodňanama voperovali Čuk a snad i Gek. Čuk lítal vrtulnikem a jag zmerčil rychlý neidentifikovaný motorkáře nalít za ně a asik naváděl Geky ( Octávka+PanE). Viděl jsem jednu takovou akcičku v protisměru.
To byl Čočkin. Stavěli ho ve Vodňanech.
WenzelB6 psal:Ondráš psal:spidys psal:kecáš !! Gde?
Sice to bylo mimo obce, ale pod 140 si tam neměl.Mezi Pískem a Vodňanama voperovali Čuk a snad i Gek. Čuk lítal vrtulnikem a jag zmerčil rychlý neidentifikovaný motorkáře nalít za ně a asik naváděl Geky ( Octávka+PanE). Viděl jsem jednu takovou akcičku v protisměru.
Jo, taky mě bráchu a Humláka chytli
Helikoptérka za náma letěla už od Písku asi 20 km, akorát jsme neměli tušení, že po nás jdou, tak jsme ji ještě mávali . Cestovní rychlost tak do 160, ale zas skoro všude a semtam nějaká ta plná, zákaz a podobně. Zastavili jsme asi 2 km od ubytka, protože nám bylo divný že jako máme s tím lítacím strojem furt stejnou cest. Helikoptéra začnla kroužit nad náma, to už bylo docela podezřelý a najednou se u nás vyloupla policejní Hondice. Chlapík zastaví a huláká helmy dolu, klíčky na nádrž a ruku má docela blízko bouchačky. Musím se přiznat, že v tu chvíli jsem se s papírama rozloučil. Během dvou minut dorazili 4 policejní vozítka a ještě jedna Hondice, že už nás měli obklíčený a nachystaný zátarasy. Docela jak z filmu a místňáci něco takovýho taky viděli poprvé. Ňaštěstí neřešili rychlost ani další chuťovky naší jízdy, ale vyprudla je moje upadnutá značka. Pak si všimli jerzyho zdvíhacího aparátku a humlákovýho drobnýho ohybu na značce a asi po 50 ti minutách a litru od každýho nás nechali jet.
Poliši až na dva (celkem jich tam bylo asi 10) byli v poho a litr pokuty jsem ještě nikdy neplatil tak ochotně. Poučení: Pokud je jen hlídka, otočit před ni a né projíždět kolem, motorkám i autum se asi ujet dá, ale pokud dorazí letadýlko, je to v .
Musím uznat, že to měli docela zmánutý. Jo a skrejvání značky je fakt na hovno. Pokud se ujede, tak to jde přes osobu blízkou a pokud už se zastaví, tak se za jakkoliv nečitelnou značku berou papíry a celkem nepěkná pokut .
Honza B12 psal:WenzelB6 psal:Ondráš psal:
Sice to bylo mimo obce, ale pod 140 si tam neměl.Mezi Pískem a Vodňanama voperovali Čuk a snad i Gek. Čuk lítal vrtulnikem a jag zmerčil rychlý neidentifikovaný motorkáře nalít za ně a asik naváděl Geky ( Octávka+PanE). Viděl jsem jednu takovou akcičku v protisměru.
Jo, taky mě bráchu a Humláka chytli
Helikoptérka za náma letěla už od Písku asi 20 km, akorát jsme neměli tušení, že po nás jdou, tak jsme ji ještě mávali . Cestovní rychlost tak do 160, ale zas skoro všude a semtam nějaká ta plná, zákaz a podobně. Zastavili jsme asi 2 km od ubytka, protože nám bylo divný že jako máme s tím lítacím strojem furt stejnou cest. Helikoptéra začnla kroužit nad náma, to už bylo docela podezřelý a najednou se u nás vyloupla policejní Hondice. Chlapík zastaví a huláká helmy dolu, klíčky na nádrž a ruku má docela blízko bouchačky. Musím se přiznat, že v tu chvíli jsem se s papírama rozloučil. Během dvou minut dorazili 4 policejní vozítka a ještě jedna Hondice, že už nás měli obklíčený a nachystaný zátarasy. Docela jak z filmu a místňáci něco takovýho taky viděli poprvé. Ňaštěstí neřešili rychlost ani další chuťovky naší jízdy, ale vyprudla je moje upadnutá značka. Pak si všimli jerzyho zdvíhacího aparátku a humlákovýho drobnýho ohybu na značce a asi po 50 ti minutách a litru od každýho nás nechali jet.
Poliši až na dva (celkem jich tam bylo asi 10) byli v poho a litr pokuty jsem ještě nikdy neplatil tak ochotně. Poučení: Pokud je jen hlídka, otočit před ni a né projíždět kolem, motorkám i autum se asi ujet dá, ale pokud dorazí letadýlko, je to v .
Musím uznat, že to měli docela zmánutý. Jo a skrejvání značky je fakt na hovno. Pokud se ujede, tak to jde přes osobu blízkou a pokud už se zastaví, tak se za jakkoliv nečitelnou značku berou papíry a celkem nepěkná pokut .
"a komu tím prospějete??"
dobrá story, nejsou nějaký fotky ze zátahu??
jinak Osi - hustý fotky následek už nic moc
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Kua a já sem si dával vysokorychlostní přesun Blatná-Pisek-Tábor....tak sem měl štěstí že sem jim nevjel do léčky
A v nedělu nás měřili lejzrem v Boskovicích při vejletu s Šíleným,ale varoval nás nějakej týpek v Audině,tak sme kolem nich projeli ukázkově 49Km/h
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Kua a já sem si dával vysokorychlostní přesun Blatná-Pisek-Tábor....tak sem měl štěstí že sem jim nevjel do léčky
A v nedělu nás měřili lejzrem v Boskovicích při vejletu s Šíleným,ale varoval nás nějakej týpek v Audině,tak sme kolem nich projeli ukázkově 49Km/h
ja 52km/h
Second Class Citizen
1130 Café Racer
...změny k dalšímu ročníku, aby si zajezdili všichni dosyta a nejen dvakrát
VŠICHNI JEZDCI Z KATEGORIE JEDOU DVĚ JÍZDY V JEDNÉ DRÁZE PROTI ČASOMÍŘE.Každému se započítává ten lepší čas .Potom.... 8.... těch jezdců s nejlepším časem je kvalifikováno do vyřazovacího závodu a t.zn že se .....VYLOSUJÍ .... dvojice a tyto se zařadí do postupového pavouka.....Tímto způsobem se odjedou všechny kategorie a ukončí se kvalifikace.Časomíra se ruší a přechází se na jízdu ve dvou dráhách dva proti sobě ...samozřejmě vedle sebe....a start se provádí..... startovacím semaforkem.....Vítězí ten kdo je první v cíli .Čas se již neměří Potom už je to jasné,jsou to.... 4 .... dvojice a každý ze dvojice pojede proti svému soupeři na vítěztví 3 rozjíždky.V případě dvojího vítěztví za sebou už třetí jízda odpadá.Postupují ...2 ...dvojice - z těchto dvou dvojic vzejdou dva vítězové kteří se utkají ve finalových jízdách,buď na 3 nebo na 5 jízd. Druhý je poražený z finale a o třetí místo se rozjedou zbývající dva ze čtveřice.
mr.BSE psal:ross psal:podobnou fotku mám z Ivančic v Asiji
ale už to nějak neřešímAle ale, kdepak?
hnedka na začátku směrem od Krumlova
jeli jsme s kámošem a blejsklo to každýho
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
K.a.s.y.m. (Člen) 02.09.2008 10:48:44 Offline |
Ondráš psal:Honza B12 psal:Tvrdili, že to točej, akorát nešli po rychlostech
Bude to v televizi?
Bylo vidět pičo triko?
Budeme horší než nájemní vrazi?
akorát v rádiu http://www.rozhlas.cz/motozurnal/radce/_zprava/489365
K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:Honza B12 psal:Tvrdili, že to točej, akorát nešli po rychlostech
Bude to v televizi?
Bylo vidět pičo triko?
Budeme horší než nájemní vrazi?akorát v rádiu http://www.rozhlas.cz/motozurnal/radce/_zprava/489365
Ze 4 kilometrů i s registračkou parchant......snad se tak často nepotkáme
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
VikecB12 psal:Kua a já sem si dával vysokorychlostní přesun Blatná-Pisek-Tábor....tak sem měl štěstí že sem jim nevjel do léčky
A kde tam v tom Bozaku stali? Sem tama navecir taky dvakrat projizdel, ale nikde jsem je nepotkal
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:VikecB12 psal:Kua a já sem si dával vysokorychlostní přesun Blatná-Pisek-Tábor....tak sem měl štěstí že sem jim nevjel do léčky
A v nedělu nás měřili lejzrem v Boskovicích při vejletu s Šíleným,ale varoval nás nějakej týpek v Audině,tak sme kolem nich projeli ukázkově 49Km/hA kde tam v tom Bozaku stali? Sem tama navecir taky dvakrat projizdel, ale nikde jsem je nepotkal
Ven ze fsi,směrem na Protivanov. Ale brali to na místě,takže můžeš být klidnej
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
ross psal:mr.BSE psal:ross psal:podobnou fotku mám z Ivančic v Asiji
ale už to nějak neřešímAle ale, kdepak?
hnedka na začátku směrem od Krumlova
jeli jsme s kámošem a blejsklo to každýho
Jo ta seda krabica, co je tam napevno?
Neboj, dlouho nebude
Second Class Citizen
1130 Café Racer
U nas v Prostějově začli s vystavbama radaru, no uz pribili dalsi 2, doufam ze tech slibovanejch 20 kusu nebude pravda a snad jim to zakon od 1.2009 zakaze cucakum mestskejm
Nemáte někdo ofocený časy těch rozjížděk B6, B12 a GSX 14? Kouk bych na to. Jinak největší handikept pro nejslabší katerogii 6tek bylo, že se jezdilo do kopce, tam u nich ty časy podle mě budou nejvíc znát. Samozřejmě nic to nemění na tom že nejlepší 6ka se nemůže rovnat těm co dojeli první ze silnějších kategorií.
Pajk psal:Nemáte někdo ofocený časy těch rozjížděk B6, B12 a GSX 14? Kouk bych na to. Jinak největší handikept pro nejslabší katerogii 6tek bylo, že se jezdilo do kopce, tam u nich ty časy podle mě budou nejvíc znát. Samozřejmě nic to nemění na tom že nejlepší 6ka se nemůže rovnat těm co dojeli první ze silnějších kategorií.
Každopádně u mě máš a za to, že si porazil Progeara.
nicola.foxx (Člen) 05.09.2008 09:57:25 Offline |
Pajk psal:Nemáte někdo ofocený časy těch rozjížděk B6, B12 a GSX 14? Kouk bych na to. Jinak největší handikept pro nejslabší katerogii 6tek bylo, že se jezdilo do kopce, tam u nich ty časy podle mě budou nejvíc znát. Samozřejmě nic to nemění na tom že nejlepší 6ka se nemůže rovnat těm co dojeli první ze silnějších kategorií.
Neplacej kraviny. Dyt ti to jelo suprove. A natrit to tem silnejsim na rozjezdu, ze pomalu zacinaly plakat. Kdybys to tam mrskal na B12, tak si rozseknul i toho elektronickyho bramboraka.
nicola.foxx (Člen) 05.09.2008 10:21:40 Offline |
Meloun psal:Jj-ty rozjezdy přes brzdu jsou fajn
Ovšem na 12ce už to taková prdel není...na 6ce může člověk hned od začátku kravit s plynem,aniž by se musel bát zvedání předku..
Kdyz jsem koukal na Pajka, tak mu tu cubka sla nahoru i na dvojaka. Ale fakt jezdil pekne. Sice nema tak peknou motorku jako ja, ale umi na ni jezdit lip.
K.a.s.y.m. (Člen) 05.09.2008 10:21:58 Offline |
dáš plnej a na omezovači akorát řadíš bez spojky pod plnym.
Smoula.koumak (Člen) 05.09.2008 11:41:24 Offline |
karlos100 psal:...parchant,za rok uvidí
ty snad plánuješ koupit 12tku?
Bandit v lese :-))
Loser psal:mate stesti,ze jsem tam nebyl ja ... bych vam to na tom svym chcrchlu natrel ... a to bych se rozjizdel na trojku,abych vam dal aspon nakou sanci
Ale největší potupa by byla, že by je porazil třívál.
Pajk psal:No možná až budu velkej chlap a zatím mě ti to kvedlání s tou šaltrpákou nahoru a dolu baví, 12ka je pro dědky co potřebujou prodloužit, že kluci 6kaři.
Jasně mládežníku
Aspoň má člověk pocit,že na tý motyce k něčemu je
a ne že se jen veze na lokomotivě
...a bude hůř!
Smoula.koumak (Člen) 06.09.2008 21:35:43 Offline |
2Karlos100: a proto chceš mezi zrádce, nebo polomrdky
Bandit v lese :-))
Progear 650 (Člen) 07.09.2008 18:08:17 Offline |
Ondráš psal:Pajk psal:Nemáte někdo ofocený časy těch rozjížděk B6, B12 a GSX 14? Kouk bych na to. Jinak největší handikept pro nejslabší katerogii 6tek bylo, že se jezdilo do kopce, tam u nich ty časy podle mě budou nejvíc znát. Samozřejmě nic to nemění na tom že nejlepší 6ka se nemůže rovnat těm co dojeli první ze silnějších kategorií.
Každopádně u mě máš a za to, že si porazil Progeara.
jen počkej zajíci.....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 07.09.2008 18:11:04 Offline |
Pajk psal:Ondrášovi dík za pivo, nicola.foxx: s 12kou? No možná až budu velkej chlap a zatím mě ti to kvedlání s tou šaltrpákou nahoru a dolu baví, 12ka je pro dědky co potřebujou prodloužit, že kluci 6kaři.
naprostej souhlas......
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
nicola.foxx (Člen) 12.09.2008 08:29:42 Offline |
osiris psal:...až se to posbírá od víc lidí, tak to bude jako komplet třeba na dvd
Osi: Nemyslel nahodou ty fotky a videa, o kterych tam mluvil ten borec s mikrofonem?
Ten tam rikal, ze fotky a videa z cely akce zajistuje nekdo nevim kdo a ze to bude k dispozici. Ale koho se zeptat? Sem si tu akci vlozil ty, tak asi proto se ptame tebe.
nicola.foxx (Člen) 13.09.2008 23:36:23 Offline |
kojaksro psal:Nicola
Osi
..... to je akorát, na začátek nemotosezóny
U toho budu pekne drzkovat, ze to nevytahnu z garaze, pac bych na tom zmrznul.
Ale uz se na to DVD tesim jak malej kluk.
...dvd je tady http://www.suzukibandit.cz/download.php … mp;sekce=5 (čtěte info)
nicola.foxx (Člen) 27.10.2008 23:14:37 Offline |
osiris psal:...dvd je tady http://www.suzukibandit.cz/download.php … mp;sekce=5 (čtěte info)
SOSAM SOSAM. Dekuji panovi. Tak to budu koukat na Bajkr bojs, ve stinu gengu, na drakday. Malem jsem na tohle dividiii zapomel.
osiris psal:...uvidíme teda jak se vyjádřej ostatní
No možná mam rejpavej dotaz a na blbou otázku očekávám blbou odpověď, ale proč .nrg a ne .iso?
Co ti co nemají Nero, nebo si to neumí převést?