Nejsi přihlášen
Re: I. suzukinakedrakday
...a co já už teď s tím ? jestli ho v tučňákoj nemáš
(hele nikdy nemůžeš vyhovět všem tak jak by to zrovna oni konkrétně chtěli, je to zdarma (i když jistě chápeš že výroba zdarma nebyla), místo toho aby si to každej kupoval, tak očekávám i trošku snahy )
...jestli je to tam nějaký nakoplý (uvidíme podle odezvy), tak to tam samo dám znova
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...a co já už teď s tím ? jestli ho v tučňákoj nemáš
(hele nikdy nemůžeš vyhovět všem tak jak by to zrovna oni konkrétně chtěli, je to zdarma (i když jistě chápeš že výroba zdarma nebyla), místo toho aby si to každej kupoval, tak očekávám i trošku snahy )
...jestli je to tam nějaký nakoplý (uvidíme podle odezvy), tak to tam samo dám znova
V pohodě.
OK. Tak pokud bude mít někdo zájem o ISO obaz, ať se ozve. Mám na to utilitku, která to překonvertí. Já jen že ISO je standartní fromát, který zvládnou snad všechny vypalovací programy, kdežto nrg nikde jinde než v Neru nepustíš.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Progear 650 (Člen) 28.10.2008 18:54:46 Offline |
Nech Osiho napokoji.. Díky jeho návodu pro blbý..., sem to asi zmáknul i já... teda zatim vypaluju...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
progearoj: tak napiš jestli je to ok
ondrášoj: však jo, nero se válí v každým kompu (máš pravdu, na iso jsem to přehodit moh, ale nevidím v tom neru problém, takhle to vypálí i filous ) ...taky jsem to tam moh dát jako root dývka, ale měl jsem strach aby se filousoj nerozutíkaly ty mrchy složky a neschovaly se mu třeba pod stůl (na divx jsem to ponižovat nechtěl)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:ondrášoj: však jo, nero se válí v každým kompu (máš pravdu, na iso jsem to přehodit moh, ale nevidím v tom neru problém, takhle to vypálí i filous ) ...taky jsem to tam moh dát jako root dývka, ale měl jsem strach aby se filousoj nerozutíkaly ty mrchy složky a neschovaly se mu třeba pod stůl (na divx jsem to ponižovat nechtěl)
Jasný jasný... Už mám skoro staženo...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Progear 650 (Člen) 28.10.2008 19:17:33 Offline |
tak dávám vědět... maká to bez problému... děkuji moc...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"