Nejsi přihlášen
Re: Bude Vám to vadit?
harris psal:ondra_S psal:když vám se budu chodit přispívat a tak, když už nemám bandita? Koupil jsem Monstra 900
já jsem šel taky do dvou hrnků ale nikomu to tu neříkej
Jako 650 bandit za 650 SV? No nevim... Mě teda SV 650 moc nenadchlo, ale asi jsem zmlsaný B12 a tím sametovým 4válem.
Každému soudruhovi podle jeho gusta.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Spokojenej určitě jsem mě esvo příjemně překvapilo jízdníma vlastnostma, je o padesát kilo lehčí, a jízda sním je určitě svižnější, to je teda aspoň můj názor, vyhovuje mi víc než Bandaska, i když je fakt, že jen tak bych bandasku nevyměnil njn, osud.
změna je život... měním čtyři za dva
K.a.s.y.m. (Člen) 27.06.2008 08:28:38 Offline |
Ondráš psal:harris psal:ondra_S psal:když vám se budu chodit přispívat a tak, když už nemám bandita? Koupil jsem Monstra 900
já jsem šel taky do dvou hrnků ale nikomu to tu neříkej
Jako 650 bandit za 650 SV? No nevim... Mě teda SV 650 moc nenadchlo, ale asi jsem zmlsaný B12 a tím sametovým 4válem.
Každému soudruhovi podle jeho gusta.
Proti Béčku to rozdíl je....ať už v kultivovanosti chodu motoru a nebo v síle od 4000 - 7000..jinak je to to sami jen v o něco lehčím provedení.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
No mě právě ta kultivovanost přišla tragická, když jsem na tom vzal za heft, tak se to rozvibrovalo jak sviňa, spodek to mělo, ale ty koule tomu jaksi chyběly (je to dvouvál, vim).
Je to o vkusu. Já bych to za B12 neměnil a na litru jsem nejel, tak nemůžu posoudit.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
... třeba tohle
http://www.motoinzerce.cz/motorky/jinch … plica.html
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:... třeba tohle
http://www.motoinzerce.cz/motorky/jinch … plica.html
jj, to je solidní nářadí
změna je život... měním čtyři za dva
K.a.s.y.m. (Člen) 27.06.2008 09:44:47 Offline |
Ondráš psal:No mě právě ta kultivovanost přišla tragická, když jsem na tom vzal za heft, tak se to rozvibrovalo jak sviňa, spodek to mělo, ale ty koule tomu jaksi chyběly (je to dvouvál, vim).
Je to o vkusu. Já bych to za B12 neměnil a na litru jsem nejel, tak nemůžu posoudit.
Já jsem ale nepsal ,že je to klidnější...já jsem psal ,že tam je rozdíl v kultivovanosti...jasně ,že SV klepe a rozumne to jede až od 3000 ne jak bandit od volnoběhu.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
tak já vám sem občas něco napíšu kucí a jinak čekám vás v sobotu na sraze http://moto-svatoslav.cz
DUM SPIRO SPERO
Já z litrového svčka přešel k banditovi. Stále tvrdím a myslím si, že to byla dobrá volba. Čtyřválcový sametový chod je méně konfliktní a občasnou chybu řidiče více toleruje, ale dvouvál je zase taková srdeční záležitost. K nelibosti zde některých se asi ke dvouválci někdy vrátím, ale v cestovnějším vydání. (Když jsem se svezl na banditovi poprvé, tak mi připadal, že má daleko větší zátah než SVčko)
Jezdím tak, abych dojel!
Stránky: 1