Nejsi přihlášen
východočeská sekce - Dvoračka
wopičáci co si zvopakovat loňskou akcičku a zas si trošku zahulákat f Trauči na Dvoračce ? dlouho jim tam nikdo neřval BANDIT PIČO
vyděl bych to na prfní vejkend f březnu.Ha ? třeba se nám poštěstí a zas bude dole předváděčka a degustace vína .jim tam uděláme kultůůůůůůru
...nikdo nevojebe Ježíše...
Re: východočeská sekce - Dvoračka
no kurňa pokud bych mohl též,nemám to totiž až tak daleko,není li to nějaká vaše soukrommá akce,tak jedno dvě neškoděj,na víno sem totiž barbar bo ho leju s kolou
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
maňas psal:Palous : Máš recht,kdo nepotřebuje kýbl chlastá pod svoje možnosti
...no myslim, že Palous ví vo čom mluví, viz. jeho historka s antabusem a prosba vo druhý pifko ...a pag se mi divjej, že se tlemim aš nemůžu chodit
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Loser psal:Ja jdu na ples (na plech) 3. Takze Dvoracku bohuzel vynechavam
Toz si tam dejte i za me (a vubec me nesetrete!!!!)
no ono chvilku bys přijít mohl,by tě neubilo,alespoň by ses připravil na následný den
Čauec bando,
je fakt, že v tomhle období je hodně plesů atd., ale snad se nás tam pár sejde, už se na to děsně těšim.
Při ojednávání jsem nic moc nespecifikovala, takže tam máme zamluvený opět balkónek s hooooooodně dlouhým stolem a jestli nás tam bude deset nebo třicet je totálně fuk, hlavně že bude sranda a spousta jídla i mňam, mňam pitiva....doufám, že především piv, rumů a slivoic...
Tý jóóó, já už Vás tak dlouho neviděla....normálně....se mi stejská.... fakt.
Jo,... a pro mimopražský se určo nějaké docela fajn přespání najde...
Tak zatim páčko, zase se tady časem objevim, docela bych uvítala nějaké další potvrzení účasti...alespoň pro rámcovou představu, jak to tam bude vypadat.
Zdary! A nechcete to přemístit na Luční boudu, kde bude 2.3. koncert Tří sester?! Valím tam, zatím to tedy tak vypadá. Více na www.lucnibouda.cz...
Život není věčný, ale já ano...
Živel psal:Zdary! A nechcete to přemístit na Luční boudu, kde bude 2.3. koncert Tří sester?! Valím tam, zatím to tedy tak vypadá. Více na www.lucnibouda.cz...
To zas budou mit ochranari proc remcat
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Živel psal:Ochranáři to moc nafukují...spíš to je o penězích, závisti, nevraživosti,.... a o spoustě jiných "dobrých" vlastností...vítej na horách!!!
Tak tam uděláme nějaký další sejšn,tady už to má Klára zajednaný,takže za snažení by sme měli přijít,se zastav taky,stejně začnou hrát někde v devět,nebo deset,si dáš pět na stojáka a můžeš běžet
Živel psal:Ochranáři to moc nafukují...spíš to je o penězích, závisti, nevraživosti,.... a o spoustě jiných "dobrých" vlastností...vítej na horách!!!
Znam. Houbare sou schopny dat k soudu ale vykacet pulku lesa? proc ne...
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
No to Ti, Teri, pěkně díky.... Já zamluvim hospodu a Ty tady házíš lobby pro Tři sestry....ach jóóóóóó....to mam teda káááámošky.... Stačí, že už Jeňouch něco naznačoval, že jedou s bráchou a známejma na chalupu, tak doufám, že tam nebudu sama. Mohla bych se tam tak akorát pořádně opít a pak skočit z toho balkónku. ...Někdo by měl rázem na stole fakt velkou porci hovězího... Ale možná, že naštvanej provozní by ze mne udělal porcí víc... Možná bych se po těch slivovicích dobře flambovala.
TAKŽE!!! V zájmu zachování motorkářky mě v tom nenechte, jo???!!!
Sic budou hrát od 21h as,jsem ale celý den v práci a na horu se chci dostat pěšmo..Kdyby jen houbaři...
Kláry,promiň,kdyby se koncert zrušil,bo zatím nedostali povolení od krnapptáků kvůli rolbám a skůtrům,tak dovalím do TR,ju?
Život není věčný, ale já ano...
Stránky: 1