Nejsi přihlášen
nový moto
Hoj bandité, po té co jsem 10let zpátky prodal suzuki gf250 jsem si vcera splnil sen-v garáži mi stojí bandit 6 r.v. 2004 nááááádhernýýýýýý Včera celý nadržený po koupi jsem se rychle převlík do kuže a letím na parkoviště se v klidu projet. v tom fofru jsem ,idiot blbej ,nechal moto na bočním stojanu.Po zahřátí mota tam celý nadržený kopnu 1 a ono to samo zřejmě zdechlo. takhle jsem tam šaškoval asi 5min. spocenej až na zadku a uvažoval čím to bude.pak mě zachránil maník co šel okolo a upozornil mě na tento muj omyl.
Přeju všem co nejmínˇ takových konin o hooooodně km bez nehod. zdarec na cestě
Dohnat a předehnat
Re: nový moto
to je normálka, já zase zvyklej z předchozí mašiny,která měla hlubokou nádrž nakoukl do béčka,říkám šak benál tam je,tak proč to nejede a vono ho tam bylo málo, přestože sem hladinu viděl,sem volal aj původnímu majiteli.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:to je normálka, já zase zvyklej z předchozí mašiny,která měla hlubokou nádrž nakoukl do béčka,říkám šak benál tam je,tak proč to nejede a vono ho tam bylo málo, přestože sem hladinu viděl,sem volal aj původnímu majiteli.
proto to jezdím do sucha
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
![]() |
nicola.foxx (Člen) 01.07.2008 14:52:20 Offline |
Kurva pekna masina
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
tak vitej mezi nas.
a neboj, takovy veci se stavaj - ja jsem taky dumal, proc to chcipa a byl v tom ten stojanek a pak jsem dumal podruhy, proc to nechce jet a chcipa to - a to sem mel taky prazdnou nadrz jako betonar zakusku
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
když už sme při tom pomlouvávání a házení si hnoje na hlavu, přidáme taky
koupil sem položenou B12– tudíž nepojízdnou a při složení ne a ne ani škytnout..
startér se nechtěl ani pohnout..
tak sem elektriku durch rozhodil a proměřil a až podle kabliků sem přišel k snímači spojky..
no holt zkušenost
tož tak..
Mirek D psal:Ve Švýcarsku jsem 2 hod. blbnul na pumpě: "proč to nejede"....
Našel jsem i pojistky vo kterých jsem nevěděl...
A přitom jsem si jenom vytáhl kablík od spínače na spojce
Z toho vyplývá nejezdit do Švýcarska, aby se ti to nestalo
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1