Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Debata s motorkářem a polici na ČT

Fik-B6S (Člen)
29.06.2008 18:32:28

Debata s motorkářem a polici na ČT

Viděli jste to?
Koukněte na to. Teď se na to dívám a mluví tak nějak normálně i když některé názory...
http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/26 … eamtype=WH

Amatér postavil Archu, profesionál Titanic...
http://www.youtube.com/watch?v=Fk8W4OyaHZU
Fik-B6S (Člen)
29.06.2008 18:36:38

Re: Debata s motorkářem a polici na ČT

tak to  je síla za chodce mluví Duchodkině...sicksicksick

Fik-B6S (Člen)
29.06.2008 19:09:46

KOukněte na to některé hefty jsou fakt bomba...bigsmilebigsmilebigsmile

Ondráš (Člen)
29.06.2008 19:59:39

Viděl jsem půlku... To je o ničem...sick

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
osiris (Člen)
29.06.2008 20:02:22

...to je chujovina sick taky jsem to nedokoukal

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
XJelen (Člen)
29.06.2008 20:06:32

O problématice jízdy na motorce diskutuje čopr jezdící ve formaci (které mají dokonce secvičené)včetně signalizace.headshake Nic proti tomu klukovi ale ale v týdle debatě je ztracenej - na druhou stranu kdo jinej(než čoprák) by se tam postavilredface

Strýcfajtr !!!
Kožak (Člen)
29.06.2008 20:28:24

Sakra kde ty lidi do těch debat sbíraj ?headshake

MRDAT!!!
barynek (Člen)
29.06.2008 20:33:08

XJelen psal:

O problématice jízdy na motorce diskutuje čopr jezdící ve formaci (které mají dokonce secvičené)včetně signalizace.headshake Nic proti tomu klukovi ale ale v týdle debatě je ztracenej - na druhou stranu kdo jinej(než čoprák) by se tam postavilredface

a proč by se tam nemohl postavit někdo jinej než čoprák? Každej za to veme,ne? Já bych si tam klidně šel stoupnout, nemám s tím problém, následky svých činů si nesu odpovědně sámgood
Ale jak se tu píše, kde ty lidi berou, to by jeden sick Milane...headshake
PS: ona ta formace "cik cak" neni k zahození, když na to ten před tebou kvuli nějaký náhodný situaci veme za brzdy, tak abys mu nelezl hned do assidontknow

Bandit 4EVER!!!
Ondráš (Člen)
29.06.2008 20:44:24

barynek psal:

PS: ona ta formace "cik cak" neni k zahození, když na to ten před tebou kvuli nějaký náhodný situaci veme za brzdy, tak abys mu nelezl hned do assidontknow

O cik cak formaci tu snad myslím nikdo nepochybuje. ANi bych neřekl, že je to o tom, že ti někdo před sebou vezem za brzdy, jako spíš že máš o té skupině přehled. Každý je zodpovědný za toho za sebou a když se třeba něco stane, tak jen tím, že se koukáš do zrcátka můžeš zastavit celou skupinu. Když přijedeš třeba na semafory, tak se tam líp naskládáš. To brždění je bych řekl druhotný efekt.

XJelen (Člen)
29.06.2008 20:45:51

barynek psal:

Já bych si tam klidně šel stoupnout, nemám s tím problém, následky svých činů si nesu odpovědně sámgood

A copa bys jim tam povídalidontknow že dodržuješ poctivě pravidla a že to ne ty ale ti ostatní. Tuhle pozici vykryl čoprák, všichni ví, že čopry nejsou ten problém co ukazovali na Nově. Ale je tam za motorkáře (kteří jsou mediálně dva typy - jeden co jezdí na pochromavaným parníku s třásněma a druhej co se mu válí motyka po zemi ve zprávách na Nově), ale problém je poldové mluví o těch druhejch a obhajuje je někdo úplně jinej. Alespoň takhle to vidím. Jízdu ve formaci nezavrhuju ale ta není ten problém co chtěli řešit.

Strýcfajtr !!!
richie (Člen)
29.06.2008 21:47:32

sracky, sracky, sracky, picoviny....nikdo z nich nikdy nestudoval retoriku..... fuj ... kazdej z nich vo tom vi picu, bengalove jsou alibisti fuck .... duchodkyne ani nevi co je za den....

Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
Nosorozec (Člen)
29.06.2008 22:13:43

jee tak jsem taky kouknul na kousek a to jsou kecy to je hrozny taky by me zajimalo kde do toho ty lidi berou chudak babicka ta vypadala ze chvili ani nevedela co se po ni chce!!smile1

..........dejte mě na čtyři ja dojdu, ale po dvou to bude větší adrenalin.........
barynek (Člen)
29.06.2008 22:21:50

Ondráš - nepochybně máš přehled o lidech před tebou a za tebou. To je jasný, jen prostě říkám "proč ne". Ostatně dycky je to o hlavě, ne? A tu my tady máme v pořádkubigsmile
XJelen - je jasný, že si tam nevezmou nekoho kdo má "erjedničkuwoe" a honí kolýnko v kdejaký zákrutě. Je pravda, že je tam každej za jinou sortu lidí, ale oni tím zaplácli hubu lidem který na to koukaj a nemaj o tom ponětí. A co bych jim vykládal? no rozhodně ne to že jezdim všude po městech 50, mimo obec 90 a na dálnici 130. To snad každýmu dojde že takhle 90% řidičů (a je jedno jestli moto nebo auto) nejezdí..idontknow
jdu na wine

Bandit 4EVER!!!
Ondráš (Člen)
29.06.2008 22:29:35

barynek psal:

Ostatně dycky je to o hlavě, ne? A tu my tady máme v pořádkubigsmile

A to si vzal kde?surprised

smile1

barynek (Člen)
29.06.2008 22:36:31

stačí si přečít pár příspěvků tady a je hned každýmu jasný že je to tu samá elita - slušně vychovaný jedinci, odpovědní řidiči a já nevím kdesi-cosismile1

Bandit 4EVER!!!
Radek-Ban (Člen)
30.06.2008 01:16:35

samá elita headshakesick

"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Radek-Ban (Člen)
30.06.2008 01:21:44

...vzteklá důchdkyně surprisedČopristaidontknow(kterýmu to stejně víc než 130nejede) ale chtrej jak rádio...surprised

"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
xrohy (Člen)
30.06.2008 09:58:40

No to sou howna.....
Radši jsem to vypl takovou sestavu...fuck

Čaroděj Dobroděj 8-)
Monty Jack (Člen)
30.06.2008 10:35:17

No já nevím, taková debata sice vyřeší hovno, ale že bych se kvůli tomu vztekal idontknow

a k projevu účastníků ... já bych si docela poslech vás jak formulujete svoje moudra v argumentační (jakkoli stupidní) debatě před kamerama.
Vona to není žádná ass

Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
sonyk (Člen)
30.06.2008 13:00:09

jj koukal sem na to v tv pekne se u toho usinalo smile1 ten motorkar no poprade des. ale to voni vsichni

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS