Nejsi přihlášen
Debata s motorkářem a polici na ČT
Viděli jste to?
Koukněte na to. Teď se na to dívám a mluví tak nějak normálně i když některé názory...
http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/26 … eamtype=WH
Re: Debata s motorkářem a polici na ČT
tak to je síla za chodce mluví Duchodkině...
KOukněte na to některé hefty jsou fakt bomba...
O problématice jízdy na motorce diskutuje čopr jezdící ve formaci (které mají dokonce secvičené)včetně signalizace. Nic proti tomu klukovi ale ale v týdle debatě je ztracenej - na druhou stranu kdo jinej(než čoprák) by se tam postavil
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:O problématice jízdy na motorce diskutuje čopr jezdící ve formaci (které mají dokonce secvičené)včetně signalizace. Nic proti tomu klukovi ale ale v týdle debatě je ztracenej - na druhou stranu kdo jinej(než čoprák) by se tam postavil
a proč by se tam nemohl postavit někdo jinej než čoprák? Každej za to veme,ne? Já bych si tam klidně šel stoupnout, nemám s tím problém, následky svých činů si nesu odpovědně sám
Ale jak se tu píše, kde ty lidi berou, to by jeden Milane...
PS: ona ta formace "cik cak" neni k zahození, když na to ten před tebou kvuli nějaký náhodný situaci veme za brzdy, tak abys mu nelezl hned do
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:PS: ona ta formace "cik cak" neni k zahození, když na to ten před tebou kvuli nějaký náhodný situaci veme za brzdy, tak abys mu nelezl hned do
O cik cak formaci tu snad myslím nikdo nepochybuje. ANi bych neřekl, že je to o tom, že ti někdo před sebou vezem za brzdy, jako spíš že máš o té skupině přehled. Každý je zodpovědný za toho za sebou a když se třeba něco stane, tak jen tím, že se koukáš do zrcátka můžeš zastavit celou skupinu. Když přijedeš třeba na semafory, tak se tam líp naskládáš. To brždění je bych řekl druhotný efekt.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
barynek psal:Já bych si tam klidně šel stoupnout, nemám s tím problém, následky svých činů si nesu odpovědně sám
A copa bys jim tam povídal že dodržuješ poctivě pravidla a že to ne ty ale ti ostatní. Tuhle pozici vykryl čoprák, všichni ví, že čopry nejsou ten problém co ukazovali na Nově. Ale je tam za motorkáře (kteří jsou mediálně dva typy - jeden co jezdí na pochromavaným parníku s třásněma a druhej co se mu válí motyka po zemi ve zprávách na Nově), ale problém je poldové mluví o těch druhejch a obhajuje je někdo úplně jinej. Alespoň takhle to vidím. Jízdu ve formaci nezavrhuju ale ta není ten problém co chtěli řešit.
Strýcfajtr !!!
sracky, sracky, sracky, picoviny....nikdo z nich nikdy nestudoval retoriku..... fuj ... kazdej z nich vo tom vi picu, bengalove jsou alibisti .... duchodkyne ani nevi co je za den....
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
jee tak jsem taky kouknul na kousek a to jsou kecy to je hrozny taky by me zajimalo kde do toho ty lidi berou chudak babicka ta vypadala ze chvili ani nevedela co se po ni chce!!
..........dejte mě na čtyři ja dojdu, ale po dvou to bude větší adrenalin.........
Ondráš - nepochybně máš přehled o lidech před tebou a za tebou. To je jasný, jen prostě říkám "proč ne". Ostatně dycky je to o hlavě, ne? A tu my tady máme v pořádku
XJelen - je jasný, že si tam nevezmou nekoho kdo má "erjedničkuwoe" a honí kolýnko v kdejaký zákrutě. Je pravda, že je tam každej za jinou sortu lidí, ale oni tím zaplácli hubu lidem který na to koukaj a nemaj o tom ponětí. A co bych jim vykládal? no rozhodně ne to že jezdim všude po městech 50, mimo obec 90 a na dálnici 130. To snad každýmu dojde že takhle 90% řidičů (a je jedno jestli moto nebo auto) nejezdí..
jdu na
Bandit 4EVER!!!
Monty Jack (Člen) 30.06.2008 10:35:17 Offline |
No já nevím, taková debata sice vyřeší hovno, ale že bych se kvůli tomu vztekal
a k projevu účastníků ... já bych si docela poslech vás jak formulujete svoje moudra v argumentační (jakkoli stupidní) debatě před kamerama.
Vona to není žádná
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Stránky: 1