Nejsi přihlášen
To mi vrtá hlavou....
Tak pročítam tady náš bazar a koukám, že někdo prodává fungl novou 650ku, najeto 5000km, cca. A říkam si - proč to kua dělaj, že koupí motyku a pak ji hned ženou z baráku? Že by je přestala bavit? Nebo neví co s penězma?? Narození např. potomka není v tomhle směru asi ten důvod nebo barák, to by si ji přeci dotyčnej ani nekoupil, ne?
Jen se ptám, páč nemám co dělat a přemejšlim nad vinama ale i tak, kdo mi rozumně odpoví má u mě na dalším srazu pivko
PS: pro rejpaly zdůrazňuju ROZUMNĚ
Bandit 4EVER!!!
Re: To mi vrtá hlavou....
barynek psal:Tak pročítam tady náš bazar a koukám, že někdo prodává fungl novou 650ku, najeto 5000km, cca. A říkam si - proč to kua dělaj, že koupí motyku a pak ji hned ženou z baráku? Že by je přestala bavit? Nebo neví co s penězma?? Narození např. potomka není v tomhle směru asi ten důvod nebo barák, to by si ji přeci dotyčnej ani nekoupil, ne?
Jen se ptám, páč nemám co dělat a přemejšlim nad vinama ale i tak, kdo mi rozumně odpoví má u mě na dalším srazu pivko
PS: pro rejpaly zdůrazňuju ROZUMNĚ
Takže diplomku už si dopsal, jo?
Myslím, že od toho třeba čekal něco jiného, nebo ji koupil tajně a manželka mu to "rozmluvila" a půjde do silnější.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:barynek psal:Tak pročítam tady náš bazar a koukám, že někdo prodává fungl novou 650ku, najeto 5000km, cca. A říkam si - proč to kua dělaj, že koupí motyku a pak ji hned ženou z baráku? Že by je přestala bavit? Nebo neví co s penězma?? Narození např. potomka není v tomhle směru asi ten důvod nebo barák, to by si ji přeci dotyčnej ani nekoupil, ne?
PS: pro rejpaly zdůrazňuju ROZUMNĚTakže diplomku už si dopsal, jo?
Myslím, že od toho třeba čekal něco jiného, nebo ji koupil tajně a manželka mu to "rozmluvila" a půjde do silnější.
Ondrášku, kde žiješ? Jistě že ne ale pracuju na tom zbývá už jen praktická část, skoro
Bandit 4EVER!!!
nety psal:BARYNKU, STUDENT, KTERÝ MYSLÍ, JE PRO STUDIUM EFEKTIVNĚ ZTRACEN
já jsem spíš ZAtracen, ale dělám co můžu no Kdy budeš doma? Někdy kolem 18.7. bych tam měl v těch krajích bejt, co tomu dát malinko za uší?
Bandit 4EVER!!!
Ondráš psal:barynek psal:Ondrášku, kde žiješ? Jistě že ne ale pracuju na tom zbývá už jen praktická část, skoro
Já jen, že už přemejšlíš nad takovejma .
Nemůžu pořád jen , musim se občas zabývat i trénováním mozku
brzo to skončí a pak nebude na viny čas
Bandit 4EVER!!!
Hele já jsem ještě za komančů koupil sjezdovky Elany a to bylo něco nový 3200Kč, vod chlapíka kterej na nich stál dvakrát za 800Kč že mu nezatáčej.Byly jako nový on měl doma už funglovky Atomic stejná koncepce dýlka a chrochtal blahem.Nevěděl co s prachama.Borec třeba koupil Bandita a kámoši maj v ulici supersporty tak nechce bejt pozadu a jestli ztratí 20,40 klacků chuj s tím.
Michal Dk psal:Jo ještě jsem zapoměl je to rozumný?Já jen kvůli tý tvý poslední větě v úvodu příspěvku.
no, rozumný mi to nepřipadá (ne to vysvětlení, ale to chování že si musí mastit ego něčím jiným když to maj kamarádi), ael když ses taky hezky rozepsal tak ti to snad i odpustim
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Michal Dk psal:Jo ještě jsem zapoměl je to rozumný?Já jen kvůli tý tvý poslední větě v úvodu příspěvku.
no, rozumný mi to nepřipadá (ne to vysvětlení, ale to chování že si musí mastit ego něčím jiným když to maj kamarádi), ael když ses taky hezky rozepsal tak ti to snad i odpustim
Chápu žes musel říct že to není rozumný pivo je pivo
Michal Dk psal:barynek psal:Michal Dk psal:Jo ještě jsem zapoměl je to rozumný?Já jen kvůli tý tvý poslední větě v úvodu příspěvku.
Chápu žes musel říct že to není rozumný pivo je pivo
panáček na to jde od lesa Tož to já tě na to jednu pozvu, když jsi mi to takhle hezky vysvětlil
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1