Nejsi přihlášen
Železný Brod - MotoStrážci Zákona tzv. ČERTI
Zdarec Bando
Železný Brod 29.6.2008 17-18ho
tak se musím podělit s Váma o tuto informaci...
okolo 17-18ho jsem je tam potka a tak jsem neváhal a drze fotil!
byla tam už u nich kámoška, která s nima hodila řeč. Pánové okolo 30-35let a celkem v poho.....jsou z Ústí nad Labem
jooo a nanějakou honitbu to nevypadalo
koukal jsem na pryže....vypadalo to na vejletníky
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
Monty Jack (Člen) 29.06.2008 22:29:49 Offline |
Re: Železný Brod - MotoStrážci Zákona tzv. ČERTI
Mělo by to být něco takovýho asi http://moto.honda.cz/motocykly/touring/ … rmace.html
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
richie psal:vim ze me reknete ze je to naprosto jasny, ale co je to za motorku...nejak to nemuzu poznat.... Moto-Guzi?
Pan am nebo jak to je. Od Hondy...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
ross psal:a co s tím na železňáku chtěj dělat??
asi honit zlobivý motorkáří, ne?
mám známýho, kterej na tom jezdil (jako poliš myslim) a říkal že jak je to autobus jak sviňa, tak je to obratný celkem dost. Takže bych to zase uplně neodsuzoval, výkon to má, krouťák taky, tak asik záleží na pilotovi, ne? A někde na youtubee jsem viděl borca (sice USA) co na tom dělal neskutečný psí kusy
rozhdoně nepodceňovat
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:ross psal:a co s tím na železňáku chtěj dělat??
mám známýho, kterej na tom jezdil (jako poliš myslim) a říkal že jak je to autobus jak sviňa, tak je to obratný celkem dost. Takže bych to zase uplně neodsuzoval, výkon to má, krouťák taky, tak asik záleží na pilotovi, ne? A někde na youtubee jsem viděl borca (sice USA) co na tom dělal neskutečný psí kusy
rozhdoně nepodceňovat
A nebylo to na Gold Wingu? Ale jinak souhlasím, že je to jezdci a pokud v tom sedle najezdí pár tis km, nebudou to poserové jako já a najedou si ten Železňák, tak se teda těšte... To Progearovi nepomůže ani jeho pověstná pila.
Progear 650 (Člen) 30.06.2008 07:09:54 Offline |
2 Ondras: No tak to by už nezbylo nic jinýho, než se pořádně nažrat..... Aby ta moje 'pověstná pila' zmutovala v nějakou hroznou bestii....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:2 Ondras: No tak to by už nezbylo nic jinýho, než se pořádně nažrat..... Aby ta moje 'pověstná pila' zmutovala v nějakou hroznou bestii....
Je vidět, že se učíš.
Ondráš psal:barynek psal:ross psal:a co s tím na železňáku chtěj dělat??
rozhdoně nepodceňovatA nebylo to na Gold Wingu? Ale jinak souhlasím, že je to jezdci a pokud v tom sedle najezdí pár tis km, nebudou to poserové jako já a najedou si ten Železňák, tak se teda těšte... To Progearovi nepomůže ani jeho pověstná pila.
Mnoo ten goldwing byl tady nekde na diskuzi od SLUGIho, ael nekde ve statech meli borci nějakou "kompetišn" policejní a dávali to na takovejhlech mastodontech.
Jinak až si ten Železnák najedou tak se tam budou honit s borcema jen tak pro radost
Bandit 4EVER!!!
nicola.foxx (Člen) 30.06.2008 13:01:38 Offline |
Ne ze bych s vama nejak zasadne nesouhlasil, ale podle me to je http://moto.honda.cz/motocykly/touring/ … rmace.html .
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Ne ze bych s vama nejak zasadne nesouhlasil, ale podle me to je http://moto.honda.cz/motocykly/touring/ … rmace.html .
Deauvillka má jinou přístrojovku.
nicola.foxx (Člen) 30.06.2008 13:08:03 Offline |
nicola.foxx psal:Ne ze bych s vama nejak zasadne nesouhlasil, ale podle me to je http://moto.honda.cz/motocykly/touring/ … rmace.html .
Kecam, mate pravdu. Kurva na co maj takovy zeleza ???
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
barynek psal:Ondráš psal:barynek psal:
rozhdoně nepodceňovatA nebylo to na Gold Wingu? Ale jinak souhlasím, že je to jezdci a pokud v tom sedle najezdí pár tis km, nebudou to poserové jako já a najedou si ten Železňák, tak se teda těšte... To Progearovi nepomůže ani jeho pověstná pila.
Mnoo ten goldwing byl tady nekde na diskuzi od SLUGIho, ael nekde ve statech meli borci nějakou "kompetišn" policejní a dávali to na takovejhlech mastodontech.
Jinak až si ten Železnák najedou tak se tam budou honit s borcema jen tak pro radost
proč by se s něma honili? někde v půlce je změří a na konci nebo na začátku si je pak zastaví druhá hlídka
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Smoula.koumak (Člen) 30.06.2008 22:28:42 Offline |
Honda ST 1300 Pan-european, naše policie nic jinýho nemá (teda ještě pár dosluhujících babiček XJ, CB atd.). rozhodně bych je nepodceňoval, jezdí s tím trénovat na okruh, navíc je to nejoblíbenější policejní motorka na světě, takže zas tak špatná nebude
Bandit v lese :-))
dyk je to jasne : jedes na zeleznaku pilu - zakously ve vetvich - koleno na zemi - a za tebou cajt a megafonem ti bude davat instruktaz online........ a za chvili bude na zeleznaku prazdnobo motorkari budou jezdit predpisovych 50/hod po dedine
MOTO KOZZI GRISO
jardagsf psal:dyk je to jasne : jedes na zeleznaku pilu - zakously ve vetvich - koleno na zemi - a za tebou cajt a megafonem ti bude davat instruktaz online........ a za chvili bude na zeleznaku prazdnobo motorkari budou jezdit predpisovych 50/hod po dedine
takže z toho nakonec bude taková instruktáž bezpečné jízdy, a to se kurňa vyplatí
Bandit 4EVER!!!
zzzmrzlinar (Člen) 02.07.2008 10:55:11 Offline |
mno fuct dejte bacha, jsem četl e všichni cajti s temadle PanEuropeanama absolvovali dlouhou přípravu na okruhu i mimo něj a učila je naše bývalá závodnická špička, takže potrénováno asi maj, aspoň já na šestce budu teda hodnej
ale vloni jsem jednoho potkal v Ústí a jak tak koukám že jako policajt na motorce, tak mě borec noumáně pozdravil. celkem dobrý
Monty Jack (Člen) 02.07.2008 12:23:53 Offline |
jj tady zdravěj taky ... asi to s něma nebude tak špatný
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
na bandit srazu jsme je videli kdyz sme se byli mrknout na 300 zatacek GH, ty kluci zadny orezavatka a kdyz po projeti posledniho zavodnika za nima vypalili tak to vypadalo ze ten vesmirnej korab maj celkem v ruce
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:na bandit srazu jsme je videli kdyz sme se byli mrknout na 300 zatacek GH, ty kluci zadny orezavatka a kdyz po projeti posledniho zavodnika za nima vypalili tak to vypadalo ze ten vesmirnej korab maj celkem v ruce
tak tak
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
zzzmrzlinar (Člen) 08.07.2008 10:01:07 Offline |
Tak fčera byl ve světě motorů rozhovor s jedním z nich tak se ho ptali jestli má ňákou motyku doma a von že přej má Bandita.
Stránky: 1