Nejsi přihlášen
Spidermila (Člen) 30.06.2008 13:34:24 Offline |
Monty Jack (Člen) 30.06.2008 13:48:05 Offline |
Re: Digiscrapbook
Moc pěkný ... já chci taky
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Spidermila psal:Musim se pochlubit, co moje sikovna zena vykouzlila
Bandit !
http://spidermila.barabi.org/digiscrapbook/moto1.jpg
pro rejpaly - ano, je to proste obrazek
asi ji davas malo prace, kdyz ma cas na blbosti
ale pjekny to ma
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Spidermila (Člen) 30.06.2008 14:12:08 Offline |
Loser psal:Spidermila psal:Musim se pochlubit, co moje sikovna zena vykouzlila
Bandit !
http://spidermila.barabi.org/digiscrapbook/moto1.jpg
pro rejpaly - ano, je to proste obrazekasi ji davas malo prace, kdyz ma cas na blbosti
ale pjekny to ma
Ona nevi co driv, tak se prave musi vecer necim zabavit, kdyz se Slugim chlastame
kdyz nevi, co driv, tak at si misto malovani vypracuje podrobny poradnik praci na dalsi den, aby v tom nemela takovej zmatek.
No a jak si zena nejlepe odpocine od prace? No kuaze zase praci - takze ji seber snuru vod kompu a pred vodchodem do hospody ji na zem rozsypej kybl hrachu a kybl cocky a at hezky prebira (a kdyz se budes chtet se slugim trosku zdrzet, tak ji do toho hod jeste jeden kybl fazoli)
Smarja,to zas budou reci az si to bodlinka precte
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:kdyz nevi, co driv, tak at si misto malovani vypracuje podrobny poradnik praci na dalsi den, aby v tom nemela takovej zmatek.
No a jak si zena nejlepe odpocine od prace? No kuaze zase praci - takze ji seber snuru vod kompu a pred vodchodem do hospody ji na zem rozsypej kybl hrachu a kybl cocky a at hezky prebira (a kdyz se budes chtet se slugim trosku zdrzet, tak ji do toho hod jeste jeden kybl fazoli)
Smarja,to zas budou reci az si to bodlinka precte
Kamaráde a máš tak na měsíc útrum...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Monty Jack (Člen) 30.06.2008 14:24:48 Offline |
Loser psal:... pred vodchodem do hospody ji na zem rozsypej kybl hrachu a kybl cocky,a at hezky prebira (a kdyz se budes chtet se slugim trosku zdrzet, tak ji do toho hod jeste jeden kybl fazoli
Páč výše zmíněné kýble jsou výbavou každé správné harmonické domácnosti, co ?
Sem marně přemejšlel, kde bych je splašil , že bys z nich udělal něco jako putovní pohár a pokaždé když dojde k podmínce za dobré chování, že bys ty kýble poslal o dům dál, co ?
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Stránky: 1