Nejsi přihlášen
Neprodate nekdo origo vyfuck na B6?
Vim ze me vsichni poslete do prdele ze tohle neni bazar, ale shanim origo vyfuck na B6....jedu brzo pracovne do Nemecka a nechcu aby me tam ti picusove zabavili motorku... diiky
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 30.06.2008 13:59:04 Offline |
Re: Neprodate nekdo origo vyfuck na B6?
richie psal:Vim ze me vsichni poslete do prdele ze tohle neni bazar, ale shanim origo vyfuck na B6....jedu brzo pracovne do Nemecka a nechcu aby me tam ti picusove zabavili motorku... diiky
dej tam tlumivku ať je neprovokuješ a jeď.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Monty Jack (Člen) 30.06.2008 14:10:18 Offline |
K.a.s.y.m. psal:richie psal:Vim ze me vsichni poslete do prdele ze tohle neni bazar, ale shanim origo vyfuck na B6....jedu brzo pracovne do Nemecka a nechcu aby me tam ti picusove zabavili motorku... diiky
Třeba tadle by tam mohla pasovat http://vyrobce.svet-nakupu.cz/tlumivka- … /dp-52345/
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
K.a.s.y.m. (Člen) 30.06.2008 14:15:04 Offline |
Monty Jack psal:K.a.s.y.m. psal:richie psal:Vim ze me vsichni poslete do prdele ze tohle neni bazar, ale shanim origo vyfuck na B6....jedu brzo pracovne do Nemecka a nechcu aby me tam ti picusove zabavili motorku... diiky
Třeba tadle by tam mohla pasovat http://vyrobce.svet-nakupu.cz/tlumivka- … /dp-52345/
ta by byla ideální nezklamal jsi.Čekal jsem koho to napadne
Nebo se tomu říká "silencer",nebo homologační vložka,ale né ta dámská.Každej tomu říkáme jinak.
Monty Jack (Člen) 30.06.2008 14:20:46 Offline |
Dodnes pamatuju na průjezd hranic se Stevem, když tam ještě stávali celníci.
Jel to pomalu na volnoběh, páčto si na svůj uřvanej TENAX vyrobil homologaci tuším z trubky staré vodovodní baterie, na kterou nabastlil nějakou gumu po obvodu. Akorát když tomu naložil, tak to vystřelilo jak z praku.
Takže nasadit 100m před celnicí, projet to na min. otáčky (ještěže je to tam trochu z kopce) a za celnicí z dohledu zase vesele do batohu a hurá do Luisa
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
K.a.s.y.m. (Člen) 30.06.2008 14:29:50 Offline |
já jí mám udělanou z nerezový trubky a kousku plechu a je šroubovací tak tu bych stratit nemel
takovej origo na B6ku starou náhodou mám,akorát že sem ho půjčil jednomu bulikoj a von u něj už půl roku leží v garáži a mam to trochu z ruky ho vyzvednout a navíc že ve čtvrtek jedu k móóři a vrátim se až 14týho,esli nespěcháš tak mam..
KOVAL psal:Onasisu,jistě se dotknéém slunce nééé..
Na vostatní seru,bo nemám autobus..
...to teda jó, no a myslím, že plzněj ty volný fleky eště vycpem né?
ps: holky nemůžem nechat jet samotný, páč by nám ujely
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
richie psal:Vim ze me vsichni poslete do prdele ze tohle neni bazar, ale shanim origo vyfuck na B6....jedu brzo pracovne do Nemecka a nechcu aby me tam ti picusove zabavili motorku... diiky
Mas to ke me z Brna tak daleko, ze musis votravovat vsechny , o
Rikal sem ti, ze za hranice nasi rise nepojedu, takze ti ho pucim na dobu neurcitou
Second Class Citizen
1130 Café Racer
v Německu nesmíš mít laďák?!sme tam byli teť fpátek, mam tam fejfuk made in koval a pohoda... no do rakouska bych si to nelajs tam sou hrozný kurvy...
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Stránky: 1