Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 01.07.2008 07:41:42 Offline |
Re: Zmena bydliste a registrace moto
Peka psal:Lidi jak je to se zmenou trvaleho bydliste a registracni znackou, kdyz jsem se prestehoval mezi kraji?? Meni se?
jo
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kurva drat to bude penez urady zatraceny
Proc platim porad znacky kdyz jednou ji dostanu a vratim ji tak maji dat jinou ale nic neplatit, tohle je hrozny, za tenhle rok to budu mit uz 6 RZ kurva
B12 neni uz je autobus :)
Peka psal:Kurva drat to bude penez urady zatraceny
Proc platim porad znacky kdyz jednou ji dostanu a vratim ji tak maji dat jinou ale nic neplatit, tohle je hrozny, za tenhle rok to budu mit uz 6 RZ kurva
nemáš se tak často stěhovat
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Peka psal:Kurva drat to bude penez urady zatraceny
Proc platim porad znacky kdyz jednou ji dostanu a vratim ji tak maji dat jinou ale nic neplatit, tohle je hrozny, za tenhle rok to budu mit uz 6 RZ kurvanemáš se tak často stěhovat
plať nájem a nemusíš se stěhovat
jinak na výměnu značky se vyser
nech tam tu co tam je
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Smoula.koumak (Člen) 01.07.2008 12:00:44 Offline |
To pakaždý přehlašuješ trvalé bydliště a měníš i doklady?
Bandit v lese :-))
nicola.foxx (Člen) 01.07.2008 14:41:54 Offline |
A ja mel za to, ze kdyz se prestehujes tak staci jen oznamit zmenu bydliste, ale znacka uz se menit nemusi. Myslim, ze to plati od zacatku tohodle roku.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:A ja mel za to, ze kdyz se prestehujes tak staci jen oznamit zmenu bydliste, ale znacka uz se menit nemusi. Myslim, ze to plati od zacatku tohodle roku.
plati to jen pokud zmenis v ramci kraje tak si muzes SPZku nechat ........ pokud z¨menis kraj tak musis new
WD club member.
nicola.foxx (Člen) 01.07.2008 17:09:41 Offline |
barynek psal:v ramci kraje jo, ale mi neřikej že se stěhuje z kraje do kraje jak kdysi "kofoly"???
Ani nestraš s tím, že by si už kofoly kupovaly ( potažmo kradly ) mmašiny !!!! Si ani neumim představit jak může vypadat karavan zapřahnutej za motorku
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:barynek psal:v ramci kraje jo, ale mi neřikej že se stěhuje z kraje do kraje jak kdysi "kofoly"???
Ani nestraš s tím, že by si už kofoly kupovaly ( potažmo kradly ) mmašiny !!!! Si ani neumim představit jak může vypadat karavan zapřahnutej za motorku
voni jsou šikovný, nějak by to udělalil
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1