Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Bublani z vyfuku

kryskak (Člen)
01.07.2008 22:06:58

Bublani z vyfuku

Dnes mi mazlik na vyjizdce nejak onemocnel. Z niceho nic mi zacal v pulce vyjizdky bublat z vyfuku pri uobrani plynu. Driv obcas jen zblebtnul, ale tohle je hnus. Co je spatne? Dokazu to dat do kupy sam a nebo to musi do servisu?

Kdyz do pekla, tak na poradnym koni :-)
osiris (Člen)
01.07.2008 22:22:20

Re: Bublani z vyfuku

...a teď ? teď už to uvezu pane lorenc ? redface smile1

...no jestli si dokážeš pohrát s karburacej tak asi jo

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
kryskak (Člen)
01.07.2008 22:42:10

Chjo, tak zrovna kdyz mam dovolenou, tak odvezu motorku do servisu. No to je radost.

Bedřich (Člen)
02.07.2008 00:03:40

kryskak psal:

Chjo, tak zrovna kdyz mam dovolenou, tak odvezu motorku do servisu. No to je radost.

on ti na to bublání ale hned tak neumřebigsmilebigsmile

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
ross (Člen)
02.07.2008 00:51:06

kryskak psal:

Dnes mi mazlik na vyjizdce nejak onemocnel. Z niceho nic mi zacal v pulce vyjizdky bublat z vyfuku pri uobrani plynu. Driv obcas jen zblebtnul, ale tohle je hnus. Co je spatne? Dokazu to dat do kupy sam a nebo to musi do servisu?

a tohle ti nevyhovuje??

právě tohle je moje nota woesurprised

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
kryskak (Člen)
02.07.2008 01:42:54

Ja vim, ze hned tak neumre. Ale nalitat na bublajicim stroji par tisic kilaku neni asi uplne idealni. A hlavne me ten zvuk priserne sere.

bobule (Člen)
02.07.2008 06:39:07

bych chtěl mít tvoje problémysmokin

to jebu
K.a.s.y.m. (Člen)
02.07.2008 07:28:53

mě to bublá do vejfuku taky...a jak pěkně....nic s tím dělat vážně nehodlám bigsmilebigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Monty Jack (Člen)
02.07.2008 07:47:44

pokud ti, co jim to po nasazení laďáku ke vší spokojenosti buble jsou spokojení, můžou to ventilovat v diskuzi.
Tady v technické by se spíš měli pozastavit nad tím, že mu to na tom samým vejfuku začlo dělat bez zásahu.
Dle mýho se buď brutálně rozhasili karbce, nebo se fláká svíce a nespálená směs dělá bordel ve výfuku.

Názor laika, hádat se vo něj nebudu headshake

Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
jardagsf (Člen)
02.07.2008 07:50:34

je tam odvetrani karbcu - nebo vystup na mereni podtlaku - ja teda jako nevim na co to je bigsmile ale je to zaslepene gumovyma krytkama a kdyz mi jedna vypadla tak to strilelo do vyfuku - pasovala na to krytka odvzdusnovaku na brzdach - takze pokud to zacalo najednou a z niceho nic.....bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile
jardagsf radici idontknow

MOTO KOZZI GRISO
K.a.s.y.m. (Člen)
02.07.2008 07:53:31

jardagsf psal:

je tam odvetrani karbcu - nebo vystup na mereni podtlaku - ja teda jako nevim na co to je bigsmile ale je to zaslepene gumovyma krytkama a kdyz mi jedna vypadla tak to strilelo do vyfuku - pasovala na to krytka odvzdusnovaku na brzdach - takze pokud to zacalo najednou a z niceho nic.....bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile
jardagsf radici idontknow

good je to jedna z variant.
nezůstává ti vyset sytič?

kryskak (Člen)
02.07.2008 10:27:54

No, sytic viset nezustava. Co se tyce tech krytek, nemam paru kde jsou, ale zkusim je najit. Sice jede na 4 valce, ale faktem je, ze svicky jsou po predchozim majiteli, takze by mozna i vymenu snesly.

Peka (Člen)
02.07.2008 11:17:04

kryskak psal:

No, sytic viset nezustava. Co se tyce tech krytek, nemam paru kde jsou, ale zkusim je najit. Sice jede na 4 valce, ale faktem je, ze svicky jsou po predchozim majiteli, takze by mozna i vymenu snesly.

kolik maji asi najeto?

B12 neni uz je autobus :)
kryskak (Člen)
02.07.2008 11:18:52

Motorka dle tachometru 31tis. Z toho tak 2500 mam na ni najeto ja.

kryskak (Člen)
02.07.2008 11:19:46

Jo aha ... svicky .... svicky nevim. 2500km urcite.

Peka (Člen)
02.07.2008 11:20:01

a nevis kdy majitel menil svicky?

B12 neni uz je autobus :)
kryskak (Člen)
02.07.2008 11:27:56

Asi takto. Nevedel jsem ani, jakej je v tom olej, takze jsem ho vymenil (i kdyz on mi to pak nejak vzkazal). Brzdovou a spojkovou hadici ani neresim, tam prijde do mesice pancir, vzduchovej filtr necistil (to pro nastineni situace). Takze fakt nevim. Proste to beru i tak, ze kdyz neco ted vymenim nebo necham vymenit ja, tak ze alespon budu vedet jak to je stary. Ale musim postupne, pac tiskarna na prachy se pokazila smile1

K.a.s.y.m. (Člen)
02.07.2008 12:27:33

ty krytky jsou na sacím potrubý mezi motorem a kraburátorem.. k některý ti povede určitě hadička..ta ovládá podtlak nádrže...schválně ještě zatlač z boku karburátoru na to táhlo sytiče..náhoda je blbec cool

Michal Dk (Člen)
02.07.2008 13:11:04

Hele a co ten vzducháč nejni zasranej jak jetel smile1

kryskak (Člen)
02.07.2008 13:13:32

Uz ne smile1, rano jsem ho cistil, ale nestihl jsem to projet, takze jeste zkontroluju ty "kryty" na karburatorech a pro jistotu sitic a pochlubim se.

Michal Dk (Člen)
02.07.2008 13:19:47

Nevím co máš za filtr ale jestli obyč tak voprav tiskárnu na prachy a dej novej goodMytí je na dvě věci.

kryskak (Člen)
02.07.2008 13:22:41

BMC, takze ho ocistimgoodgood

Michal Dk (Člen)
02.07.2008 13:23:34

Tak to jogood

VikecB12 (Člen)
02.07.2008 13:55:48

Ještě je možnost,že ti přisává vzduch někde na výfuku,buďto mezi hlavou a svodama,nebo ti vylítlo těsnění mezi svodama a mezisvodem ke koncofce.To se mě jeví jako víc pravděpodobný.
Jinak taky mě to bublá a je to nádhera,hrozně rád to poslouchámsmile1

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Loser (Administrator)
02.07.2008 14:11:13

mne to zrovna bubla v bruchu .... jdu to postelovat bigsmilebigsmilebigsmile

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
kryskak (Člen)
02.07.2008 15:29:35

VikecB12 psal:

Ještě je možnost,že ti přisává vzduch někde na výfuku,buďto mezi hlavou a svodama,nebo ti vylítlo těsnění mezi svodama a mezisvodem ke koncofce.To se mě jeví jako víc pravděpodobný.

Tak ja doufam, ze to bud neco jednoduchyho. Tahle vec se hleda jak? Sundat a pretesnit a dat zpet a nebo to jde nejak "videt"?

K.a.s.y.m. (Člen)
02.07.2008 15:35:18

kryskak psal:
VikecB12 psal:

Tak ja doufam, ze to bud neco jednoduchyho. Tahle vec se hleda jak? Sundat a pretesnit a dat zpet a nebo to jde nejak "videt"?

nastartuj a dej k tomu ruce,ale tak ať se nespálíš..když to tam bude foukat horký taky jsi to našel.

Miras (Člen)
03.07.2008 05:50:30

Nějak stále nechápu. Od té doby co jsem dal laďák tak to do výfuku bublá (ne střílí) po zavření plynu řekněme nad 3tisíce otáček úplně pořád - ono je to špatně? s tím mám něco dělat?

Monty Jack (Člen)
03.07.2008 07:15:14

Miras psal:

Nějak stále nechápu. Od té doby co jsem dal laďák tak to do výfuku bublá (ne střílí) po zavření plynu řekněme nad 3tisíce otáček úplně pořád - ono je to špatně? s tím mám něco dělat?

Si voe přečti ten jeho dotaz ... mu to začlo bublat uprostřed vyjížďky ... myslíš, že v půlce cesty vyměnil vejfuk ? idontknow

Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
ross (Člen)
03.07.2008 07:54:08

Miras psal:

doufám, že mě Monty nebude zase poučovat o příspěvcích do technickýbigsmile ale

to co máš ty je normální věc
max když to chceš mít na 100% tak nech ještě seštelovat karbce
ale já jezdím bez úpravy s laďákem
smile1

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
kryskak (Člen)
03.07.2008 09:55:50

Tak pro shrnuti. Behem jizdy po predjizdeni nakladaku, jsem se zaradil, prehodil vyfuk za ladak a pak az ubral plyn. bigsmile Kurnik .... jsem lepsi nez Chuck Norris.

A ted k problemu. Od svodu ani vyfuku nikde nic nefouka, takze v pohode. Krytky na karburatorech na podtlacich taky jsou. A od vycisteni vzdchuveho filtru se bublani vratilo k normalu (prosbe obcas jen zblebtne), takze vse je asi OK. Timto tedy dekuji za rady.

Ondráš (Člen)
03.07.2008 10:02:32

kryskak psal:

Tak pro shrnuti. Behem jizdy po predjizdeni nakladaku, jsem se zaradil, prehodil vyfuk za ladak a pak az ubral plyn. bigsmile Kurnik .... jsem lepsi nez Chuck Norris.

Ne, ne... ten by při tom ještě stihl zabít pár ninjů.bigsmile

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen)
03.07.2008 10:12:26

Ondráš psal:
kryskak psal:

Ne, ne... ten by při tom ještě stihl zabít pár ninjů.bigsmile

já bych řek ,že asi chtěl říct McGiver,ale nevzpomněl si na jméhobigsmile
to kryskak:to máš pro příště...až budeš dělat výměnu oleje tak rovnou vyčisti i filtr smile1 a máš po starostech s bubláním

kryskak (Člen)
03.07.2008 10:18:13

Kdybych chtel rict MacGyver, tak bych ten ladak za jizdy i vyrobil pomoci noze a kusu plechu z nejake znacky.

Jj, jsem poucen. Priste hezky vsechno najednou.

Monty Jack (Člen)
03.07.2008 10:18:47

Miras psal:

ne v poho, laďáky bublaj,
servis začni hledat, až ti to bublat přestane

ross psal:

doufám, že mě Monty nebude zase poučovat o příspěvcích do technickýbigsmile ale

to co máš ty je normální věc
max když to chceš mít na 100% tak nech ještě seštelovat karbce
ale já jezdím bez úpravy s laďákem
smile1

vidíš, vidíš...jedno vlídné poučení a jak máš hned vzorný přízpěvky bigsmile

no uznej ... kryskak tady propadá chudák panice co se mu sere na jeho mašině, chce radu a místo toho se dozví jak jsou majitelé spokojení s laďákama idontknow
jako ass musí být, vo tom žádná, ale nejdřív práce, pak zábava good
(asi taky koupím nějaký hudrovadlo, ať se můžu chlubit smokin)

K.a.s.y.m. (Člen)
03.07.2008 10:27:01

kryskak psal:

Kdybych chtel rict MacGyver, tak bych ten ladak za jizdy i vyrobil pomoci noze a kusu plechu z nejake znacky.

smile1bigsmile

Ondráš (Člen)
03.07.2008 10:33:53

kryskak psal:

To by pak vysvětlovalo i to bublání a vstřílení z něj. bigsmile

Vyrobit bombu z prostředku na mytí podlahy... To jsem nežral...headshake

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen)
03.07.2008 10:38:06

Ondráš psal:
kryskak psal:

To by pak vysvětlovalo i to bublání a vstřílení z něj. bigsmile

Vyrobit bombu z prostředku na mytí podlahy... To jsem nežral...headshake

hlavně ten kovovej zvuk toho střilení bigsmile

pche...uplně zesrandy...hlavně z pracích prášku to jde perfektně.Borce co to umí znám...dělá tady v muničce směsi na slože a jiný blbosti.bigsmile

kryskak (Člen)
05.07.2008 20:47:17

Jo panove, tak prdlajs vzduchovej filtr. Dnes opet. Ale uz vim kdy. Vzdycky tak 20km pred tim, nez mi dojde benal a nez musim prepnout na rezervu to zacne tohle delat. Jakmile prepnu na rezervu, tak je vse OK. goodgood Je mozny, aby to cucalo pri prelivani benalu v nadrzi vzduch?

Billy (Člen)
06.07.2008 00:36:58

Tos kdyz ti tam nejde benzin, ochudis smes a ono to pak tak strili, to je normalka. Takze jsi si asi zavadu nasel a ses ponaucen good

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS