Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » hadičky z nádrže

Kaya (Člen)
02.07.2008 15:24:32

hadičky z nádrže

Zdravím všechny.Včera jsem sundal nádrž a objevil jsem na nejnižším místě vývod(mimo kohout)na kterej byla nasazená hadička, co nikam nevedla a byla přehnutá a omotaná drátem.Užasně vyřešená ucpávka.Kam to správně vede?Tipoval bych, že to má něco společnýho s reservou,ale ke kohoutu se to připojit nedá, bo už tam není žádnej připojovací čudlidontknow

Filous (Člen)
02.07.2008 15:27:11

Re: hadičky z nádrže

...s rezervou to nemá společnýho naprosto nic, bude to přepad, kerej něgdo nevim proč takovymdle jezeďáckym spůsobem zaslepilidontknow

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Kaya (Člen)
02.07.2008 15:45:04

Taky jsem na to myslel,ale teče z toho benzín když tu ucpávku sundám.Neseženu něgde nějakej nákres?

Ondráš (Člen)
02.07.2008 15:50:45

Ale... To je hadice, která ti odvádí pryč to co vybrindáč vedle díry do nádrže. Občas tam prostě cvrnkneš trochu benzínu a tak ti to přijde, že z toho teče benzín. Buď v klidu. Měla by být zaslepená a jednou za čas bys to měl vypustit. Zaslepená aby ti to neteklo pod kola.

DOufám, že teda myslíš stejnou hadičku jako já. smile1

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Monty Jack (Člen)
02.07.2008 15:50:53

Při poloze kohoutu jiné než PRI, neteče z žádné hadice nic (při standardní poloze nádrže).
Pokud jo, čeká tě oprava podtlakovýho kohoutu (membrána nejspíš nějaká)

Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Ondráš (Člen)
02.07.2008 16:00:49

Já myslím, že je to ten odvod sajrajtu od víčka.

mates (Člen)
02.07.2008 16:31:39

tož rozhodně to bude ten přepad ... když sundaváš nádrž je ta hadička do tej nádrže zespod prostě jen zastrčená

… voranžová
K.a.s.y.m. (Člen)
02.07.2008 20:00:06

Ondráš psal:

to co myslíš ty je hadička co vede z airboxu v ty zůstává bordel jako olej voda atd.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kaya (Člen)
02.07.2008 20:31:04

Z airboxu to nevede.Nejlepší varianta je podle mě ten přepad.Dneska už se ale nepřesvědčím.Až zítra.smokin

nicola.foxx (Člen)
02.07.2008 20:58:34

Kaya psal:

Z airboxu to nevede.Nejlepší varianta je podle mě ten přepad.Dneska už se ale nepřesvědčím.Až zítra.smokin

Maj pravdu s tim prepadem.

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Ondráš (Člen)
02.07.2008 21:15:18

K.a.s.y.m. psal:
Ondráš psal:

to co myslíš ty je hadička co vede z airboxu v ty zůstává bordel jako olej voda atd.

Ne, ne... Já myslím to co najde vespodku nádrže u svého pravého kolena. To je odpad od víčka. Ale většinou ty hadice jou vyvedený pod motorku přiblžně ve stejném místě. tedy alespoň u mě.

K.a.s.y.m. (Člen)
03.07.2008 07:08:31

Ondráš psal:
K.a.s.y.m. psal:
Ondráš psal:

Ne, ne... Já myslím to co najde vespodku nádrže u svého pravého kolena. To je odpad od víčka. Ale většinou ty hadice jou vyvedený pod motorku přiblžně ve stejném místě. tedy alespoň u mě.

já tam nic takovýho nemám.

Kaya (Člen)
03.07.2008 09:11:56

Jo přesně.Je to u pravýho kolena.Když tak koukám na tvar tý nádrže tak se mi zdá že snad ani nemůže kompletně vytéct,když je ten kohout v prostředku.Ale je mi to jedno.

Filous (Člen)
03.07.2008 09:18:27

Kaya psal:

Jo přesně.Je to u pravýho kolena.Když tak koukám na tvar tý nádrže tak se mi zdá že snad ani nemůže kompletně vytéct,když je ten kohout v prostředku.Ale je mi to jedno.

...ty hadičky máš z nádrže dvje, jedna je přepat vod víčka a druhá vodvzdušnění nádrže, ani z jedný ti nemůže nic týct a esi teče, tag jen proto, že si  měl přepat ucpanej, natek tam bordel spod víčka a nemoch protýct aš na zem...f originále sou ty hadice fčetně vývodu z érboksu (ten je zadělanej zátkou, páč z něj teče volej s kondenzátem, tag aby ti to nekapalo pot zadní kolo) vyvedený pod motor na pravou stranu k pedálu zadní brzdy...prostě to rozmotej, nech to vytýct a fertig...

K.a.s.y.m. (Člen)
03.07.2008 09:22:45

Filous psal:
Kaya psal:

...ty hadičky máš z nádrže dvje, jedna je přepat vod víčka a druhá vodvzdušnění nádrže, ani z jedný ti nemůže nic týct a esi teče, tag jen proto, že si  měl přepat ucpanej, natek tam bordel spod víčka a nemoch protýct aš na zem...f originále sou ty hadice fčetně vývodu z érboksu (ten je zadělanej zátkou, páč z něj teče volej s kondenzátem, tag aby ti to nekapalo pot zadní kolo) vyvedený pod motor na pravou stranu k pedálu zadní brzdy...prostě to rozmotej, nech to vytýct a fertig...

čoveče ty mluvíš jak kdyby jsi ty motorky už někdy opravovat bigsmilebigsmilebigsmile
to Kaya:udělej co píše Filous má pravdu takhle to má bejt.

Ondráš (Člen)
03.07.2008 09:35:07

K.a.s.y.m. psal:

Kurva tak si taky nějakej domácí kutil, ne? Koukej tam něco zbastlit. smile1

K.a.s.y.m. (Člen)
03.07.2008 09:40:41

Ondráš psal:
K.a.s.y.m. psal:

Kurva tak si taky nějakej domácí kutil, ne? Koukej tam něco zbastlit. smile1

se na to můžu ass bigsmile

Filous (Člen)
03.07.2008 15:17:55

K.a.s.y.m. psal:
Filous psal:
Kaya psal:

čoveče ty mluvíš jak kdyby jsi ty motorky už někdy opravovat bigsmilebigsmilebigsmile
to Kaya:udělej co píše Filous má pravdu takhle to má bejt.

...ale :pussyu:, jenom dělam chytrýho a důležitýhosurprisedbigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
03.07.2008 15:27:48

tak to je jiná bigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS