Nejsi přihlášen
Okoli Jindrichova Hradce
Nazdar kuci,
Jedu na dovcu do strmilovva (cca 20km vedle Jindrichova hradce) a chtel sem se zeptat jestli tam nevite o nejakych dobrych cestach (zatackach) , nejakem mototbaru a pamatkach .... proste tak celkove co bych si tam v okoli nemel urcite nechat ujit.....
predem dik pokud neco poradite
WD club member.
streetfighterman (Člen) 06.07.2008 18:35:52 Offline |
Re: Okoli Jindrichova Hradce
Zdar, hele tak jelikož jsem přímo z Hradce, tak ti poradím, aby sis nenechal ujít místní zámek. Centrum města je teď opravený takže docela pěkný. Jinak kolem hradce jsou místama pěkný silnice, který určitě stojí zato projet, můžu ti je ukázat na mapě nebo naživo
Když se nechce je to horší než když se nemůže
Zdar, no asi bych si nenechal ujit tuto cestu:
http://b6.wz.cz/okruh.jpg
No a pri te ceste treba zriceninu hradu Landštejn a Slavonicke namesti !
A kdyz uz budes projizdet N.Bystřicí tak bych na namesti zasel urcite do hotelu - Fogl
na neco dobreho
Editoval osiris (15.07.2008 16:45:57)
"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi." (WOODY ALLEN)
levap psal:Zdar, no asi bych si nenechal ujit tuto cestu:
http://b6.wz.cz/okruh.jpg
No a pri te ceste treba zriceninu hradu Landštejn a Slavonicke namesti !
A kdyz uz budes projizdet N.Bystřicí tak bych na namesti zasel urcite do hotelu - Fogl
na neco dobreho
tohle jezdím taky a super
není to žádný koncentrát jako buchláky, proto se tam pořád vracím.
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
streetfighterman (Člen) 07.07.2008 17:26:21 Offline |
qwerty psal:no my tam jedem kolem 25 cervence ...... bude nas asi 6 motorek ....... je to takova moto dovoca
uz mi aji nekdo napsal na ICQ kde presne mam jet a kde sou dobry cesty ,takze taky dik zaradu
no když budeš chtít tak se ozvi a já ti kdyžtak ukážu ještě nějakou pěknou cestičku
Když se nechce je to horší než když se nemůže
streetfighterman psal:qwerty psal:no my tam jedem kolem 25 cervence ...... bude nas asi 6 motorek ....... je to takova moto dovoca
uz mi aji nekdo napsal na ICQ kde presne mam jet a kde sou dobry cesty ,takze taky dik zaraduno když budeš chtít tak se ozvi a já ti kdyžtak ukážu ještě nějakou pěknou cestičku
si pis ze se kdyz tak ozvu
WD club member.
tak sem se vcera vratil .... sou tam super zatacky ... nadhernej koberec ...... pocasi bylo hezky takze super ...... akurat mne nasrali v ceskem krumlove pac tam ty kundy mestsky maj boticky na masiny ... sme docela cumneli kdyz sme prisli k masinam a na nich boticky ... mneli sme to za 300.- .... ale vice mne sralo ze se tam nedalo nikde sehnat poradne pivo nastesti sme nasli hospodu kde mneli plzen takze zachrana
vsem moc diky za tipy
WD club member.
Michal Dk psal:Platan ti nejede
to sem nastesti ani nevidel nikde mneli tam vsude zlatej bazant coz je fakt brecka nepozivatelna , to same starobrno,gambac a staropramen ...... radek nebyl nikde nastesti nas zachranila ta plzen
WD club member.
Zlatej bažant to je teď modní hodně ho točej,jinak Plzeň co je lepší. V loni jsem byl v Písku nemůžu si vzpomenout na hospodu ale je vyhlášená U....nějaký jméno stabilně 3cm pod mírou po druhým jsem ji řek že to nechci ať dotočí bez mrknutí oka to dala kolegoj vedle a mě přinesla jiný
Stránky: 1