Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Cestování » Okoli Jindrichova Hradce

qwerty (Člen)
06.07.2008 00:56:07

Okoli Jindrichova Hradce

Nazdar kuci,

Jedu na dovcu do strmilovva (cca 20km vedle Jindrichova hradce) a chtel sem se zeptat jestli tam nevite o nejakych dobrych cestach (zatackach) , nejakem mototbaru a pamatkach idontknowhelp.... proste tak celkove co bych si tam v okoli nemel urcite nechat ujit.....good

predem dik pokud neco poradite cool

WD club member.
streetfighterman (Člen)
06.07.2008 18:35:52

Re: Okoli Jindrichova Hradce

Zdar, hele tak jelikož jsem přímo z Hradce, tak ti poradím, aby sis nenechal ujít místní zámek. Centrum města je teď opravený takže docela pěkný. Jinak kolem hradce jsou místama pěkný silnice, který určitě stojí zato projet, můžu ti je ukázat na mapě nebo naživo bigsmile

Když se nechce je to horší než když se nemůže
qwerty (Člen)
06.07.2008 20:07:24

no my tam jedem kolem 25 cervence ...... bude nas asi 6 motorek ....... je to takova moto dovoca good

uz mi aji nekdo napsal na ICQ kde presne mam jet a kde sou dobry cesty ,takze taky dik zaradu goodgood

WD club member.
levap (Člen)
06.07.2008 22:54:36

Zdar, no asi bych si nenechal ujit tuto cestu:
http://b6.wz.cz/okruh.jpg
No a pri te ceste treba zriceninu hradu Landštejn a Slavonicke namesti !
A kdyz uz budes projizdet N.Bystřicí tak bych na namesti zasel urcite do hotelu - Fogl
na neco dobreho smile1 smile1 smile1

Editoval osiris (15.07.2008 16:45:57)

"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi." (WOODY ALLEN)
ross (Člen)
07.07.2008 09:37:42

levap psal:

Zdar, no asi bych si nenechal ujit tuto cestu:
http://b6.wz.cz/okruh.jpg
No a pri te ceste treba zriceninu hradu Landštejn a Slavonicke namesti !
A kdyz uz budes projizdet N.Bystřicí tak bych na namesti zasel urcite do hotelu - Fogl
na neco dobreho smile1 smile1 smile1

tohle jezdím taky a supergood

není to žádný koncentrát jako buchláky, proto se tam pořád vracím.

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
streetfighterman (Člen)
07.07.2008 17:26:21

qwerty psal:

no my tam jedem kolem 25 cervence ...... bude nas asi 6 motorek ....... je to takova moto dovoca good

uz mi aji nekdo napsal na ICQ kde presne mam jet a kde sou dobry cesty ,takze taky dik zaradu goodgood

no když budeš chtít tak se ozvi a já ti kdyžtak ukážu ještě nějakou pěknou cestičku good

Když se nechce je to horší než když se nemůže
qwerty (Člen)
07.07.2008 17:39:14

streetfighterman psal:
qwerty psal:

no když budeš chtít tak se ozvi a já ti kdyžtak ukážu ještě nějakou pěknou cestičku good

si pis ze se kdyz tak ozvu good

WD club member.
qwerty (Člen)
28.07.2008 15:08:14

tak sem se vcera vratil .... sou tam super zatackygood ... nadhernej koberec good...... pocasi bylo hezky takze supergood ...... akurat mne nasrali v ceskem krumlove pac tam ty kundy mestsky maj boticky na masiny fuck... sme docela cumneli kdyz sme prisli k masinam a na nich boticky headshakesick... mneli sme to za 300.- smile2 .... ale vice mne sralo ze se tam nedalo nikde sehnat poradne pivo smile2 nastesti sme nasli hospodu kde mneli plzen takze zachrana bigsmile

vsem moc diky za tipy good

WD club member.
Michal Dk (Člen)
28.07.2008 15:24:56

Platan ti nejedebigsmile

qwerty (Člen)
28.07.2008 15:31:17

Michal Dk psal:

Platan ti nejedebigsmile

to sem nastesti ani nevidel nikde bigsmile mneli tam vsude zlatej bazant coz je fakt brecka nepozivatelna sick , to same starobrno,gambac a staropramen sick ...... radek nebyl nikde smile2 nastesti nas zachranila ta plzen cool

WD club member.
Michal Dk (Člen)
28.07.2008 15:40:49

Zlatej bažant to je teď modní hodně ho točej,jinak Plzeň co je lepší. V loni jsem byl v Písku  nemůžu si vzpomenout na hospodu ale je vyhlášená U....nějaký jméno stabilně 3cm pod mírou po druhým jsem ji řek že to nechci ať dotočí bez mrknutí oka to dala kolegoj vedle a mě přinesla jiný badsmile1

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS