Nejsi přihlášen
|
Timerobber (Člen) 06.07.2008 03:11:28 Offline |
Nedrží neutrál?
Ahoj lidi, možná mám problém. Ne s erekcí, ale s neutrálem
.
Co jsem to teďka párkrát projížděl (a je to po všech možnejch výměnách kapalin, kontrolách a seřízení), asi 3x se mi stalo, že když mám neutrál, čekám např. na semaforech - uběhne jánevím 15-20 vteřin a samovolně mi tam skočí nějaká rychlost (1 nebo 2?), cukne to dopředu a chcípne. Přitom na nic nešahám, čestný pyjonýrský. Je to nepříjemný a vypadám jak kokot, s holkou a kuframa to může bejt i nebezpečný. Má někdo tip, čím to může bejt, zdali je to drobnost, nebo vážná věc? ![]()
Díky za rady chlapi.
Andělíčku můj strážníčku, opatruj nás všechny děti, když sedláme motorčičku..
|
Timerobber (Člen) 06.07.2008 11:36:39 Offline |
Re: Nedrží neutrál?
Jestli mám lovit v paměti, páč to nemám ještě tolik votestovaný, tak při zahřívání na hlavním stojanu to neudělá, až když se někde projedeme a třeba zastavíme na světlech, nebo u benzínky (než jsem stačil sáhnout po vypínači, cukla a omdlela).
Nešteluje se tam něco? Doufám že nebudu muset půlit motor nebo něco takovýho..![]()
|
Timerobber (Člen) 06.07.2008 11:48:16 Offline |
Olej jedinej jsem neměnil. Ten jsem měnil v září minulej rok a má najeto cca 500 km, takže tohle jsem letos vošulil, motka byla přes zimu v teple a suchu v baráku, bylo mi líto ho vylejt a dávat novej..
Jinak předtím tam lil první majitel nějakej Castrol racing nebo co, 10W-60, tenhle loňskej olej je první změna ode mě, Castrol GPS 10W-40.
Může bejt něco špatně? Při akceleraci mi určitě nic neprokluzuje, zabírá to jak sviň..
Timerobber psal:Olej jedinej jsem neměnil. Ten jsem měnil v září minulej rok a má najeto cca 500 km, takže tohle jsem letos vošulil, motka byla přes zimu v teple a suchu v baráku, bylo mi líto ho vylejt a dávat novej..
Jinak předtím tam lil první majitel nějakej Castrol racing nebo co, 10W-60, tenhle loňskej olej je první změna ode mě, Castrol GPS 10W-40.
Může bejt něco špatně? Při akceleraci mi určitě nic neprokluzuje, zabírá to jak sviň..
to nebude olejem,ten co si tam nalil je dobrej,hladal bych jinou příčinu![]()
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
|
Timerobber (Člen) 06.07.2008 12:00:52 Offline |
Předtim mi to nikdy neudělalo. Jak to bylo v servise, tak krom hafo věcí, co jsem si poručil, udělali i prej spojkovou kapalinu, že byla už fuj. Tak nevim..
heleť kámo neblbne ti třeba policajt (spínač na stojánku) protože aby ti tam padali kvalty
rozhodně to skontroluj nebo jestli o něj neškrtáš nohou když zastavuješ ? nehledej jen mechanicky skus i elektricky
odpoj ho a uvidíš
nezastavil sem úmyslně to se zas něco vysralo tak spravuju
|
Timerobber (Člen) 06.07.2008 19:16:38 Offline |
Nevidím to na stojánek, protože se ho ani nedotknu
. Prostě stojim na neutrálu před semaforem, svítí mi i kontrolka neutrálu, a po nějakejch 20 vteřinách (nemůžu říct přesně, stalo se mi to během dvou dní 3x) to kopne dopředu o čtvrt metru, div si nerozbijem hubu a samo to chcípne. A je tam kvalt.
Babo raď. ![]()
|
Monty Jack (Člen) 07.07.2008 08:46:30 Offline |
Z principu by měl být neutrál stabilní a není možný aby tam padaly rychlosti samy.
Nemáš třeba ohnutý táhlo od řadičky, nebo blbě nasazený nebo přidřený, že by ti tam permanentně tlačilo na vidličku a občas tu rychlost zařadilo ?? Páč jinak fakt nevím čím by to mohlo bejt ![]()
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
|
killerrebel (Člen) 09.07.2008 17:53:39 Offline |
axoz psal:heleť kámo neblbne ti třeba policajt (spínač na stojánku) protože aby ti tam padali kvalty
rozhodně to skontroluj nebo jestli o něj neškrtáš nohou když zastavuješ ? nehledej jen mechanicky skus i elektricky
odpoj ho a uvidíš
tím to nebude protože když daš na neutralu stojanek tak to nechcipne až při zařazení rychlosti přeci....![]()
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
|
Timerobber (Člen) 09.07.2008 23:19:10 Offline |
Díky chlapi, ještě to otestuju, až se na konci týdne vrátím z fesťáku, snad mi to ve Slovinsku nebude jebat, do srpna už žádnej servis nestihnu. Myslim..![]()
qwerty psal:mi psal:kdyš stojíš na semaforu a máš vyřazeno drš spojku ať vtom slovinsku neuděláš průser
lepší držet spojku, neš i s mladou skočit někomu do kufru, ale slovinci sou vpohoděa ze slovinska pojede bez spojky
Když mohl progearův otec jet na slovensko bez brzdy...![]()
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1