Nejsi přihlášen
Killer díííííky
Musím za sebe poděkovat za super akcičkubyl sem loni,teť a za rok jedu zasi když vopčas zachcalo tak to vynahradil včerejší koncert a to byly teda musím říct bomba.Koukej dát votkaz na jejich stránky jesi maj a jesi nee tak něco sežeň na ftpkua málo rivajvlů umí to co voni
Jebat motorky :-)
Banditatom (Člen) 06.07.2008 16:30:01 Offline |
Re: Killer díííííky
janka!!! nie!!!
příští rok znova kua dobrá akca
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Super akca sranda bola škoda počasa....
jinak je to supr
Janku neuměla říct áno tak na fšecky nabídky říkala nieeeeee
Pavel Bandita (Člen) 06.07.2008 17:32:07 Offline |
a prečo ňéééééééééé
zdenek 1 psal:Banditatom psal:janka!!! nie!!!
příští rok znova kua dobrá akcahajzle,byl jsi rychlejší niiiiééééééééééééééé
Bandit Pičččččččččččččččooooooooo
Monty Jack (Člen) 06.07.2008 18:02:30 Offline |
Tak už taky doma i s Verčou.
Killerovi velký díky za vydařenou akci a za poskytnutý servis, kawka šlape jak hodinky.
Máš u mě
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
ja dakujem Killerovke bez nej by som to nezvladol..
a dik vsetkym co prisli..
zdar bandit pico o rok zas..
http://www.vova.sk/ariel/ariel.htm kapela
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
jiri50 psal:Dík Killerovci, každému zvlášť, všechno v pohodě, správná akce.
Pozdrav všem, mějte se hezky a vždy v pohodě dojeďte.
Jířane máš můj vobdifkua slepej f dešti a kolejích kde se válela voda jak f potoce a až vod Varůseš borec
Progear 650 (Člen) 06.07.2008 22:30:47 Offline |
Připojuji se, díky za supr akci....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Kilerovci díky!
S názorem na kapelu se připojuji k Palousovi.
Fotky které jsem pořídil já neberte vážně.
Jiri50: Klobou dolu. Já bych to asi nedal.
Jinak pokud si to dobře pamatuji, tak my se Spidym jsem měli asi 1400 km.
Těším se napřesrok.
2 Japa: Vogo, takhle chrápat... To jsem teda ještě nezažil... Se ti zdál nějaký ošklivý sen?
Ty, Loser a Tajnej... Teda pánové... Kdybyste spali všichni pohromadě, to by musel bejt něco...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
..děkuji Killerovcům za fajn akci..
..muzika opravdu na jedničku....fakt to váleli super..
..naložená krkoviča..hmmmm,mlask..
..sice cca 300km v dešti,ale no co? chuj s tym..
..zažívat na vytočenou 3-ku nebo 4-ku protáčení zadního kola je po přežití tohoto další zkušeností..
..mému spolunocležníkovi se za případnou bezesnou noc tímto omlouvám a obdivuju jeho porci najetých kilometrů..rytíř jak cyp,král Artuš hadra..
..Palousovi dík za budíček..
..a pozdrav žirafě..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Monty Jack (Člen) 07.07.2008 09:07:46 Offline |
ABik psal:1/2 skupiny kaférejsr dorazila v pořádku, akce výborná, akorát by nás zajímalo, kteří 3 zůstali na tom ostrově
Druhá 1/2 se od nás trhla a zatím nemáme žádné zprávy
tak vo vostrově nic nevím, a jestli já s Verčou jsme polovina, tak jsme se netrhli, ale ztratili jsme vás v Žilině, což vzhledem k tomu, že jste stejně chtěli jet jinudy nevadilo
To, že jsme dobře dojeli jsem už psal, ale když nečteš celý vlákno, tak to je pak s tebou těžký
Byl to masakr ... na Harmanec se obratem chystáme s jedním endurem
Aniž bych chtěl provokovat, musím říct, že my zmokli asi jen 30 km v pátek, což je oproti Koruně a Masofce příjemná změna
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Nechápu - byl jsem tesně po poledni v sobotu na Harmanci a světe div se ani noha - teda motorkářská of course !Sluníčko svítilo, cesty suchoučké.... za deště jsem vyjížděl pouze z Havířova přičemž za Frýdkem už ani kapka!Zůstal jsem do neděle a jezdil po Slovači za slunka, tak jak to, že jste na Oravě mokli, když jsem tam nebyl ha?E?Asi mne zastoupil Abík no né?no ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
mates: kde jste se courali?
Monty Jack: ta druhá 1/2 odepsala před tebou vy dva jste se neztratili, to jen mates s Cipískem odbočili do města a pak se na křižovatce neuměli rozhodnout, kam že to jedem a vy jste nejspíš jeli správně
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
Monty Jack (Člen) 07.07.2008 10:41:23 Offline |
Petula psal:mates: kde jste se courali?
Monty Jack: ta druhá 1/2 odepsala před tebou vy dva jste se neztratili, to jen mates s Cipískem odbočili do města a pak se na křižovatce neuměli rozhodnout, kam že to jedem a vy jste nejspíš jeli správně
jj, však píšu že jsme neztratili se, ale ztratili vás hlavně že jsou všichni vcelku doma
to Pšán- měl jsem v uších sluchátka s rádiem a ráno jsem se s Tebou nerozloučil, protože jsi ještě řezal dříví. Jel jsem ráno přes Harmanec, byl jsem tam já a silničáři co malovali lajny - paráda a dál trasu co mi poradil Japa. Po jízdě mám pozadí v rekonvalescenci.
jsem pomalejší - ale ne vždy
Pavel Bandita (Člen) 07.07.2008 12:15:45 Offline |
Taky bych chtěl poděkovat za super akcičku bylo to super Killer ty bys mohl příště připravovat snidani ty tvoje krkovičky byly fenomenální :)
Přístí rok se zase uvidíme u Vás. KILLEROVCI DÍK
BANDIT
Bandit Pičččččččččččččččooooooooo
Banditatom (Člen) 07.07.2008 12:42:37 Offline |
jojojo sem se pochcal málem
fido: důchodci byli výborní, neměli daleko před smrtí, ale čiperní byli až až a některým našim se v jejich společnosti obzvláště líbilo.. mates nechal svou drahou polovičku doma a bylo mu tak smutno, že aspoň mezi babama poseděl
Petula psal:fido: důchodci byli výborní, neměli daleko před smrtí, ale čiperní byli až až a některým našim se v jejich společnosti obzvláště líbilo.. mates nechal svou drahou polovičku doma a bylo mu tak smutno, že aspoň mezi babama poseděl
všim sem si...ale byli i jiní co se družili
bla...blabla...!
Petula psal:A ještě zpráva pro killerovce.. s Abíkem děkujeme, s ubytováním jsme byli veeelmi spokojení, příště zas
letos byl největší prudič mates, obzvláště u snídaně
No, když pominu, že nám a Myšákovi tekla z kohoutku rezavá voda, tak to bylo dobrý.
Monty Jack (Člen) 07.07.2008 13:36:00 Offline |
Ondráš psal:Petula psal:A ještě zpráva pro killerovce.. s Abíkem děkujeme, s ubytováním jsme byli veeelmi spokojení, příště zas
letos byl největší prudič mates, obzvláště u snídaněNo, když pominu, že nám a Myšákovi tekla z kohoutku rezavá voda, tak to bylo dobrý.
To nebyl kohoutek .. to byla pííípa
Monty Jack psal:Ondráš psal:Petula psal:A ještě zpráva pro killerovce.. s Abíkem děkujeme, s ubytováním jsme byli veeelmi spokojení, příště zas
letos byl největší prudič mates, obzvláště u snídaněNo, když pominu, že nám a Myšákovi tekla z kohoutku rezavá voda, tak to bylo dobrý.
To nebyl kohoutek .. to byla pííípa
Ja si rikal v cem je hacek Vycistil sem si tou rezavou vodou zuby a furt to ze me tahlo jak ze sudu
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Progear 650 (Člen) 07.07.2008 13:43:12 Offline |
Ondráš psal:Monty Jack psal:To nebyl kohoutek .. to byla pííípa
Kdybych měl pípu na pokoji, tak mě tam celou dobu nikdo neuvidí.
však jsem tě skoro neviděl....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Ondráš psal:Petula psal:A ještě zpráva pro killerovce.. s Abíkem děkujeme, s ubytováním jsme byli veeelmi spokojení, příště zas
To musela být ta pípa, nám tekla čisťounká
Myšák psal:Monty Jack psal:Ondráš psal:
No, když pominu, že nám a Myšákovi tekla z kohoutku rezavá voda, tak to bylo dobrý.To nebyl kohoutek .. to byla pííípa
Ja si rikal v cem je hacek Vycistil sem si tou rezavou vodou zuby a furt to ze me tahlo jak ze sudu
sis čistil zuby bažantem...kup si mazání na řetěz..
bla...blabla...!
Petula psal:A ještě zpráva pro killerovce.. s Abíkem děkujeme, s ubytováním jsme byli veeelmi spokojení, příště zas
letos byl největší prudič mates, obzvláště u snídaně
.. heh počkej já neprudil ... já se jen snažil je naučit pohostinskému řemeslu
Obvzlášť mě dostávala ta spící Rybana když někomu chystala 10min 3 vodky s džusem .... muhehe
Jo a musím v Brně najít restauraci kde dělaj vyprážaný valibuk s pandou
… voranžová
mates psal:.. heh počkej já neprudil ... já se jen snažil je naučit pohostinskému řemeslu
Obvzlášť mě dostávala ta spící Rybana když někomu chystala 10min 3 vodky s džusem .... muhehe
Jo a musím v Brně najít restauraci kde dělaj vyprážaný valibuk s pandou
Doporučuju, kamarád včera říkal, že snědl nějakou divnou rybu a týden strávil v horečkách na záchodě
Panga je Pangasius a to je jakýsi asijský druh jesetera či co - že by to žilo na Oravě , tfuj, tfuj satan s náma no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
fido psal:ross psal:super akce killere
za víkend krásných 1200km
necejtím ještě teď
zase jsem poznal další lidi..zdálo se mi, že seš na tom o hodně líp než já...já už od Brna umíral.
to se ti jenom zdálo
jinak ještě určitě musím zmínit snídani - ta byla nezapomenutelná
druhej den jsem se na ni a raději spal
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:jinak ještě určitě musím zmínit snídani - ta byla nezapomenutelná
No já ji taky na Štrbském plese vyblil, takže jsem rád, že jsem nebyl sám komu nesedla.
ross psal:super akce killere
necejtím ještě teď
zase jsem poznal další lidi
rossi neříkej....mi to najeli první den a v pohodě dikonce sem si říkala ře kdybych byla doma a bylo mín hodin že jedu s klukama ještě sázavu
Obtížné neznamená nepřekonatelné
ross psal:jinak ještě určitě musím zmínit snídani - ta byla nezapomenutelná
Jooo jo - sem měl za 80,- SK dva rohlíky s marmeládou
Sem to pak musel večer dohnat na luxusním Killer gulášku
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys psal:ross psal:jinak ještě určitě musím zmínit snídani - ta byla nezapomenutelná
Sem to pak musel večer dohnat na luxusním Killer gulášku
Počkej, počkej... Jeden párek si snědl, ten druhý jsem já nechal na tom plese.
Šárka psal:ross psal:super akce killere
necejtím ještě teď
zase jsem poznal další lidirossi neříkej....mi to najeli první den a v pohodě dikonce sem si říkala ře kdybych byla doma a bylo mín hodin že jedu s klukama ještě sázavu
Šárko, ty máš měkčí
alespoň na omak to tak vypadalo
Ondráš psal:spidys psal:ross psal:jinak ještě určitě musím zmínit snídani - ta byla nezapomenutelná
Sem to pak musel večer dohnat na luxusním Killer guláškuPočkej, počkej... Jeden párek si snědl, ten druhý jsem já nechal na tom plese.
Pravdu díš, tak sem k těm dvěma rohlíkům měl jednu nožičku párku
A asi tak půlku kávový lžičky hořčice
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Martin B12 (Člen) 08.07.2008 08:00:31 Offline |
super akce Killer , jen tak dál
street triple picco
ross psal:fido psal:ross psal:super akce killere
necejtím ještě teď
zase jsem poznal další lidi..zdálo se mi, že seš na tom o hodně líp než já...já už od Brna umíral.
to se ti jenom zdálo
já se prozíravě živil bagínama
bla...blabla...!
fido psal:ross psal:fido psal:
..zdálo se mi, že seš na tom o hodně líp než já...já už od Brna umíral.to se ti jenom zdálo
druhej den jsem se na ni a raději spaljá se prozíravě živil bagínama
tys po obě rána nestíhal trávit alkohol, natož ještě snídani
ross psal:fido psal:ross psal:
to se ti jenom zdálo
druhej den jsem se na ni a raději spaljá se prozíravě živil bagínama
tys po obě rána nestíhal trávit alkohol, natož ještě snídani
nápodobně taťko
Myslím, že po této stránce v pohodě
mandarine
bla...blabla...!
Nazdar nazdar
Sme radi ze sa vam páčilo......o to nam vlastne ide
Niečo z tej akcie je aj na youtube......pre tých, ktorým sa nepodarilo prísť
http://www.youtube.com/results?search_q … =&aq=f
Kapela psal:Nazdar nazdar
Sme radi ze sa vam páčilo......o to nam vlastne ide
Niečo z tej akcie je aj na youtube......pre tých, ktorým sa nepodarilo prísť
http://www.youtube.com/results?search_q … =&aq=f
ale onlajn jo onlajntodle je slabejch 10%proti tomu tam státa gde su ja?
fido psal:to Ondráš...: dej odkaz na youtube..nemůžu tě objevit
Ze strýcem Palousem jsme si podupávali fest
Na Youtube nic nemáme (jsme holt OUT).
Na www.satriani.cz najdeš nějaké skladby, ale jsou tak 2-3 roky staré a nic moc.
Teď to hrajem o trochu líp.
fido psal:no vídíš to kluku, není to tak špatný herdek...tos překvapil a můj zrovna oblíbenej umělec
původně sem myslel, že ovládáš tak vozembouch
Dík.
Když jsem byl ještě mladý a neklidný (teda ne tolik jako teď), tak jsem chtěl být profesionálním muzikantem, vyprodávat koncertní haly...
Pak jsem k chlebu lidí co se živí hraním trochu čuchnul (a chvíli to by i můj hlavní příjem). Přesto mě to neodradilo od toho se přihlásit na Pražskou Konzervatoř (Pavel Razím je fakt učitelská špička v tomhle oboru). Tam jsem neuspěl (pátý a brali 3), tak jsem to trochu utlumil a teď už hraju jen to co mě baví. Je to o hodně lepší než bejt "nájemnej vrah" a čekat na telefonu, kdy ti někdo zavolá aby si šel za 700,- za večer někam hrát.
To co je vidět v televizi, to je pár úspěšných... Každej rok vyplivnou konzervatoře po celé republice desítky fakt dobrejch muzikantů, skladatelů, zpěváků, ale pro všechny to prostě není místo. Pár se jich třeba chytne, třeba i slušně, ale opravdu jen pár.
No to je na dlouho. Nebudu to tu rozmazávat. Pokud to někoho zajímá mužeme o tom hodit řeč někde na srazu u .
666killer psal:no vsak album aj s videom aj fotom je, len ho uvidite az na naked killers 3. par ich bude na predaj za vyrobnu cenu na dvd
nechceš to někomu poslat že by to někde umístil pro všechny co tam byli...
Fik-B6S psal:666killer psal:no vsak album aj s videom aj fotom je, len ho uvidite az na naked killers 3. par ich bude na predaj za vyrobnu cenu na dvd
kto pride uvidi.. ..to by bolo moc jednoduche...teoria motivacie..
tak já určo dorazím znova
Progear 650 (Člen) 05.12.2008 21:58:18 Offline |
aj já...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:aj já...
tož tak to se těším...
666killer psal:Fik-B6S psal:666killer psal:no vsak album aj s videom aj fotom je, len ho uvidite az na naked killers 3. par ich bude na predaj za vyrobnu cenu na dvd
kto pride uvidi.. ..to by bolo moc jednoduche...teoria motivacie..
rok 07?
Banditatom (Člen) 06.12.2008 13:55:13 Offline |
Ondráš psal:Na další Killer sraz se těšim...
takyk kuva blesk
teď se kouakám na fotky s killer party a chci léééééééééééééééééééééééééééééééto
PALOUS psal:666killer psal:Fik-B6S psal:
nechceš to někomu poslat že by to někde umístil pro všechny co tam byli...kto pride uvidi.. ..to by bolo moc jednoduche...teoria motivacie..
rok 07?
o7 foto o8 video foto atd koopec srandy
666killer psal:PALOUS psal:666killer psal:
kto pride uvidi.. ..to by bolo moc jednoduche...teoria motivacie..rok 07?
o7 foto o8 video foto atd koopec srandy
fotek z 07 aj 08 mám jak sraček a na videoale kua jesi 09 bude bez kapely co tam byla teď a zasraný policajti tomu udělaly stop tak na to serubo to bylo supera jesi je tam dostaneš tak kurva legálně ať si je vychutnám aš do koncea kurva nějakej tajnej závod by to taky chtělo a ne masově na šturecmusí tam bejt super poježdění třeba 07 si nás taky protáh pjeknejma cestama ale ten tajnej závod to by bylo(pro neznalé.nejde vo to dojet z bodu A do bodu C co nejrychlej ale pojezdit po vokolí podle záchytnejch bodů a mapy)
zdenek 1 psal:Fik-B6S psal:tak já určo dorazím znova
bezemě ani ránu,ským bys chráápal kuva
To je hakt bych tam ještě moch sehnat nějakou slečnu na tu voulnou postel
PALOUS psal:fotek z 07 aj 08 mám jak sraček a na videoale kua jesi 09 bude bez kapely co tam byla teď a zasraný policajti tomu udělaly stop tak na to serubo to bylo supera jesi je tam dostaneš tak kurva legálně ať si je vychutnám aš do koncea kurva nějakej tajnej závod by to taky chtělo a ne masově na šturecmusí tam bejt super poježdění třeba 07 si nás taky protáh pjeknejma cestama ale ten tajnej závod to by bylo(pro neznalé.nejde vo to dojet z bodu A do bodu C co nejrychlej ale pojezdit po vokolí podle záchytnejch bodů a mapy)
To zní dobře a podle videí co jsme viděl na masofce jste to pořádali i unás to by byl super nápad....
Stránky: 1 2