Nejsi přihlášen
Re: jaký olej
bobule psal:Castrol R4 SUPRBIKE, Castrol GPS (GP)
tak souhlasit můžu jen s Castrolem 10w40 GPS
Castrol R 4 superbike tam nedávej, měla by to bejt plná syntetika a myslím že tomu spíš uškodíš než pomůžeš.
Jinak v manuálu máš psáno 10W40 tak nad čím dumáš
maňas psal:Nejde jen o manuál,ale i o kvalitu oleje,určenou písmeny, je tam S a to další,čím dál v abecedě tím líp,já používam Repsol elite SQ 10w-40
nerozumím ti s tou abecedou
nevim jaký S mysliš.
jestli S jako SAE 10w40 -vyskozitu oleje
nebo api SG,jaSo MA -normy pro oleje určené pro 4dobé motocykly
dej schválně odkaz na ten Repsol
Dajda psal:...nekdo tady rikal,ze plna syntetika spis uskodi nez pomuze..Proc?..já jen,ze ji tam davam...nejakej Shell,presne to ted z hlavy nevim,musel bych se jit juknout do garaze..
asi tam davas SHELL ADVENCED (full syntethic)... ja som ho daval do Hondy nez som kupil B12 a bol som spokojny. Teraz do B12 davam CASTROL GPS 10W-40 (ten mi odporucali tu na fore a aj v servise)...
...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
...a sakra..I kdyz...u kamose to pomohlo presne naopak...klouzala mu spojka u TL 1000,nalil tam tento olej(Shell advanced) a richtig.Druhej kamos to ma v B12 a taky ok.Spolecne ho kupujem za 250kc litr..no neber toTakze je riziko,ze si znicim spojku..
já tam lehu valvoline, samože 10w40 kupuju ho tady ve velkoskladu za 100,- litr. jináč je asi za 160. olej přes 200 bych nekoupil stejně jako svíčky za 200. fuj to bych moh jezdit na Gixeru kdybych chtěl kupovat tak drahý náplně
honda je honda
Kuba B12 psal:já tam lehu valvoline, samože 10w40 kupuju ho tady ve velkoskladu za 100,- litr. jináč je asi za 160. olej přes 200 bych nekoupil stejně jako svíčky za 200. fuj to bych moh jezdit na Gixeru kdybych chtěl kupovat tak drahý náplně
No konečně se někdo přiznal, že tam leje i něco jiného než Kastról nebo Motul
MartysN6 psal:maňas psal:Nejde jen o manuál,ale i o kvalitu oleje,určenou písmeny, je tam S a to další,čím dál v abecedě tím líp,já používam Repsol elite SQ 10w-40
nerozumím ti s tou abecedou
nevim jaký S mysliš.
jestli S jako SAE 10w40 -vyskozitu oleje
nebo api SG,jaSo MA -normy pro oleje určené pro 4dobé motocykly
dej schválně odkaz na ten Repsol
No myslel jsem tím právě tu druhou možnost co píšeš,na oleji je S a to druhé písmeno určuje tu kvalitu,jak sem psal,čím vyšší písmeno abecedy tím lépe,mělo by to být na každém oleji
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Dajda psal:...a sakra..I kdyz...u kamose to pomohlo presne naopak...klouzala mu spojka u TL 1000,nalil tam tento olej(Shell advanced) a richtig.Druhej kamos to ma v B12 a taky ok.Spolecne ho kupujem za 250kc litr..no neber toTakze je riziko,ze si znicim spojku..
Spojku žádným olejem nezničíš,max Ti začne klouzat a to se fakt nedá,takže ho vypustíš
Mirek D psal:666killer psal:castrol gtx 10w40
Nedělej z neznalých voly, tohle je do auta.
Pokud Castrol, tak GPS 10W-40
hej hej ja vol sorry ma to byt gps ..a inak dnes som nieco zhanal a odporucili mi Agip racink 48 10W-60.vraj je to gut.
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
666killer psal:Mirek D psal:666killer psal:castrol gtx 10w40
Pokud Castrol, tak GPS 10W-40hej hej ja vol sorry ma to byt gps ..a inak dnes som nieco zhanal a odporucili mi Agip racink 48 10W-60.vraj je to gut.
sorry malo to byt agip racing 48 10W-60.sekretarka nerozumela trochu
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
666killer psal:666killer psal:Mirek D psal:
Pokud Castrol, tak GPS 10W-40hej hej ja vol sorry ma to byt gps ..a inak dnes som nieco zhanal a odporucili mi Agip racink 48 10W-60.vraj je to gut.
sorry malo to byt agip racing 48 10W-60.sekretarka nerozumela trochu
...čéééče, tohle zavání plnou syntetikou....
Autobus je taky Suzuki... .
Když sem koupil Bandoura od nakyho inženyra co na tom vozil svou čiču jednou za rok na vylet, tak tam lil REPSOLL RACING 10W50 plnou syntetiku
Bohužel stoji 400 litr
Při první výměně sem se snažil dodržet zaběhlej režim, tak sem ho shaněl jak šulin, ale ted planuju dalši vyměnu a určitě už tak drahej olej nekoupim. Sice asi kvalitni, ale když se měni po 6000km tak by to šlo fakt do peněz
HONOR and GLORY
Satan psal:Když sem koupil Bandoura od nakyho inženyra co na tom vozil svou čiču jednou za rok na vylet, tak tam lil REPSOLL RACING 10W50 plnou syntetiku
Bohužel stoji 400 litr
Při první výměně sem se snažil dodržet zaběhlej režim, tak sem ho shaněl jak šulin, ale ted planuju dalši vyměnu a určitě už tak drahej olej nekoupim. Sice asi kvalitni, ale když se měni po 6000km tak by to šlo fakt do peněz
Tak to byl asi inženýr ekonomie, páč do Banďoura bych plnou syntetiku nedával...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Kuba B12 psal:já tam lehu valvoline, samože 10w40 kupuju ho tady ve velkoskladu za 100,- litr. jináč je asi za 160. olej přes 200 bych nekoupil stejně jako svíčky za 200. fuj to bych moh jezdit na Gixeru kdybych chtěl kupovat tak drahý náplně
ja tam liju taky Valvoline.Jaky ma oznaceni ten tvuj?Cena se me zda vic nez dobra.
Stránky: 1