Nejsi přihlášen
Re: Oprava výfuku
najdi si šikovnýho zámečníka,ať ti to potáhne a máš po problému.0,7mm leštěnej nerez 0.5m * 0.5m 71kč... trochu bude sraní s radiusem na rozvinutým tvaru páč xjr má konický vejfucky, ale to ti zas spočíta každej strojař...pak jen skroužit a zaTIGovat a můžeš zase xjrkovat poleštěnej jak psí kulky....Taky by mě zajímalo, jak ty xjrkaři dělaj ty stále poleštěný nevopálený svody.já je drtim vobtejden silichromem a mrdá mě to fest..
Když nejezdím,tak tvořím...
ydom psal:Meloun psal:..jestli to třeba nebude tím, že jsou pochromovaný..
nepruď
davas tomu silnu palbu a moc to hrejes
inak ja som pouzil "zubnu pastu" SONAX z forstingera a hned to svietilo a mam s tym zatial pokoj
mazo psal:ydom psal:Meloun psal:..jestli to třeba nebude tím, že jsou pochromovaný..
nepruď
davas tomu silnu palbu a moc to hrejes
inak ja som pouzil "zubnu pastu" SONAX z forstingera a hned to svietilo a mam s tym zatial pokoj
nejdřív motorku, potom zuby..to je přístup, tak to má bejt
ydom psal:najdi si šikovnýho zámečníka,ať ti to potáhne a máš po problému.0,7mm leštěnej nerez 0.5m * 0.5m 71kč... trochu bude sraní s radiusem na rozvinutým tvaru páč xjr má konický vejfucky, ale to ti zas spočíta každej strojař...pak jen skroužit a zaTIGovat a můžeš zase xjrkovat poleštěnej jak psí kulky....Taky by mě zajímalo, jak ty xjrkaři dělaj ty stále poleštěný nevopálený svody.já je drtim vobtejden silichromem a mrdá mě to fest..
Teda nevím, jak Bandit, ale ony jsou chromované a myslím, že by byl dost velký rozdíl v leštěném nerezu a chromu. Jinak svody jsou taky v chromu, tak možná proto. Ale někdo je má zamodralé... Ale je pravda že jsem si myslel, že na Bandiťákovi je to vše taky v chromu....
ydom psal:nepoznáš rozdíl, obojí je jako zrcadlo....
Ani po čase? Mi přijde, že ač nerez, tak stejně časem zajde, nebo nahodí trochu rezavý vzhled. Pár takových nerezů jsem viděl. Nehledě na to, že nerez je těžší, než klasika pochrom....
zzzmrzlinar (Člen) 09.07.2008 09:55:49 Offline |
mno nerez asi nebude těžší než pochrom, bo ocel jako ocel,
zzzmrzlinar (Člen) 09.07.2008 15:43:54 Offline |
tss, tak nám do toho nekecej bo seš chytrej jak my fšichni tady
kuclb psal:ydom psal:nepoznáš rozdíl, obojí je jako zrcadlo....
Ani po čase? Mi přijde, že ač nerez, tak stejně časem zajde, nebo nahodí trochu rezavý vzhled. Pár takových nerezů jsem viděl. Nehledě na to, že nerez je těžší, než klasika pochrom....
to je zwai..v koncovce není taková teplota, aby se ti vyhřála po každej jízdě.Každopádně to bude chtít leštit častěji než chrom.Neradím ti dokonalou variantu, ta totiž zní koupit vejfucky nový, radím nejekonomičtější variantu...joj ta váha 0.7 potahu nestojí za zmínku, když si hodíš průměrnýho vocasa na stranu protější, harvě to vyvážíš
K.a.s.y.m. (Člen) 13.07.2008 20:41:28 Offline |
kuclb psal:Zdravím, jsem Álojs, prostě idiot. Mám odřený výfuk. Nevíte, jak opravit? Jestli nějak sbrousit, zatmelit a nechat nějak opět pochromovat? Nebo kecám úplné nesmysly? Prosím
sehnat od Kellyho za 1500 jinej.
lehký odření nemá smysl řešit stejně to zase odřeš
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:kuclb psal:Zdravím, jsem Álojs, prostě idiot. Mám odřený výfuk. Nevíte, jak opravit? Jestli nějak sbrousit, zatmelit a nechat nějak opět pochromovat? Nebo kecám úplné nesmysly? Prosím
sehnat od Kellyho za 1500 jinej.
lehký odření nemá smysl řešit stejně to zase odřeš
A Kelly znamená kdo, nebo co? Kdyby byl link, rád mrknu, nebo písnu...Dík
kuclb psal:A Kelly znamená kdo, nebo co? Kdyby byl link, rád mrknu, nebo písnu...Dík
Ty nevíš kdo je Kelly?
Kamaráde... To si úplně out. Jako hele, to se s tebou nemůžeme kamarádit. Každej hustej týpek totiž musí znát Kellyho a kdo ho nezná tak je divnej...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1