Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » ... radary ?

SLUGI (Člen)
07.07.2008 16:03:19

... radary ?

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
nicola.foxx (Člen)
07.07.2008 16:27:30

Re: ... radary ?

Nevypada to tak zle. Akorat nevim jestli by me nesralo to blikani do ksichtu. Uz vidim jak se to mezi moji drzkou a plexi pekne odrazi a je to jak na diskotecebigsmile . Tohle by si mohl poridit Progear na tu svoji pilu. bigsmile Ale jinak dobry. Pouzivaj se ty lasery i u nas?

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Bandit (Člen)
07.07.2008 16:30:06

Mě je to k ničemu ... já jezdim podle předpisů 90-60-90 takže mě nic nehrozí bigsmilepussy

Traktor patří na pole !!!
mi (Člen)
07.07.2008 16:52:09

Bandit psal:

Mě je to k ničemu ... já jezdim podle předpisů 90-60-90 takže mě nic nehrozí bigsmilepussy

jedině kamion...

svět je cirkusovej stan
Bandit (Člen)
07.07.2008 17:40:52

mi psal:
Bandit psal:

jedině kamion...

Jj tak nějak bigsmilebigsmilebigsmile ,ale to je jiná !!! idontknowidontknow

Ondráš (Člen)
07.07.2008 18:13:44

Jako $630?idontknow
Sice je dobrej kurz, ale fakt ne...

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Bandit (Člen)
07.07.2008 18:15:23

Ondráš psal:

Jako $630?idontknow

Ty to nepotřebuješ ... ty jsi tůůůůůůrista jako já ...NE ?!?!?!? bigsmilebigsmilebigsmile

Ondráš (Člen)
07.07.2008 18:16:57

Bandit psal:
Ondráš psal:

Jako $630?idontknow

Ty to nepotřebuješ ... ty jsi tůůůůůůrista jako já ...NE ?!?!?!? bigsmilebigsmilebigsmile

Spidys mi říkal, že prej sem jel pilu...redfacesmile2 Ale já už nejsem tůrista. Už prej jsem bublák.good

Bandit (Člen)
07.07.2008 18:18:03

Ondráš psal:
Bandit psal:
Ondráš psal:

Jako $630?idontknow

Spidys mi říkal, že prej sem jel pilu...redfacesmile2 Ale já už nejsem tůrista. Už prej jsem bublák.good

Bublák nebo bubák ???? bigsmilebigsmilebigsmile

Ondráš (Člen)
07.07.2008 18:19:39

Bandit psal:

Obojí.redface

Bandit (Člen)
07.07.2008 18:24:31

Ondráš psal:
Bandit psal:

Obojí.redface

Já si myslím že zase tak špatně na tom nejsi a dlouho nebudeš idontknowidontknow , ale podle toho co jsem slyšel jsi teď celkem střelec než tak rok z5 ?!?!?

Clockwork (Člen)
07.07.2008 19:16:37

Bandit psal:
Ondráš psal:
Bandit psal:

Ja myslel ze chces R1,abys mel peeeero az nazem picooooogoodbigsmile

Ondráš (Člen)
07.07.2008 19:56:50

2 clockwork: To mam i bez R1smokin
2 Bandit: No říkal mi to i Spidys, že prej jsem ze srazu jel pilu... Ale kdybych jel pilu, tak by se mě furt nedržel... Jsem jel Kasymovku (jako rychlost ne pilu) a on jel druhej, tak to musel trochu hnát, no...redface Jsem pak ale zvolnil.

Bandit (Člen)
07.07.2008 19:59:45

Ondráš psal:

2 clockwork: To mam i bez R1smokin
2 Bandit: No říkal mi to i Spidys, že prej jsem ze srazu jel pilu... Ale kdybych jel pilu, tak by se mě furt nedržel... Jsem jel Kasymovku (jako rychlost ne pilu) a on jel druhej, tak to musel trochu hnát, no...redface Jsem pak ale zvolnil.

Jj jet pilu dlouho se moc nedá .... já ji jedu tak maximálně po rovince ale i tak to nejde moc dlouho !!! jinak na plošce stále pracuji a nedaří se sundat !!!

Zdenda (Člen)
08.07.2008 12:45:58

Je to obyč jammer - rušička, nic extra, krom píčoviny co bliká v helmě, reagující na měření laserem (proti Rameru je vám to k hovnu), něco podobného vozím už skoro dva roky v autě a spokojenost.good

Na to, že to má dvě čidla a 1 USD je cca 15 kč je cena dobrá. Já dával 20. Akorát v případě reklamace je asi úspora v prdeli. I když myslím, že mají zastoupení i tady.

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda (Člen)
08.07.2008 12:48:03

nicola.foxx psal:

Nevypada to tak zle. Akorat nevim jestli by me nesralo to blikani do ksichtu. Uz vidim jak se to mezi moji drzkou a plexi pekne odrazi a je to jak na diskotecebigsmile . Tohle by si mohl poridit Progear na tu svoji pilu. bigsmile Ale jinak dobry. Pouzivaj se ty lasery i u nas?

Jo měří s nimi už nějaký pátek MP a od podzima je má i státní Policie. Stačí na tebe za mířit a ve vteřině tě má změřenýho. Naposledy mě měřili cca z 1 kilometru !!!!sick

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Ondráš (Člen)
08.07.2008 13:18:40

nicola.foxx psal:

Tohle by si mohl poridit Progear na tu svoji pilu. bigsmile

bigsmile
bigsmilebigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS