Nejsi přihlášen
Re: C.E.C. - Brno 14.7.2008
zatím to vypadá že se tam pujdu kouknout
Monty Jack (Člen) 09.07.2008 12:03:41 Offline |
Odpoledne po práci jsme tam jak na koni
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
inkvizitorr (Administrator) 09.07.2008 14:10:15 Offline |
Kelly01 psal:kolik se platí
300kč/os. pro morváky, češi zdarma
doba je temná...
inkvizitorr psal:300kč/os. pro morváky, češi zdarma
Nic pro socky, ovsem automaticky pocitam s tim, ze se uhada par desitek procent dolu... Budu tam.
Monty Jack (Člen) 09.07.2008 15:52:53 Offline |
SLUGI psal:bery psal:kelly myslel kolik mu zaplatíte!!!!!
... však to Inkviz psal : každýmu moravákovi co dojede podpořit tým 300,- a češi to maj povinný takže zdarma
pište mě 2x (slovy dvakrát)
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
inkvizitorr psal:Kelly01 psal:kolik se platí
300kč/os. pro morváky, češi zdarma
doufám že tam budeš když už jezdíš pořád jsme nedořešili toho moderátora...
Kde je nějakej odkaz s programem nebo jak to tam bude probíhat ohledně našeho neúspěšného týmu
A pokud by zítra bylo hezky mám volno,takže mi někdo brnknout tak si s ním dám někde sraz a zajedem tam pokibicovat
God Save The Queen!
Monty Jack (Člen) 14.07.2008 10:37:26 Offline |
Pokusím se stihnout start, pak budu zřejmě pendlovat mezi boxama a C tribunou.
Budou mít areál otevřenej ??
počasí naprosto na kokot musel bych jet autem a to by bylo celkem k ničemu...
VikecB12 psal:Tak se jim zadařilo,dojeli třetí Nej čas tuším 2:24
Chlapíci,velká gratulace,bylo to pěkný
Progear 650 (Člen) 14.07.2008 19:16:32 Offline |
Tag jag teda??? Jsem napjatej jag struna kua....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Monty Jack (Člen) 14.07.2008 19:42:43 Offline |
Já to vím
To se zas předvedli pacholci
Monty Jack (Člen) 14.07.2008 19:45:13 Offline |
Ajeje .. koukám, že to tady bonzujou ještě před tvůrci.
No tak řeknu vám to takhle.
BEDNA tam byla
gratulace
Monty Jack (Člen) 14.07.2008 19:54:28 Offline |
Ondráš psal:Monty Jack psal:Ajeje .. koukám, že to tady bonzujou ještě před tvůrci.
No tak řeknu vám to takhle.
BEDNA tam byla
gratulaceto víme... Ale druhý nebo třetí...
a já vám to nepovím, protože jste zvědaví
Zakladem kazdeho uspesneho zavodu je dobre misto na gridu a slicna hosteska...
Pak se plne se soustredit na startu...
...rychle jezdit a poradne klopit...
...a kdyz dopičetobrnovyjde...
Jeste jednou velka gratulace!
Tak jakto že po dojetí byli třetí a nakonec druzí na bedně? Že by někdo dostal nějakou penalizaci?
Na to s čím jezdí konkurence je to uplně parádní Starší motorku než je ten závodní bandit sem tam neviděl ani mezi divákama
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 14.07.2008 20:57:00 Offline |
gratulace kluci..jen tak dál.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Monty Jack (Člen) 14.07.2008 21:09:53 Offline |
Tak já ještě doplním, že podle těch neupravenejch výsledovek byli kluci 20tí celkově. Což z 64 startujících teamů klobouk dolů.
Jinak měli jste být u toho, když ještě monstři jezdili 3tí kolem 40 vteřin napřed.
No a pak trochu sprchlo a bylo vymalováno
v posledních kolech sem se naháněl s Italjetem (ten s č.199 za mnou na 3.fotce od honzy) no a jemu došel benzín...
tudíž, nedojeli, nedokončili závoda nebyli klasifikováni... odpadli z 1.místa...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Progear 650 (Člen) 14.07.2008 22:27:04 Offline |
veliká gratulace !!!!
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Monty Jack (Člen) 14.07.2008 23:38:28 Offline |
ross psal:a co technika? žádný problém?
jinak gratulace borci
Tak já třeba vo tom vím kulový, ale z pohledu laického pozorovatele se mi zdálo, že přišli na to, že nějaká guma je v brně na a nějaká jiná je překvapivě
To sou věci
dobry jak svina, clovek nemuze byt vsude ale dobre se to cte mam usmev na tvari kdyz vidim fotky a vas na bedně
inkvizitorr (Administrator) 15.07.2008 09:57:00 Offline |
přidam eště pár pikčrů, fiat jako ubvykle špičkovej a rozhodující výkon (za ty kravinky pro kakina ti strhávám prémie)
že by druhej hopper
béčko už jede jak má
takže eště jednou dík kožuchovi za supr poježdění, myslim, že fungování celýho teamu by se po tomhle závodě dlo popsat slovem "symbióza" a sepíšu nějakej blaf z prvních třech závodů ať taky víte jak to tam všechno probíhá
doba je temná...
Monty Jack (Člen) 15.07.2008 10:21:02 Offline |
tomasNJ psal:žádné strhávání nebude
ses mohl na okruhu strhat a von by ti ještě strhnul ... to je spravedlnost, co ?
inkvizitorr (Administrator) 15.07.2008 10:27:01 Offline |
Monty Jack psal:ses mohl na okruhu strhat a von by ti ještě strhnul ... to je spravedlnost, co ?
život je holt nespravdelivej ale co, chuj s tym
doba je temná...
Hoši gratuluju!!! Sere mě jak sviňa, že sem tam jenom zase postával a nemohl jet, ale co už no ......... aspoň sem nadělal nějaký fotky co vidíte! :))
P.S. Michale dybys viděl kolikrát za závod takový mávání na mě jakožto fotografa proběhlo, to bys teprve strhával ..... akorát dycky když zrovna začal takhle exhibovat, tak sem nebyl připravenej - tudíž asi 3 kola který sem ho nefotil tka snad dycky rukama, nohama mával jak pominutej .............................. a to nemluvím vo tym mávání na stadionu když byl v sevření asi 6 ti lidí, kteří se ho zrovna snažili předjet - ti z toho museli mít uplně echt šoky, tak ho radši nepředjeli pač se ho báli, že jim něco udělá! :))) Ale mávání je mávání a výsledky sou věc jasně hovořící - takže si to clekem může dovolit! ;)
inkvizitorr (Administrator) 15.07.2008 10:50:25 Offline |
kakin: s chválou na něj vopatrně, lepší furt držet pod krkem jo a ještě napíšu postřehy o novým asfaltu v brně, rovný je to jak podle pravítka, drží to jak přibitý, to je fakt neskutečnej rozdíl, ale žere to šíleně gumy zdrancovat za závod jednu sadu to je teda maso
doba je temná...
Progear 650 (Člen) 15.07.2008 10:53:35 Offline |
inkvizitorr psal:kakin: s chválou na něj vopatrně, lepší furt držet pod krkem jo a ještě napíšu postřehy o novým asfaltu v brně, rovný je to jak podle pravítka, drží to jak přibitý, to je fakt neskutečnej rozdíl, ale žere to šíleně gumy zdrancovat za závod jednu sadu to je teda maso
ohledně asfaltu souhlasím, je to fakt pecka... na sportě a roudě sem velkej ubytek gumy nepozoroval...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 15.07.2008 12:09:35 Offline |
inkvizitorr psal:kakin: s chválou na něj vopatrně, lepší furt držet pod krkem jo a ještě napíšu postřehy o novým asfaltu v brně, rovný je to jak podle pravítka, drží to jak přibitý, to je fakt neskutečnej rozdíl, ale žere to šíleně gumy zdrancovat za závod jednu sadu to je teda maso
a prej hlavně přední,jo?Teda co jsem slyšel od člověka co tam už jezdil.Když mi ty gumy ukazoval vypadali jako kdyby je vzal někdo struhadlem.
inkvizitorr (Administrator) 15.07.2008 12:51:20 Offline |
no předek vypadá dobře, ale zadek to takhle vyškube zustalo stejný nastavení podvozku jako na hungáči odkaď sme vodvezli domu krásnou gumu a tady tohle holt asi než se to nějak vobrousí tak se bude platit daň v gumách za ten superpřilnavej povrch... fijatoj to po asi hodině ježdění ouplně sežralo fungl novej zadní slick vod metzeleru že musel ještě před koncem přezouvat
doba je temná...
Monty Jack (Člen) 15.07.2008 13:13:44 Offline |
Tak jak koukám na výsledky, tak by byla bednu i v supersportech a v superbikách je to na 7mý místo.
Bych tak nějak řekl, že ste kucí zaváleli
K.a.s.y.m. (Člen) 15.07.2008 14:08:41 Offline |
inkvizitorr psal:no předek vypadá dobře, ale zadek to takhle vyškube zustalo stejný nastavení podvozku jako na hungáči odkaď sme vodvezli domu krásnou gumu a tady tohle holt asi než se to nějak vobrousí tak se bude platit daň v gumách za ten superpřilnavej povrch... fijatoj to po asi hodině ježdění ouplně sežralo fungl novej zadní slick vod metzeleru že musel ještě před koncem přezouvat
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … mabrno.jpg
Hmm já takhle viděl právě přední..asi je to o nastavení podvozku na konkrétní okruh.
Souhlas s Inkvizem - asfalt v Brně úžasný a drží pekelně, také fakt žere gumy !Nové Metzelery M3 mají střed téměř netknutý ale boky na hranu a obroušené po nějakých 130 Km tak jak to není nikdy ani po 5000 Km, kdy už měníš sadu !Škrtal jsem na jebce vším možným, kolenem, botou, stupačkou ,ještě že měl Kožuch tolik rozumu a odšrouboval mi hlásiče náklonu - bych se kvůli nim snad přizabil no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
inkvizitorr (Administrator) 15.07.2008 14:30:22 Offline |
Lihy psal:Pašácí Ale proč ten pán močí do výfuku? nebo tam snad, nedej bože, dělá něco jiného?
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … brno02.jpg
nebyl čas lámat si hlavu kde je wc, rozkaz zněl jasně, udržet motorku za každou cenu
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 15.07.2008 14:40:50 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Hmm já takhle viděl právě přední..asi je to o nastavení podvozku na konkrétní okruh.
nevim, ale ty gumy tam měli v takovýmhle stavu všichni, takže bych to spíš tipoval na ten asfalt než na špatný nastavení podvozku, ale čjort znájet, uvidíme časem, nu což du vobědnat další sadu
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 15.07.2008 15:06:53 Offline |
to Inkdviz: Jak jsi psal...je to daň za to ,že to tak drží.
to Jarken: by bylo fakt blbý kdyby se ti v zatáčce vypnul motor
K.a.s.y.m. (Člen) 15.07.2008 15:11:10 Offline |
tak měl jsem nebo mám za to ,že ty náklonový čidla tam jsou z toho důvodu aby ti při pádu vypnul motor a je to nastavený už od určitýho úhlu,ale třeba se pletu a někdo mě vyvede z omylu.
hlásič náklonu je ta kokotina na konci stupačky...
pleteš si to...
__________________________________________________________________________________
Progear 650 (Člen) 15.07.2008 15:16:16 Offline |
K.a.s.y.m. psal:tak měl jsem nebo mám za to ,že ty náklonový čidla tam jsou z toho důvodu aby ti při pádu vypnul motor a je to nastavený už od určitýho úhlu,ale třeba se pletu a někdo mě vyvede z omylu.
No tak co jsem slyšel zatím já, tak to chcípne samo jedině když jako třeba u tatíka vodejde elektrika při pádu. Jinak se musiš doplazit a zdechnout to sám... z toho soudím ze takovýdle čidlo na Béčku nejni...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 15.07.2008 15:17:49 Offline |
tomasNJ psal:hlásič náklonu je ta kokotina na konci stupačky...
pleteš si to...
kterou já na Béčku vůbec nemám... , tagže mě to netrápí....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
na banditu nejsou... já tam gdysi ty stupačky skoro neměl...
budete se divit, ale já měl gdysi taky bandita...
K.a.s.y.m. (Člen) 15.07.2008 15:33:49 Offline |
aha..tak tohle mě nenapadlo...jelikož to na Béčku není tak asi proto.
to Progear: na SV tenhle blázinec právě asi je,protože když jsem s ním lehnul tak se samo vyplo a nevěřim tomu ,že by se to ulilo nebo tak něco protože je to stříkačka.
Tak takhle se vita zavodnik na konci zavodu
zvednutej prostrednicek za to (tehdy jeste mysleny) treti misto na bedne
Jo potkal sem tam kamose Michala Fillu, co taky jezdi nejaky ten zavod,sem tam divoka karta na MS v Brně, tak sem mu rikal, proc jezdi za nejaky hnusny plastaky (mj. byli 4ti celkove a v supersportech 1., pry daval tak 2:12),mu říkám že Bandit pičo tým, ten by měl pro příště posílit,at ví, ja kto jezdí (vše v jednání ) akorát nevím, jesi by nás nepřeřadili mezi profíky, jedine ho nejak zamaskovat
I takhle tam nekdo dopad
A konečněěěěěěěěěě bednáááááááááááááá
akorat mne mrzi mala podpora našho týmu, jedinej ja tam vyřvával bandit pičo a nikdo mne nepodpořil kde ste vsichni byli, se stydíte za náš tým
Stránky: 1 2