Nejsi přihlášen
motoalarm
Chlapi, nemáte někdo motoalarm Meta M357 s imobilizérem. Potřeboval bych sehnat schema zapojení nebo cokoli o tom nebo podobném. Při vybité baterii v dálkáči to nejde odblokovat a nastartovat. Když jsem banďoura v 2003 kupoval tak tam byl namontovaný a jaksi mi k tomu nedali ani návod jen záručák.
Monty Jack (Člen) 09.07.2008 16:10:09 Offline |
Re: motoalarm
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Monty Jack (Člen) 09.07.2008 16:16:32 Offline |
Monty Jack psal:Co todle ?
http://www.abacuscaralarms.co.uk/manual … a_user.pdf
tak nic - trochu sem to zmotal
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
já sem to teda nějak zásadně nezkoumala, ale jak je pod sedačkou ta krabička...tam nějakej vypínač (tajnej samozřejmě) není? možná zavolej do firmy, kde ty systémy montujou... http://www.casystem.cz/
...Do you know that bad girls go to hell?...
Monty Jack (Člen) 10.07.2008 09:20:50 Offline |
Lenka psal:Peka: a proto musíme bejt chytrý my a mít motorku pojištěnou
Tak nevím, ale to se vyplatí snad jen u funglovky do takovejch 3let stáří ne ?
Monty Jack psal:Lenka psal:Peka: a proto musíme bejt chytrý my a mít motorku pojištěnou
Mám šestku eNko rok 2002...pojistka sezónní (1.4-31.10. havárie + celej rok krádež a přírodní živly) mě vyjde na cca 6500 (+ ještě nějakých 2500 povinný)
...a to se vyplatí
Monty Jack (Člen) 10.07.2008 10:02:44 Offline |
Lenka psal:Monty Jack psal:Lenka psal:Peka: a proto musíme bejt chytrý my a mít motorku pojištěnou
Mám šestku eNko rok 2002...pojistka sezónní (1.4-31.10. havárie + celej rok krádež a přírodní živly) mě vyjde na cca 6500 (+ ještě nějakých 2500 povinný)
...a to se vyplatí
nemám s tím osobní zkušenost, ale pokud mě paměť neklame, tak mají pojišťovny většinou prazvláštní výplatní tabulky a spoluúčast.
By mě třeba zajímalo, kolik by ti teď v případě krádeže letos vyplatili.
Monty: to netušim, ale když jsem předloni na podzim bourala, tak mi vyplatili zatraceně tučný plnění (konkrétně 85000, z čehož 5000 byla spoluúčast)...domnívám se, že šest a půl litru ročně neni až taková darda (když si to může dovolit platit socka jako já )
Monty Jack (Člen) 10.07.2008 10:13:09 Offline |
Lenka psal:Monty: to netušim, ale když jsem předloni na podzim bourala, tak mi vyplatili zatraceně tučný plnění (konkrétně 85000, z čehož 5000 byla spoluúčast)...domnívám se, že šest a půl litru ročně neni až taková darda (když si to může dovolit platit socka jako já )
nojo, však předloni to taky bylo 4 roky starý :)
Tak to se ještě zeptám. Tos bourala nebo tě nabořili ? A těch 80 bylo jen z toho havarijka? A vyplácí to jen u nezaviněnejch krešů nebo vždycky.
Páč mě nejde do hlavy, že by pojišťovna chtěla něco cvakat, když třeba člověk nedá přednost.
Dík za info.
Monty Jack (Člen) 10.07.2008 10:25:39 Offline |
Kelly01 psal:Ty bláhový
Ty tak teď nevím ...
Monty: od toho je zkrátka havarijní pojistka...když to zaviní někdo jinej, jde to z jeho povinnýho ručení...když si to zaviníš sám, máš tuhle pojistku...jak prosté
vezmi si, jaký je procento lidí, který si nějakou pojistku platěj...a jaký je procento lidí, který bouraj(jsou nemocný, vyhořej, vytopí je voda a podobně)...pojišťovna to má hodně dobře spočtený, nemysli si...
Monty Jack (Člen) 10.07.2008 10:43:13 Offline |
... a ještě k tomu zkušená ...
Monty Jack (Člen) 10.07.2008 13:22:50 Offline |
... lidi toho nakecaj ...
Ondráš psal:Monty Jack psal:... a ještě k tomu zkušená ...
U žen se říká, že se krása snoubí s inteligencí...
no tak inteligenci bysme měli ale vůbec nevím jak vypadá
...myslím ta Lenka
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Monty Jack (Člen) 10.07.2008 13:42:00 Offline |
ross psal:no tak inteligenci bysme měli ale vůbec nevím jak vypadá
...myslím ta Lenka
...by to asi chtělo tu fotku v plavkách...
Lenka psal:tak to ne...si třeba myslete, že sem jenom trochu inteligentní
Čím víc to budeš okecávat, tím to bude horší... Prskni si do profilu fotku a máš po problémech... Jakobys to tu neznala.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Monty Jack (Člen) 10.07.2008 16:12:41 Offline |
Lenka psal:a co fotku v plavkách...rovnou nahou bych si do profilu mohla dát, ne?
no to neee...to už by nebyl žádnej prostor pro fantazii
Stránky: 1