Nejsi přihlášen
Tak konečně
No už mě nebavilo číst furt ty přiblblý články vo tom jak někdo jede do Alp a podobně, tak jsem se nad tím zamyslel, koupil jak píše Osiris polomrdku, nějaké zavazadla a rozhodl jsem se že se taky podívám do svjeta. Jedu v neděli bo 13-týho je prej nejlepší na výlet s polomrdkou a má bejt supr počasí pro enduro vložku( bude chcát)
a vyrazíme směr Austria. Kam dojedeme ví bůh a tak se nám to líbí a tak to má být. Jo jedeme s B12, ten to tam má zmáklý a ještě s jedním dobrodruhem, príma chlápkem![]()
Pozor!!! budu bydlet ve stanu
.
Pro rejpaly: stan jsem koupil velikananánskej, stejně jako spacák ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Po návratu dám foto a poreferuju kde jsme byli. Jo na to nejdůležitější bych zapoměl jedu s babou
takže to určo bude čupr, klídek a pohoda.![]()
Jo bude to fajn obzvlášť v taljánsku, kde snad nebude chcát. ![]()
Tak to je snad fšecko.
The father of the little princess of the dawn
|
inkvizitorr (Administrator) 10.07.2008 16:21:15 Offline |
Re: Tak konečně
spoďáry vod turatechu s sebou máš???
vínu zdar a pořádně nám to tam pročistěte, letíme v těsným závěsu![]()
![]()
![]()
doba je temná...
Já koupil spacák kterej má dva zipy, jeden takvoej co všichni znáte a druhej hned vedle něj a ten když rozepnu tak se mi rozšíří spacák o 20 cm. ![]()
Je to pro hubený který se chtěj točit kolem své osy i s pokrčenýma kolenama a nebo pro takové jako jsem já..... ![]()
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
no však mi zmokli jako kráva a nemohli najít ubytování tak jsme jeli cca do 8 hod do večera a pak jsme ukecali domácí na šnicla s hranolky a pár piv a pak jsme to celý zalili litrovou lahví jima bína aby jsme spálili bacila![]()
![]()
ráno pak azuro no paráda, jsme pak přejeli do slovinska, tam úplně super![]()
![]()
![]()
odtud do italie, nádhera jen cesta zpátky přes rakousko nic moc, ale ušla a dneska 380 km v nepromoku a nejvíc cedilo v čecháh
ale jsem úplně vysmátej z těch pas, na Giovo nálepka Bandit pičo kdopak ji tam dal??![]()
![]()
![]()
už teď mám absťák![]()
![]()
celkem 2650 km ![]()
![]()
The father of the little princess of the dawn
Stránky: 1