Nejsi přihlášen
Tak konečně
No už mě nebavilo číst furt ty přiblblý články vo tom jak někdo jede do Alp a podobně, tak jsem se nad tím zamyslel, koupil jak píše Osiris polomrdku, nějaké zavazadla a rozhodl jsem se že se taky podívám do svjeta. Jedu v neděli bo 13-týho je prej nejlepší na výlet s polomrdkou a má bejt supr počasí pro enduro vložku( bude chcát) a vyrazíme směr Austria. Kam dojedeme ví bůh a tak se nám to líbí a tak to má být. Jo jedeme s B12, ten to tam má zmáklý a ještě s jedním dobrodruhem, príma chlápkem
Pozor!!! budu bydlet ve stanu .
Pro rejpaly: stan jsem koupil velikananánskej, stejně jako spacák
Po návratu dám foto a poreferuju kde jsme byli. Jo na to nejdůležitější bych zapoměl jedu s babou takže to určo bude čupr, klídek a pohoda.
Jo bude to fajn obzvlášť v taljánsku, kde snad nebude chcát.
Tak to je snad fšecko.
The father of the little princess of the dawn
inkvizitorr (Administrator) 10.07.2008 16:21:15 Offline |
Re: Tak konečně
spoďáry vod turatechu s sebou máš??? vínu zdar a pořádně nám to tam pročistěte, letíme v těsným závěsu
doba je temná...
Já koupil spacák kterej má dva zipy, jeden takvoej co všichni znáte a druhej hned vedle něj a ten když rozepnu tak se mi rozšíří spacák o 20 cm.
Je to pro hubený který se chtěj točit kolem své osy i s pokrčenýma kolenama a nebo pro takové jako jsem já.....
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
no však mi zmokli jako kráva a nemohli najít ubytování tak jsme jeli cca do 8 hod do večera a pak jsme ukecali domácí na šnicla s hranolky a pár piv a pak jsme to celý zalili litrovou lahví jima bína aby jsme spálili bacila
ráno pak azuro no paráda, jsme pak přejeli do slovinska, tam úplně super
odtud do italie, nádhera jen cesta zpátky přes rakousko nic moc, ale ušla a dneska 380 km v nepromoku a nejvíc cedilo v čecháh
ale jsem úplně vysmátej z těch pas, na Giovo nálepka Bandit pičo kdopak ji tam dal??
už teď mám absťák
celkem 2650 km
The father of the little princess of the dawn
Stránky: 1