Nejsi přihlášen
Re: nuda
Loser psal:Mysak: ja se jdu treba podivat do vodniho sveta na rybicky .... doufam, ze me tam nejakej zralej neukousne hlavu
Loni sme tam chteli taky ale kdyz sme zjistili jakej je vstup, tak sme skejsli u toho stanku a nakonec propili dvakrat tolik
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
PALOUS psal:Myšák psal:Voloupáno, dohulíno A dál
Teď to vypni a běž s pejskem na špacír ináč schnijete voba
Sme se prave vratili. Blbka se z toho snehu muze zblaznit. Hodinu litala v hlubokym snehu a furt nechtela domu...
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Myšák psal:Karlos psal:To já si pěkně pučil knížku Křižovatky hákového kříže a Věčná Treblinka. V rámci studia dějin, kvůli zkoušce samozřejmě
To bude naka soukroma, co?
Jak se to takhle rychle zjistí?
ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
taky jsem se nudil,tak jsem se išol zablbnout na kole kolem Ostravice a ..... Už jsem doma z nemocnce,zlomený kotník prozatím gyps a hrozí mi operací,ale já sa nedám. Tak teď se budu doma nudit min. pět týdnů,jsem vTak na sebe dávejte pozor.Hlavně musíš vědět,kde máš svůj ručník. DONT PANIC
uděláme to takle,kdo první zemře!PROHRÁL!
Myšák psal:Loser psal:Mysak: ja se jdu treba podivat do vodniho sveta na rybicky .... doufam, ze me tam nejakej zralej neukousne hlavu
Loni sme tam chteli taky ale kdyz sme zjistili jakej je vstup, tak sme skejsli u toho stanku a nakonec propili dvakrat tolik
Tak jsem zpet - a jak myslis, ze jsem dopadl? Skoro stejne jako ty. Se jim muzu vyjebat na 240 kacen za nejaky zdechly ryby - sedl jsem do knajpy a utratil jsem jen 160 - takze jsem jeste usetril
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Stránky: 1