Nejsi přihlášen
Video: začátečníci
Kdo jinému jámu kopá, je ukrajinec páč jámu si má kopat každej sám.
Re: Video: začátečníci
mi psal:minimálně 5x zatáčka vprotisměru
to předjíždění je taky hodně nepochcpitelný
prostě hovátka aneb adepti na hlavní roli v místním spravodajstvý..
jak tak koukám... tak si plnohodnotnou náhradou za Freše....
ZpravodajstvÍ
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:mi psal:minimálně 5x zatáčka vprotisměru
prostě hovátka aneb adepti na hlavní roli v místním spravodajstvý..jak tak koukám... tak si plnohodnotnou náhradou za Freše....
ZpravodajstvÍ
taky tě miluju a neser se do mejch příspjefků kruci fix
se do tvej taky neseru do
jasný woe
mám strašně rát jelita co sedí u kompu celej den a ještě ze slovníkem
těšim se na osobní setkání, jistě tě poznám tak že budeš vypadat jako učitelská socka
sakra si mě nasral du na vybýýýýýýýýýýýýýýt si zlost
svět je cirkusovej stan
mi psal:tomasNJ psal:mi psal:minimálně 5x zatáčka vprotisměru
prostě hovátka aneb adepti na hlavní roli v místním spravodajstvý..jak tak koukám... tak si plnohodnotnou náhradou za Freše....
ZpravodajstvÍtaky tě miluju a neser se do mejch příspjefků kruci fix
jasný woe
těšim se na osobní setkání, jistě tě poznám tak že budeš vypadat jako učitelská socka
Když nejezdím,tak tvořím...
mi psal:tomasNJ psal:mi psal:minimálně 5x zatáčka vprotisměru
ZpravodajstvÍtaky tě miluju a neser se do mejch příspjefků kruci fix
jasný woe
vsichni sme socky ne ???
P.S. ja ted s toho prisel
WD club member.
Tady je asi ten potrebnej translator
http://9mile.szm.sk/slov.html
I když s magory, co to berou přes dvě čáry v zatáčce nesympatizuji, musím říct, že ten první jel pěknou pilu a vzhlede k tomu, že tomu druhému nějak neujížděl, tak bych řekl že ten drhý jel zrovna tak dobře, jak ten první, který navíc nemusí hlídat, jestli to nenarve do motky před sebou a o to to má jednodušší
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Palino psal:qwerty psal:ten prvni si to daval dobre ale ten s pohledu kamery nevim nevim ale nebyl si moc jistej v nekterych zatackach ....
I když s magory, co to berou přes dvě čáry v zatáčce nesympatizuji, musím říct, že ten první jel pěknou pilu a vzhlede k tomu, že tomu druhému nějak neujížděl, tak bych řekl že ten drhý jel zrovna tak dobře, jak ten první, který navíc nemusí hlídat, jestli to nenarve do motky před sebou a o to to má jednodušší
umět toto tak si pískámsmrt mě neberu na tu seru bo při kreši sem nic nevěděl,takže bych radši jezdil takovouhle kudlunež žvanit vo magorech a urážet se kvůli jednomu překlepu právě vot týpka kterej zrovna todle umíje to ouplně stejný jako je můj milej (MI)názor vo přiblblejch řidičích kamionůto sou největší magoři na cestách
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Palino psal:qwerty psal:ten prvni si to daval dobre ale ten s pohledu kamery nevim nevim ale nebyl si moc jistej v nekterych zatackach ....
umět toto tak si pískámsmrt mě neberu na tu seru bo při kreši sem nic nevěděl,takže bych radši jezdil takovouhle kudlunež žvanit vo magorech a urážet se kvůli jednomu překlepu právě vot týpka kterej zrovna todle umíje to ouplně stejný jako je můj milej (MI)názor vo přiblblejch řidičích kamionůto sou největší magoři na cestách
hm hm no stema kamionakama souhlasím hlavně ty starší co začínali v čsad sou brzdy
šetří naftu a jezdí jak posraný předjet to najde páč je provos jak kráva a autobusáci
to je to samí a pak ještě dodáfkáři to je taky pakáš no a co potom plechofkáři to je hnus filajovej no a motorkáři to je to samí no a ciklisti jistě taky
takže výtejme v kocourkově
nebo né to bude jinak
všichni jezdíme slušně a vzájwmně se tolerujeme že...
svět je cirkusovej stan
Tady to videjko na youtube byvalo uz driv ale pod jinym nazvem a vim ze zmizelo a nemohl sem ho dlouho najit a tedka vidim ze je to tam uz asi 5 mesicu a chyby k tomu jeste 2 dalsi navazujici videjka. Hovadka
Stránky: 1