Nejsi přihlášen
Další padlá
No tak jsem včera zažil jaký to je.Sice mi spadlsa jen ze stojánku,ale opravdu nic prijemnýho to není.žádný velký škody ale neco se přeci jen zkurvilo,no znáte to,ne.Zlomena páčka spojky,zadní blinkr to taky kvalitne odsral a plast pod sedlem je škráblej a vyko na motoru taky škráblí.Poradte kde sehnat nejaky díli,traba i z použitý.Díky
Re: Další padlá
barynek psal:www.motopuzzle.cz
no tam bych byl vopatrnej (pokud nejsi místní) nějaký trable jsem tam řešil, ale nakonec se k tomu postavil férově.
www.motovraky.cz byl daleko vstřícnější, pak ještě www.motobouracky.cz a z novejch dílů partsdepot (víko atd.), nebo Elit (páčky třeba)
Strýcfajtr !!!
jo jo,to znám koupil jsem ženě SVčko,dojel jsem s ním domů (cca300 kikláků) zaparkoval v garáži na bočák,otočil jsem se ,sundávám si přilbu a mrd , rána a už leželo!to bylo kurev,páčka v ,blinr v ,však to znáte!
když to jede,je to OK
XJelen psal:barynek psal:www.motopuzzle.cz
no tam bych byl vopatrnej (pokud nejsi místní) nějaký trable jsem tam řešil, ale nakonec se k tomu postavil férově.
www.motovraky.cz byl daleko vstřícnější, pak ještě www.motobouracky.cz a z novejch dílů partsdepot (víko atd.), nebo Elit (páčky třeba)
já něříkám, že je to to nej, ale vím že to tu borci občas házej, tak mi to napadlo. Zatím jsem nic náhradního nepotřeboval a na ty ostatní weby jsem si nemohl vzpomenout...
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1