Nejsi přihlášen
přední kolo
zdar hošani,chci se zeptat,měnil jsem na bandasce 650 př.desky,odvzdušňuju to od rána,a pořád ta páčka se mi zdá měká i když se rozjedu a zabrzdím,tak to hamuje,ale asi kdybych potřeboval na to zatáhnout při větší rychlosti,nevím jak bych dlouho brzdil!když dám to štelovací kolečko na páčce na pětku ´,tak páčku nezmáčknu až ke gripu,ale když dám štelovací kolečko třeba už na trojku,tak zmáčknu až se dotknu gripu!!! a ještě když skusím jak se točí na prázdno přední kolo,tak celkem to jde dost těžko,dře to o ty desky...a to jsem to pořádně všechno vyčistil,dokonce jsem vytáhnul i ty pístky , gumičky, trošku namazal kraje těch pístků aby to tam šlo pěkně zastrčit!!!rtak proč to tak hodně drhne?myslíte nechat to tak,že si to časem vybrousí a sedne si to? díííííkyyyy.
když to jede,je to OK
Re: přední kolo
tak jsem to byl projet cca. 100kl ,a brzdit to brzdí , ale to kolo jde pořád dost težko ale zase s těma starýma to vůbec nešmechtalo ani nedřelo,tak uvidím,co to bude dělat dál??? doufám,že se to nějak nevyhřeje ty kotouče a ta páčka když za to vemu pořádně,tak mám tak cenťák od rukojeti! asi to bude těma gumovýma hadičkama? co vy na to???
když to jede,je to OK
zdenek 1 psal:tak jsem to byl projet cca. 100kl ,a brzdit to brzdí , ale to kolo jde pořád dost težko ale zase s těma starýma to vůbec nešmechtalo ani nedřelo,tak uvidím,co to bude dělat dál??? doufám,že se to nějak nevyhřeje ty kotouče a ta páčka když za to vemu pořádně,tak mám tak cenťák od rukojeti! asi to bude těma gumovýma hadičkama? co vy na to???
nevyhřeje kotouče? tomu asi nerozumím, jako že by je to rozpustilo? to asi ne..
píšeš, že jde kolo pořád ztežka, a cítíš to při jízdě? Vadí to nějak? Jestli ne, neřeš to páč tomu nic nejni. Desky si sednou a bude to lepší po pár km. Ale dycky to drhne.
Jinak s tou páčkou. Přišlo mi, že jdou brzdy nějak málo, jako že za to vemu a nic se neděje, tak jsem poupravil polohu páčky a zdá se, že to bylo tím (a taky mi nedoráží na rukojeť) a brzdí to líp, bo za to můžeš víc vzít a víc to tedy brzdí - nejsem fyzik ani nic podobnýho, tak mě dyžtak opravte...
tedy doraz páčky neřešit. Brzdí to? Brzdí tak nejni problém
Bandit 4EVER!!!
cikin psal:Zkoušel jsem to a přední kolo mě taky trochu dře, ale ne moc. Páčku mám na 3 a k rukojeti ji nezmáčknu. Počkal bych znovu odvzdušnil a mělo by to sednout.
tak já to dám na 2 a jdu až na rukojeť!
když to jede,je to OK
Zdenek 1, podle toho jak píšeš to nebude dobře odvzdušněný. Problém je v tom že vzduch je lehčí než kapalina a odvdušňováky jsou pouze dole a na výstupu z pumpy kde to je nejvýš se drží vzduch a zdouhavě se to odvzdušňuje, takže bych povolil ten průtokovej šroub u pumpy to jako při odvzdušňování. A ty desky by dřít neměly, maximálně lehce šustit jestli ty válečky chodí dobře.
Banditatom (Člen) 15.07.2008 20:21:05 Offline |
neřeš ty stejně nebrzdíš rozeber to vyčisti to a slož to ještě jednou. Je možné, že když jsi to skládal tak se stala někde chyba.
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Zavzdušněný to by mohlo dělat tu měkotu a to že se to to nevrací, tak jsi třeba blbě smontoval ty pístky a žvejknul jsi tu gumu. To jsem na mojí Mořině jako dárček od minulého majitele.
Schoď třmeny a jukn jestli ce vrací, jestli ne, tak znova rozebrat....
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Banditatom psal:neřeš ty stejně nebrzdíš rozeber to vyčisti to a slož to ještě jednou. Je možné, že když jsi to skládal tak se stala někde chyba.
brzdím jen když jede vlak ,jsem to měl rozebrané dvakrát,a pořád dře jako svině,vyměním primerosky složím znovu a uvidím
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 17.07.2008 14:23:36 Offline |
a bacha ať je neprotrhneš to je pak průser jak mraky
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
barynek psal:Ondráš psal:barynek psal:málo žereš a proto jsi slabej a neumáčkneš to
To... To... Tohle říkám jáááááá...
jsem myslel že máš výhradní právo na Progeara
Já jen platim licenci...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1