Nejsi přihlášen
Problém při řazení
Tak si to dneska švihám z praseka a když už jsem skoro doma, tak na Barranďáku směrem nahoru, řadím ze 4 na 5 asi v 7tis. otáček, pustím spojku, plyn a jako by tam skočil neutrál ( ale to je blbost ),zařvalo to a za vteřku se ta 5 normálně chytla a v poho... po 500metrech dojedu na semafor 5-4 a dolů už jsem to nenakopal, tak jsem chcíp cuknul přes tu čtyrku, nastartoval a v poho...... už to neudělalo...
Kamoš co jel se mnou, říkal že už se mu to taky vakrát stalo že to tam prostě špatně padne a nesedne si to ( docela tomu rozumí ), ale přiblblou R6 tak se ptám raději svejch, jestli mám něco řešit nebo drandit dál....
Stalo se mi to dneska poprvé tak jsem s toho byl trochu
Jinak Prasek až na počasí super, hned v pátek jsem zabloudil do stánku s křídlama a vodkou a ráno, klíče od motky v prdeli, po vyhlášení v rozhlase je jedna slečna asi za hodinu našla......
Dík za radu
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Re: Problém při řazení
jj mezi 4 a 5 sem tez dal neutral
pridam plyn a ono nic ... motorka zarvala ale nejela. ... trosku sem nohou stouchl do radicky a 5ka tam zapadla ...... a slysel jsem ze se to stava u hodne motorek ze to neni nic neobvyklyho
takze v poho a uzivej stroje dal
WD club member.
ross psal:falešnej neutrál
při ostřejší jízdě se mi to taky stávalo
máš jezdit slušně jako já
jinak stávalo se mi to často na GS500E a párkrát mezi 1a2 ale dycky to bylo jen nesprávně našponovanm řetězem, tak to zkus, třeba to bude tím
PS: taky to udělalo párkrát a jinak šlapaly obě motky
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:ross psal:falešnej neutrál
při ostřejší jízdě se mi to taky stávalomáš jezdit slušně jako já
jinak stávalo se mi to často na GS500E a párkrát mezi 1a2 ale dycky to bylo jen nesprávně našponovanm řetězem, tak to zkus, třeba to bude tím
PS: taky to udělalo párkrát a jinak šlapaly obě motky
nesmíš ten řetěz tahat po asfaltu woe
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
streetfighterman (Člen) 15.07.2008 16:36:27 Offline |
Jo tak tenhle problém jsem měl už taky, sice to bylo mezi 5-6, ale ten stejnej problém. Ale stalo se mi to jenom když jsem měl obyčejný boty, když jsem měl motoboty tak je všechno v cajku
Když se nechce je to horší než když se nemůže
streetfighterman psal:Jo tak tenhle problém jsem měl už taky, sice to bylo mezi 5-6, ale ten stejnej problém. Ale stalo se mi to jenom když jsem měl obyčejný boty, když jsem měl motoboty tak je všechno v cajku
mě to nikdy na B12 mezi 5 a 6 nedělá
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:streetfighterman psal:Jo tak tenhle problém jsem měl už taky, sice to bylo mezi 5-6, ale ten stejnej problém. Ale stalo se mi to jenom když jsem měl obyčejný boty, když jsem měl motoboty tak je všechno v cajku
mne na jawe taky ne mezi 5-6 cim to bude nevite ???
WD club member.
qwerty psal:barynek psal:streetfighterman psal:Jo tak tenhle problém jsem měl už taky, sice to bylo mezi 5-6, ale ten stejnej problém. Ale stalo se mi to jenom když jsem měl obyčejný boty, když jsem měl motoboty tak je všechno v cajku
mne na jawe taky ne mezi 5-6 cim to bude nevite ???
nemáte motorky ale
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
tak sem sem byl rano projet a zase se mi to stalo , ale ten zvuk byl hodne divnej sem malo brnknul do radicky a slysel jsem strasnej rachot z motoru , sem stouchl do radicky zase a vice a zapadlo to dobre ....... sem hold nemehlo a neumim se svym kopytem radit
WD club member.
qwerty psal:tak sem sem byl rano projet a zase se mi to stalo , ale ten zvuk byl hodne divnej sem malo brnknul do radicky a slysel jsem strasnej rachot z motoru , sem stouchl do radicky zase a vice a zapadlo to dobre ....... sem hold nemehlo a neumim se svym kopytem radit
Zkus si jí posunout o nějaký ten zub (stačí věršinou jeden) blíž k noze. Nebudeš ji pak muset tolik zvedat.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:qwerty psal:tak sem sem byl rano projet a zase se mi to stalo , ale ten zvuk byl hodne divnej sem malo brnknul do radicky a slysel jsem strasnej rachot z motoru , sem stouchl do radicky zase a vice a zapadlo to dobre ....... sem hold nemehlo a neumim se svym kopytem radit
Zkus si jí posunout o nějaký ten zub (stačí věršinou jeden) blíž k noze. Nebudeš ji pak muset tolik zvedat.
no prave ze ja sem rad ze pod ni vubec strcim pazouru
WD club member.
qwerty psal:no prave ze ja sem rad ze pod ni vubec strcim pazouru
Si s tím pohraj, ne? Máš tam nastavení polohy řadičky, dál je tam štelování na dýlku té tyčky...Nějakou polohu najít musíš.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
ross psal:falešnej neutrál
při ostřejší jízdě se mi to taky stávalo
Taky se mi to stalo a docela me to vydesilo, protoze jsem byl na ceste z anglie do ostravy, ale stalo se mi to asi 10 kilometru od domova z celkovych1900km No a nakonec jsem taky zjistil, ze to bylo jen "mezi zoubky"
me uz se to taky stalo.. nekdriv sem byl vyplasenej jak zajic, ale pak sem pochopil, ze to asi patri k folkloru bandita. Barynku a mezi 6 a 7 se ti to jeste nestalo???
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Stránky: 1