Nejsi přihlášen
Folie na plexi
Nevíte někdo kde sehnat folii na plexi, jak se lepí zevnitř ( udělá to vakuum ), nemlží se ve vlhku a v dešti a je i zabarvovací. Viděl jsem to na jedný helmě, trvá to tak 4 vteřky než stmavne nebo zesvětlá, ale majitel helmy to dostal od někoho tak neví kde to sehnat.....
nebo někdo nějaké zkušenosti.....
Dík
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Re: Folie na plexi
Něco podobného jsem měl, lepilo se to na plexi zevnitř bylo zabarvovací. Při odklápění se však folie nevešla pod těsnící prouček a plexi nešlo zcela dovřít. Mám helmu Nolan možná do jiné by to šlo. Stálo kolem 500 Kč a koupil jsem to u Jirmana v Lípě nad Orlicí.
Našel jsem vizitku : Motodrive Jirman Jan, 602 462 011, www.motodrive.cz, motodrive@seznam.cz. Kupoval jsem to tak před 3 roky, tak se zeptej. Jiné informace nemám.
To co měl on bylo asi na 80% plexi takže zavírat šlo bez problémů, a to zbarvování bylo fakt super, akorát říkal, vyjedeš z lesa nebo obráceně tak to trvá 4 vteřky než se to zbarví jak má......
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Tohle byla samolepicí folie asi 0,5mm silná, zabarvování trvalo asi 2s obráceně asi 4s, nebylo to špatný, ale nevyhovovalo to vzhledem k odklápění u Nolanky. Bylo větší a přistřihlo se podle tvaru plexi. Docela mě mrzelo, že mi do helmy nešlo.
mrkni na todle toto :
http://www.eshop-moto.cz/detail/pro-gri … na-plexi-/
WD club member.
Stránky: 1