Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Folie na plexi

kojaksro (Člen)
13.07.2008 21:41:18

Folie na plexi

Nevíte někdo kde sehnat folii na plexi, jak se lepí zevnitř ( udělá to vakuum ), nemlží se ve vlhku a v dešti a je i zabarvovací. Viděl jsem to na jedný helmě, trvá to tak 4 vteřky než stmavne nebo zesvětlá, ale majitel helmy to dostal od někoho tak neví kde to sehnat.....
nebo někdo nějaké zkušenosti.....
Dík

.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
cikin (Člen)
13.07.2008 21:51:11

Re: Folie na plexi

Něco podobného jsem měl,  lepilo se to na plexi zevnitř bylo zabarvovací. Při odklápění se však folie nevešla pod těsnící prouček a plexi nešlo zcela dovřít. Mám helmu Nolan možná do jiné by to šlo. Stálo kolem 500 Kč a koupil jsem to u Jirmana v Lípě nad Orlicí.

qwerty (Člen)
13.07.2008 21:55:33

to zni zajimave .... sice mam nemlzici plexi ale i tak ... nejakej link an eshop nebo presnej nazev by nebyl ??? helphelp

WD club member.
cikin (Člen)
13.07.2008 22:03:02

Našel jsem vizitku : Motodrive Jirman Jan, 602 462 011, www.motodrive.cz, motodrive@seznam.cz. Kupoval jsem to tak před 3 roky, tak se zeptej. Jiné informace nemám.

kojaksro (Člen)
13.07.2008 22:08:04

To co měl on bylo asi na 80% plexi takže zavírat šlo bez problémů, a to zbarvování bylo fakt super, akorát říkal, vyjedeš z lesa nebo obráceně tak to trvá 4 vteřky než se to zbarví jak má......

.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
cikin (Člen)
13.07.2008 22:14:50

Tohle byla samolepicí folie asi 0,5mm silná, zabarvování trvalo asi 2s obráceně asi 4s, nebylo to špatný, ale nevyhovovalo to vzhledem k odklápění u Nolanky. Bylo větší a přistřihlo se podle tvaru plexi. Docela mě mrzelo, že mi do helmy nešlo.

Fulltank (Člen)
13.07.2008 22:15:14

nebo podobnyho sem videl v Úvalech kde prodavaj znacku Bering, ale nejsem si jistej jestli to jsou zrovna ty Úvaly nebo jiny mestecko idontknow

Místní ti uz budou vedet je tam opodal i SUZUKI good

qwerty (Člen)
16.07.2008 09:41:55

WD club member.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS