Nejsi přihlášen
Homologační vložka
Zdar bando, chystám se ven (mimo ČR) a nemůžu nikde najít homologační vložku na vejfuck co mám na moto (IXIL - viz. foto v profilu).
Nevlastní jí tu někdo a nepůjčil by cca na tejden?
Nejlépe z Prahy a přilehlého okolí
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
K.a.s.y.m. (Člen) 14.07.2008 07:13:07 Offline |
Re: Homologační vložka
Já odjel teď chorvatsko bez vložky a policajtum to nevadilo....Když jim nedáš důvod aby tě zastavili za rychlost nebo nějakou jinou blbost tak si tě nevšimnou.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Já odjel teď chorvatsko bez vložky a policajtum to nevadilo....Když jim nedáš důvod aby tě zastavili za rychlost nebo nějakou jinou blbost tak si tě nevšimnou.
to mi přijde jako dost neuvážený, jet bez ní. Ani jim nemusíš dávat důvod a stopnou tě jen tak z aby si něco dokázali, žena jim nedá, špatnej den nebo tak a co pak? Třeba jsi měl jen štěstí... nevim, ale neriskoval bych to.
Jel jsi přes Rakousko? Tam by jsi měl možná větší problém, kdyby tě stopli...
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 14.07.2008 09:14:58 Offline |
barynek psal:K.a.s.y.m. psal:Já odjel teď chorvatsko bez vložky a policajtum to nevadilo....Když jim nedáš důvod aby tě zastavili za rychlost nebo nějakou jinou blbost tak si tě nevšimnou.
to mi přijde jako dost neuvážený, jet bez ní. Ani jim nemusíš dávat důvod a stopnou tě jen tak z aby si něco dokázali, žena jim nedá, špatnej den nebo tak a co pak? Třeba jsi měl jen štěstí... nevim, ale neriskoval bych to.
Jel jsi přes Rakousko? Tam by jsi měl možná větší problém, kdyby tě stopli...
cestou tam jsem tam vložku danou měl ,ale jsem někde udělal ve výrobě chybu bo to od 6 tis.nejelo a motor se dost hřál tak jsem jí vyndal.....potom co mě v rakousku předjížděli rakušáci a italové s ladákama ,že jsem se jich i se špuntama v uších lek jakej to dělalo bordel jsem to vyndal taky.Jinak přes rakousko jsme jeli tam a zpátky a jedinej kdo platil pokutu bylo doprovodný auto.Misto 50 jela 72 a stálo jí to 25 Eček
barynek psal:Jel jsi přes Rakousko?
Do chorvatska? Blbneš? jedině přes maďarsko a rumunsko anebo potom luxusnější německo-švýcarsko-itálie-slovinsko-chorvatsko
jinak já bez dusítka taky nee, ale domácí se tam s tím fakt moc neserou
Strýcfajtr !!!
Jednou nás jela smečka asi 7mi motorek do itálie a pak do chorvatska,fšichni na laďákách(Varadera,TDMky,BIG,takže burácení jak sviňa) a nikdo ani nepípl. Předloni sem jel sólo do talošky na B12,taky votevřená roura a nic. Musel bys natrefit na vola stejně jako u nás.
Kamoš co sem od něho kupoval varadero s ním naběhal 70 000km převážně po cizině,celou dobu s R.P.čkama a nikdy ho nikdo nestavěl kvůli vejfuckům.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
No přece jenom bych byl klidnější, kdyby sem tu hom. vložku měl
Nechci zbytečně riskovat a tak se ještě jednou ptám:
Nemá někdo hom. vložku na vejfuck IXIL (viz. foto v profilu) a nepůjčil by jí cca na týden?
Případně, kde se dá koupit, jestli se dá koupit dodatečně.
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
K.a.s.y.m. (Člen) 14.07.2008 12:12:50 Offline |
spidys psal:No přece jenom bych byl klidnější, kdyby sem tu hom. vložku měl
Nechci zbytečně riskovat a tak se ještě jednou ptám:
Nemá někdo hom. vložku na vejfuck IXIL (viz. foto v profilu) a nepůjčil by jí cca na týden?
Případně, kde se dá koupit, jestli se dá koupit dodatečně.
nějaký homologační vložky jsem viděl v tom velikym shopu co je na Braníku zkus to obvolat případně objed.Víc nevim ...já si jí dělal sám.
Martin B12 (Člen) 18.07.2008 19:05:45 Offline |
jestli ti tam půjde z leo vince tak ti jí klído půčím
street triple picco
inkvizitorr (Administrator) 18.07.2008 19:51:08 Offline |
jen to pokoušejte kámoš se minulej tejden vrátil z 14 denní cesty do francie hned druhej den z rakouska dodávkou třista euro pokuta a zákaz pokračovat v cestě jo a byla to namátková kontrola
doba je temná...
Stránky: 1