Nejsi přihlášen
poradí mi kdo to ví? :-))
potřebuju radu, od vás kdo má nějakou zkušenost,
Minulý týden jsem vjela do vesnice cca 90-tkou, všimla jsem si před sebou nějakých lidí tak jsem šlápla na brzdu, ale kdy,,to cvaklo, blesklo,, ) měla jsem stejně na tachometru 70, v té obci je 50sátka. Nikdo mě nezastavil, proč taky? vyfotili si mě (, s autem jezdím já, ale není na mě vedeno, co ted bude? a co mám dělat a hlaně jak z toho vybruslit? Nechci aby k vůli mě měl někdo popotahování,ale taky nechci pokutu a - bodíky, platí ještě osoba blízká?? díky za radu
Nikdo se mě neptal jestli se chci narodit, tak mi teď neříkejte jak mám žít
Re: poradí mi kdo to ví? :-))
No osoba blízká platí, ale pokud jsou to jen body a prachy, tak bych na to kašlal... Navíc pokud si jela v autě podle tachometru 70, tak ve skutečnosti to bude méně, což znamená, že se vejdeš do toho lehkého postihu.
Ještě bych neplašil. Je spousta míst, kde to bliká jen tak pro srandu a plašení lidí. Bohužel se to dozvíš tak za 2 měsíce... Tedy alespoň za tak dlouho přišel dopis mě.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Bandit 650A psal:ještě platí obsílku pošlou na koho je auto psaný překročení o 30 mužou sebrat papíry to se tě netýká
co ten profil doplnit
Já mám zato, že v obci je to od 90ti...
Jestliže mají fotku obličeje tak osoba blízká je na prd.
Na druhou stranu pujdou po tom koho auto je..... a tím padem fotka zřejmě sedět nebude.
Ale měli už být nějaký změny o zrušení... člověk aby to pořád sledoval....
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
...na moto rychlost moc nesleduju v autě jsem z radaru už vystihovanej čumim kolem sebe že se bojim že kuli tomu jednou někoho sejmu
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
díky, za odpovědi, někdo mi tu napsal, doplnit profil?? nevím jak, a na té fotce budu já, měla jsem brýle a clonítko v autě, ale myslím že mi to bude naprd. Takže myslíte nepřebírat poštu? a nebo přebrat poštu a říct, já nevím kdo s tím autem jezdí?, auto je na bratrance nahlášený
Nikdo se mě neptal jestli se chci narodit, tak mi teď neříkejte jak mám žít
libi psal:díky, za odpovědi, někdo mi tu napsal, doplnit profil?? nevím jak, a na té fotce budu já, měla jsem brýle a clonítko v autě, ale myslím že mi to bude naprd. Takže myslíte nepřebírat poštu? a nebo přebrat poštu a říct, já nevím kdo s tím autem jezdí?, auto je na bratrance nahlášený
Tak to přijde jemu a jestli tě práskne je jeho věc. Otázka jak moc budeš na té fotce poznat. Ale neboj. pátrání po Tobě vyhlašovat nebudou.
Profil doplníš po přihlášení. Nahoře klikneš na "profil" a vyplníš příslušné údaje.
Ve vesnicích ze zásady do 70km maximálně a to i na motce ( mimo neřeším ), už jsem před pár roky málem přejel malýho kluka, jel jsem 70km ( já kokot, autem ), vlítl tam ani jsem nevěděl odkud...... ubrzdil jsem to tak akorát. Od te doby jsem ve vesnici zásadově.....malér je hned ani za to třeba nemůžeš....
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Banditatom (Člen) 15.07.2008 20:09:43 Offline |
no co já nic já muzikant ne? no jeje!!!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
nicola.foxx (Člen) 15.07.2008 20:10:54 Offline |
ross psal:nepřebírat rok poštu
To se ti ted rika co
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
tady je nějaké info http://www.straznici.com/podani-vysvetleni.php
Když nejezdím,tak tvořím...
Stránky: 1