Nejsi přihlášen
Tož Ostrava ni :o)
Tady vidíte jak to u nás s plechovkáři děláme , prostě dostanou do pysku a fertig no né?No ano!
http://azpravy.atlas.cz/domov/doprava/1 … e-aut.aspx
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
K.a.s.y.m. (Člen) 17.07.2008 13:15:22 Offline |
Re: Tož Ostrava ni :o)
tak z popisu těch dvou situací mi připadá ,že 50 na těch motorkách nejeli....potom nevidim důvod jejich vzteku.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Monty Jack (Člen) 17.07.2008 13:49:53 Offline |
Máňo nevšímej si jich, to je zas nějaká provokace . . .
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
nebo tohle presne nekdo udela nenecha se vytlacit a myslim ze pak bude v pravu to auto, akorat si myslim ze to muze vodesrat slusnejsi motorkar ktery jen bude predjizdet. Hold takovyhle dementi to zavaruji ostatnim prot by se melo s nima zatocit co nejdriv.
B12 neni uz je autobus :)
pořád tam zaznívá motorkář verz. řidič auta
ale co když to bylo jinak:
třeba:
známá vymahačská ostravská firma řeší pohledávky dlužníků rázným stylem, zastaví ho na ulici a dostane přes
kdo jsou ti napadení řidiči?? jsou to nevinní účastníci?
jsou to vůbec motorkáři?? jezdí v kraťasech na kredených motorkách
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:pořád tam zaznívá motorkář verz. řidič auta
ale co když to bylo jinak:
třeba:
známá vymahačská ostravská firma řeší pohledávky dlužníků rázným stylem, zastaví ho na ulici a dostane přes
kdo jsou ti napadení řidiči?? jsou to nevinní účastníci?
jsou to vůbec motorkáři?? jezdí v kraťasech na kredených motorkách
a co na to Jan Tleskač?
...Do you know that bad girls go to hell?...
No napadení je přehnaná věc,ale s tím zrcátkem,pokud to bylo tak že plechovkář začal předjíždět,když byl předjížděn,tak je to logicky dobře,protože to zrcátko stejně nepoužívá a tím pádem je mu na
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Zase samej Dušín Jednou mě na kruháči sejmul boreček ve feldě a ani se mu nechtělo zastavovat. Nakonec zastavil a zamknul se uvnitř,vystoupil a začal to semnou řešit až padlo jedno jeho zrcátko Nevidím nic špatnýho na tom kdyš ti někdo udělá prasárnu kterou tě ohrozí mu načechrat ksicht.A je jedno jestli na mašině nebo v autě. A ten blbeček kterej se šel vyplakat na rameno policii musí být uplná kdyš bonzuje že dostal přes čuňu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Zase samej Dušín Jednou mě na kruháči sejmul boreček ve feldě a ani se mu nechtělo zastavovat. Nakonec zastavil a zamknul se uvnitř,vystoupil a začal to semnou řešit až padlo jedno jeho zrcátko Nevidím nic špatnýho na tom kdyš ti někdo udělá prasárnu kterou tě ohrozí mu načechrat ksicht.A je jedno jestli na mašině nebo v autě. A ten blbeček kterej se šel vyplakat na rameno policii musí být uplná kdyš bonzuje že dostal přes čuňu
Hele ty jsi asi 100% nikdy se ti nestalo že si někoho přehlídnul nebo udělal jinou botu na silnici.Jsi připraven na to že na tebe vystaruje nějaký pako třeba s bejsbolkou rozbije ti přední okno až pojedeš s manželkou a dětma v zadu na sedadle jako se to stalo kámošovi v čurákově.Děti z tohoto zážitku v šoku.Proč mám dokazovat dokazovat někomu že jsem silnější než on.Dovedeš si představit že ti někdo zfackuje tátu nebo manželku.Trochu se zamysli tohle nemůžeš myslet vážně
Michal Dk psal:VikecB12 psal:Zase samej Dušín Jednou mě na kruháči sejmul boreček ve feldě a ani se mu nechtělo zastavovat. Nakonec zastavil a zamknul se uvnitř,vystoupil a začal to semnou řešit až padlo jedno jeho zrcátko Nevidím nic špatnýho na tom kdyš ti někdo udělá prasárnu kterou tě ohrozí mu načechrat ksicht.A je jedno jestli na mašině nebo v autě. A ten blbeček kterej se šel vyplakat na rameno policii musí být uplná kdyš bonzuje že dostal přes čuňu
Hele ty jsi asi 100% nikdy se ti nestalo že si někoho přehlídnul nebo udělal jinou botu na silnici.Jsi připraven na to že na tebe vystaruje nějaký pako třeba s bejsbolkou rozbije ti přední okno až pojedeš s manželkou a dětma v zadu na sedadle jako se to stalo kámošovi v čurákově.Děti z tohoto zážitku v šoku.Proč mám dokazovat dokazovat někomu že jsem silnější než on.Dovedeš si představit že ti někdo zfackuje tátu nebo manželku.Trochu se zamysli tohle nemůžeš myslet vážně
Tak tak a na motorkarich psala nejaka dama ze neco takoveho videla a ze prodava motorku bo s nima nechce nic mit spolecneho. Jo a psala ze ty motorkari byli prasata oni ne ridici aut. joooo a propo nemali motorka znacku tak nema co delat na silnici!!!! takze ty co to delaji proste porusujou predpisy a zakony obecne.
Nemyslím za nějakou prkotinu,ale za festovní prasárnu,navíc většinou udělanou vědomě. Pak mě nezajímá jestli tam má manželku a děti.
Párkrát sem přes držku taky dostal ale nikdy sem nefňukal u policajtů,navíc kdyš sem si vo to koledoval.
VikecB12 psal:kdyš to tady čtu,tak je to jako v diskuzi na Idnes. Ste s těch médií nějací zmasírovaní,jak uvidíte někoho bez značky,tak je jasný že jede minimálně v drogách,zbraních a obchodu s děfkama
Humlak!
Má vohnutou SPZ!Ten jede aspoň v těch děfkách!
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:VikecB12 psal:kdyš to tady čtu,tak je to jako v diskuzi na Idnes. Ste s těch médií nějací zmasírovaní,jak uvidíte někoho bez značky,tak je jasný že jede minimálně v drogách,zbraních a obchodu s děfkama
Humlak!
Má vohnutou SPZ!Ten jede aspoň v těch děfkách!
Tak to já sem musel být minulej tejden hustej gangsta,protože sem potřeboval projet mašinu kterou sem dával dohromady po těžkým krešu a taky nějak neměla značku.Ale kdyš sem potřeboval zjistit jestli jede rovně a značka ještě nebyla k mání
VikecB12 psal:kdyš to tady čtu,tak je to jako v diskuzi na Idnes. Ste s těch médií nějací zmasírovaní,jak uvidíte někoho bez značky,tak je jasný že jede minimálně v drogách,zbraních a obchodu s děfkama
ja porusuju predpisy ale znacku nezakryvam neohybam, kdyz me chytnou tak me prasti pres prsty, a to je v poradku, tak to ma byt, jsem odpovedny za to co delam
Peka psal:VikecB12 psal:kdyš to tady čtu,tak je to jako v diskuzi na Idnes. Ste s těch médií nějací zmasírovaní,jak uvidíte někoho bez značky,tak je jasný že jede minimálně v drogách,zbraních a obchodu s děfkama
ja porusuju predpisy ale znacku nezakryvam neohybam, kdyz me chytnou tak me prasti pres prsty, a to je v poradku, tak to ma byt, jsem odpovedny za to co delam
já na své motorce taky mám značku,ale nebudu tvrdit že sem nikdy bez značky nejel. Tebe majznou přes prsty,mě majznou přes prsty,tak aji toho v autě může někdo majznout přes prsty kdyš něco provede
Ondráš psal:Meloun psal:Vás majznou přes pazouru a mně by určitě nafařili pokutu a body -
Kdyby tam byla nějaká policistka, tak by ses z toho zase vykecal...
No ta minule se moc ukecat nenechala..megera šeredná městská
Jen z okamžitého odebrání ŘP na 2500,- a 3 body..
PURE NAKED BIKE!
VikecB12 psal:Peka psal:VikecB12 psal:kdyš to tady čtu,tak je to jako v diskuzi na Idnes. Ste s těch médií nějací zmasírovaní,jak uvidíte někoho bez značky,tak je jasný že jede minimálně v drogách,zbraních a obchodu s děfkama
já na své motorce taky mám značku,ale nebudu tvrdit že sem nikdy bez značky nejel. Tebe majznou přes prsty,mě majznou přes prsty,tak aji toho v autě může někdo majznout přes prsty kdyš něco provede
jo to jo, ale policajti majznou pres prsty ne ze nekdo nekomu rozmlati hubu. To bych nedelal nic jineho nez kazdy den nekoho mlatil. a nakonec bych musel dokopat jeste sebe
Stránky: 1